Κολωνός: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης μέσα από την φυλακή

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό από την ημέρα που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στη φυλακή δεν έχει προαυλιστεί καμία φορά. Σύμφωνα με το «Live News» το κελί της 37χρονης είναι υψίστης ασφαλείας και βρίσκεται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πολύ κοντά στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως μετέφερε το Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν βγαίνει από κελί της και πηγαίνει στο προαύλιο, της αφήνει τσιγάρα, μιας

και η 37χρονη είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η μητέρα της 12χρονης διαβάζει συνεχώς τους βίους των αγίων ενώ επικοινωνεί συχνά με τη δικηγόρο της και την οικογένειά της. Η ίδια δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με κανένα από τα έξι ανήλικα παιδιά της.

Η 37χρονη «έλυσε» τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή και δήλωσε στην εκπομπή «Live news» και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Μαντούβαλο: «Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν».

Η κατηγορούμενη δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία κρατούμενη ενώ η μόνη επικοινωνία που έχει μέσα στη φυλακή είναι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αυτή όχι σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δύο γυναίκες της ζωής μου με ταρακούνησαν στη μεγάλη και ξαφνική επιτυχία μου»

 Ζωή Παπαδοπούλου για τη γέννηση της κόρης της: «Ένιωσα σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή»

 Γιώτα Γρίβα: «Με έχουν φυγαδεύσει από πανηγύρι, ήταν δυσάρεστο»

Keywords
Τυχαία Θέματα