Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας φλέρταρε εκείνη πρώτα στο «Survivor» -«Μετά πήγε στη Βρισηίδα Ανδριώτου…»

Το γεγονός πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν είναι πλέον φίλες είναι γεγονός, αφού μας το έχουν ξεκαθαρίσει οι ίδιες αρκετές φορές μέσα από συνεντεύξεις που παραχωρούν ή δηλώσεις που κάνουν.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καλές, αφού οι αιχμές που αφήνουν η μία για την άλλη, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, είναι πολλές.

Το βράδυ της Τετάρτης 28/6 οι κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε γνωστό περιοδικό στο κέντρο της

Αθήνας, με την ίδια να απαντά σε ερώτηση σχετικά για το πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με Μαρτίκα και Ανδριώτου.

«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δύο πρόσωπα», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του «Survivor All Sar» και συυμπλήρωσε με χιούμορ: «Μόνο το στήθος μου δεν έβγαλα πέρυσι να τη θηλάσω γάλα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ και όπου πηγαίνω να με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 29/6 στον αέρα του «Happy Day» τα σχόλια που δέχεται για το όλο θέμα.

«Και ο κόσμος που με συναντά έξω με ρωτά για την Βρισηίδα και εάν στην προσωπική της ζωή είναι έτσι… τσαούσα. Με ρωτάνε και για τη σχέση της με τον Μαρτίκα αν είναι αληθινή, αν θα κάνουν παιδιά», είπε.

Επιπρόσθετα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας φλέρταρε την ίδια πρώτα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα