Χρύσα Κλούβα για Γιώργο Κιμούλη: «Ποιον νοιάζει αν εγώ πέρασα τέλεια;»

Η Χρύσα Κλούβα την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Η γνωστή ηθοποιός που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η Χρύσα Κλούβα βρέθηκε σήμερα 15/6 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το θέατρο, τις οντισιόν, τα μηνύματα που δέχεται στα social και τη συνεργασία της

με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ίδια τόνισε πως όλα ήταν καλά μεταξύ τους και πως δεν είχε αντιμετωπίση κάποιο θέμα.

Όσα είπε η Χρύσα Κλούβα στον αέρα του Open

«Με τρόμαξε το #MeToo σε επίπεδο που θα με τρόμαζε η κακοποίηση κι οτιδήποτε ακούσω. Όταν αφορά τον χώρο μου, που είναι πιο κοντά μου, σίγουρα περισσότερο. Σίγουρα σε προβληματίζει όταν άνθρωποί σου έχουν περάσει δύσκολα», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο Κιμούλη είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Είχαμε περάσει πολύ ωραία εκείνη την σεζόν. Προφανώς ξαφνιάστηκα, αλλά είναι λίγο λεπτή η ισορροπία γιατί αν κάποιος βγαίνει και λέει κάτι, το να βγαίνεις εσύ και να λες ότι πέρασα τέλεια… που όντως πέρασα τέλεια.

Τώρα ποιον νοιάζει αν εγώ πέρασα τέλεια; Ο κόσμος σίγουρα και καλά κάνει, συντάσσεται με τους ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολα και ίσως αυτό πρέπει να ερευνηθεί και να σταθούμε εκεί. Τα περισσότερα κινούνται δικαστικά».

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Γυμναστική με… καυτά φιλιά σε παραλία της Ίου (Βίντεο)

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι σε σχέση; Η αμήχανη στιγμή στο «My Style Rocks»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro -«Κουταμάρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα