Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ενοχλημένη από ερώτηση δημοσιογράφου – «Τι στενάχωρες ερωτήσεις είναι αυτές;»

Ένα μεγάλο πάρτι διοργάνωσε το «Down Town» με αφορμή την επανακυκλοφορία του ως free press και πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών». Ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η γνωστή ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, τίμησε με την παρουσία της τους διοργανωτές και απάντησε στις ερωτήσεις που της έγιναν από τους δημοσιογράφους.

Αρχικά, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ρωτήθηκε για το αν θα πάει να δει την παράσταση που ανέβασε

ο Γιώργος Κιμούλης και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι, στην οποία παίζει και η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός απάντησε αρνητικά, λέγοντας:

«Δεν θα πάω να δω την παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Σοφία Βογιατζάκη», ήταν τα ακριβή λόγια της ηθοποιού.

Σε επόμενη ερώτηση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά τη νέα σεζόν, με την ίδια να ενοχλείται και να δηλώνει:

«Εσείς τι θέλετε; Τι ερωτήσεις στενάχωρες είναι αυτές που μου κάνετε; Έχω… Θα δούμε τι θα κάνουμε… Δεν έχω λείψει στον κόσμο. Βγείτε στο Σύνταγμα να φωνάζετε “θέλουμε τη Μιχαήλ στην τηλεόραση”. Θα με δείτε, θα με δείτε, είμαι σίγουρη».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα