Claw clip: Είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα σας σώσει τώρα που φοράτε μάσκα!

Το claw clip είναι ένα αξεσουάρ που έρχεται απευθείας από τα 90’s και η αλήθεια είναι πως το είχαμε ξεχάσει για αρκετά χρόνια.

Το βλέπαμε σε παλιές φωτογραφίες μόνο μέχρι τη στιγμή που το φόρεσε η Bella Hadid και μέσα σε λίγες ώρες έγινε ένα από τα μεγαλύτερα trends. Στη συνέχεια βέβαια το υιοθέτησαν οι περισσότερες celebrities ενώ το είδαμε και στις πασαρέλες.

Και κάπως έτσι πήρε και πάλι τη θέση του στο νεσεσέρ μας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν σχεδόν μόνιμα στα μαλλιά μας αφού όσο μείναμε σπίτι τα είχαμε μαζεμένα.

Και τώρα που φοράμε τη μάσκα μας αρκετές ώρες την

ημέρα, το claw clip εκτός από trend είναι και super πρακτικό αφού κρατά τα μαλλιά μας στη θέση τους και μακριά από το πρόσωπο μας.

Είμαστε σίγουρες πως έχετε ένα τουλάχιστον στο μπάνιο σας και ήρθε η στιγμή να το χρησιμοποιήσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις ώστε να αποκτήσετε το πιο chic hair look με μία μόνο κίνηση.

Αφήστε μερικές μόνο κυματιστές τούφες ελεύθερες και πιάστε τα μαλλιά σας πίσω και χαλαρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Gaboury (@alexgaboury) στις 26 Μάι, 2020 στις 11:58 πμ PDT

Χαμηλό, σφιχτό και sleek low bun με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austyn Paula | Kelowna Blogger (@austynpaula) στις 28 Μάι, 2020 στις 7:52 μμ PDT

Απλό και κομψό half up. Επιλέξτε ένα claw clip ταρταρούγα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα