Madonna: Σοκαρισμένη η οικογένειά της μετά τη νοσηλεία της στην Εντατική -«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε»

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως η Madonna ανέπτυξε το Σάββατο 24/6 μια σοβαρή βακτυριακή λοίμωξη που την οδήγησε στην εντατική. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία της «βασίλισσας της pop».

Η είδηση έγινε γνωστή από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας, Guy Oseary, ο οποίος τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε στο Instagram πως η Madonna

αυτή τη στιγμή αναρρώνει.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Madonna ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες», έγραψε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, συγγενής της Madonna μίλησε στην Daily Mail και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως «είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο».

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε στην Daily Mail συγγενής της 64χρονης pop star.

Μάλιστα, το ίδιο άτομο χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για την Madonna καθώς -όπως είπε- εκείνη πιστεύει ότι είναι ανίκητη και πιέζει τον εαυτός της προκειμένου να προετοιμαστεί για την παγκόσμια περιοδεία της.

«Γι’ αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα», πρόσθεσε επίσης ο ίδιος συγγενής.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα