Maestro -Φινάλε: Οι σκηνές που συγκλόνισαν το Twitter

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) ο πρώτος κύκλος του «Maestro». Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η σειρά θα «ανέβει» στο Netflix και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι χρήστες σε Ελλάδα και Κύπρο. Από το 2023, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως,  ξεκινώντας έτσι το «ταξίδι» της εκτός συνόρων!

To φινάλε του «Maestro» συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε ξανά στην κορυφή των trends στο

Twitter. Για ακόμη μια φορά, η Μαρία Καβογιάννη απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο που κατάφερε να κάνει το twitter να υποκλιθεί στο ταλέντο του. Ο λόγος για τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η οποία υποδύεται τη Σοφία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Σοφίας, Φάνης Μουρατίδης ξέσπασε κατά του γιου του, όταν αντιλήφθηκε πως στο δωμάτιό του βρισκόταν ο Σπύρος. Η Σοφία λοιπόν, “τα έβαλε” με τον άντρα της προκειμένου να υπερασπιστεί τον γιο τους και οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν.

ΣΟΦΙΑ ΣΑΓΑΠΑΩ #Maestro

— Aria (@ariouuk) December 15, 2022

Τα ρέστα μου και εδώ στην μάνα #Maestro

— Katerina Papa (@katepapachris) December 15, 2022

Ρεσιτάλ ερμηνείας!!! #Maestro pic.twitter.com/1EbJYz3mJb

— Alexandra Chalepli (@chaleple) December 15, 2022

Μια άλλη σκηνή που σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ήταν αυτή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη). O Σπύρος (Γιώργος Μπένος) και ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) συναντήθηκαν για να εξασκήσουν το στόχο τους με όπλο και πέρασαν τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μόνο που ο Χαράλαμπος τους παρακολουθούσε και σε ανύποπτο χρόνο εισέβαλε στο σημείο, χτυπώντας πολύ έντονα τον γιο του.  Μάλιστα, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον συνθλίψει με μία γιγάντια πέτρα, ο Αντώνης μέσα στην απόγνωσή του τον πυροβόλησε δύο φορές.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Αγγέλου για το «Παρά Πέντε»: «Είναι το μόνο στενάχωρο που μου έχει μείνει από τότε»

Βίκυ Βολιώτη: Μιλάει για τη στιγμή που μαζί με τον σύζυγό της εξομολογήθηκαν στην κόρη τους ότι την έχουν υιοθετήσει

Αναστασία Περράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του μπαμπά της -«Όπου και να είσαι, σ’ αγαπώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα