Doda Miranda – Denize Severo: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media ο Doda Miranda και η Denize Severo, καθώς ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας, καθώς πέρα από τον γιο τους έχει αποκτήσει και μία κόρη την 21χρονη κόρη του Viviane de Miranda, καρπό του έρωτά του με την ηθοποιό και μοντέλο Cibele Dorsa,

που πέθανε το 2011.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Denize Severo, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές οικογενειακές φωτογραφίες, στις οποίες ξεπροβάλλει η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Σύσσωμη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη και ανυπομονεί να υποδεχτεί το νέο μέλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo de Miranda (@denizesevero)

Όσα έγραψε στην ανάρτησή της η Denize Severo

«Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!! Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, που είναι o Dodinha. Και τώρα ο Θεός μου χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

Είμαι τόσο χαρούμενη και ανυπομονώ να μπορέσω να μυρίσω, να φιλήσω, να φροντίσω το μωρό στο δρόμο. Νιώθω γεμάτος, σίγουρα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας!! Για τον Θεό σας παρακαλούμε να έρχεστε πάντα με υγεία».

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Φόνσου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο «Στούντιο 4» – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτά που είπα δεν αφορούσαν στον Νίκο Μουτσινά»

 Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δύο γυναίκες της ζωής μου με ταρακούνησαν στη μεγάλη και ξαφνική επιτυχία μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα