Lifting ματιών σε 60” -Γίνεται;

Με 10.000 κινήσεις κάθε μέρα και 22 μύες να τα υποστηρίζουν, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Όμως την ίδια στιγμή, η ντελικάτη επιδερμίδα τους γίνεται το “εύκολο θύμα” της πρόωρης γήρανσης, καθώς εκεί ήδη από τα 25 εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές.

Όπως, όμως, ισχύει με τα περισσότερα προβλήματα του skincare, η πρόληψη είναι το απόλυτο όπλο μας για να καθυστερήσουμε τις λεπτές γραμμές, τη ρυτίδες και τη χαλάρωση στην περιοχή.

Όμως, ακόμα και αν διαβάζοντας αυτό το post σκέφτεσαι πως ίσως καθυστέρησες λιγάκι

να ασχοληθείς με τη φροντίδα τους και το βλέμμα σου τις περισσότερες φορές δείχνει κουρασμένο, υπάρχει τρόπος να το διορθώσεις και μάλιστα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CLARINS USA (@clarinsusa)

Ο λόγος για τη νέα κρέμα ματιών Total Eye Lift της Clarins, με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, που δεν ασχολείται με την ηλικία σου αλλά με την κατάσταση και τις ανάγκες της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

Πρήξιμο, μαύροι κύκλοι, λεπτές ραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, μπαίνουν στο στόχαστρο ενός πανίσχυρου ντουέτου συστατικών που υπόσχεται άμεσο αποτέλεσμα: Το βιολογικό εκχύλισμα harungana μαζί με το κερί ακακίας καταφέρνουν, πράγματι, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα να χαρίσουν διπλό αποτέλεσμα lifting και λείανσης.

Παράλληλα, τα υπόλοιπα ειδικά επιλεγμένα βοτανικά συστατικά, ανάμεσά τους το εκχύλισμα guarana, η καφείνη και το οργανικό shea butter, καταπολεμούν σακούλες και μαύρους κύκλους, διώχνουν την κούραση και αγκαλιάζουν την επιδερμίδα των ματιών με μια υπέροχη αίσθηση άνεσης και απαλότητας.

Πηγή φωτό: Instagram/clarinsau

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Kylie Jenner: Έκανε delete όλο τον Insta λογαριασμό του beauty brand της (σχεδόν)

Ζήλεψες και εσύ τα μαλλιά της J.Lo στο VaxLive; Δες ποια προϊόντα χρησιμοποιεί!

Η Poppy Delevigne ορκίζεται σε αυτή την κρέμα ματιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα