Η Kylie Jenner έβγαλε τα extensions και τα φυσικά της μαλλιά είναι φανταστικά!

Με τις αδερφές Kardashian-Jenner ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος όσον αφορά στα μαλλιά τους. Σπάνια καταλαβαίνουμε πότε πρόκειται για περούκα και πότε για τα φυσικά τους μαλλιά.

Ειδικά η Kim και η Kylie αλλάζουν διαρκώς, με αποτέλεσμα να μας μπερδεύσουν. Βέβαια, ότι κι αν κάνουν γίνεται τάση ή είναι τάση ό,τι κι αν υιοθετήσουν.

Η Kylie πριν από μερικές μέρες και με αφορμή τη νέα

συλλογή μακιγιάζ που λανσάρει, φωτογραφήθηκε σε animal print σκηνικό με τα πολύ μακριά μαλλιά της σγουρά και με απίθανο όγκο.

Στη συνέχεια ανέβασε ένα post που τη δείχνει με κoντό pixie look. Η ομοιότητα με τη μητέρα της ήταν απίστευτη και όπως καταλαβαίνετε συζητήθηκε πολύ.

Και τώρα έρχεται να δείξει επιτέλους τα φυσικά της μαλλιά. Αφαίρεσε τα extensions, ξάπλωσε στον καναπέ της και έβγαλε μερικές φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τις φανατικές θαυμάστριές της τα φυσικά και υπέροχα, ομολογουμένως, μαλλιά της.

Επέστρεψε στο αγαπημένο της bob και την caramel απόχρωση που της ταιριάζει πολύ. Αρχικά φαίνεται με τα μαλλιά της ελεύθερα και με χωρίστρα στη μέση και στη συνέχεια με μια μικρή, χαμηλή αλογοουρά.

Η ίδια αποκάλυψε πως ζήτησε από τον προσωπικό της κομμωτή, Jesus Guerrero, να την απαλλάξει από τα extensions και να κόψει τα μαλλιά της σε ένα πρακτικό και κλασικό κούρεμα.

“Ο Jesus είπε ότι θα με κουρέψει και τελικά έκοψε όλα τα μαλλιά μου” σχολίασε η Kylie. O hairstylist με τη σειρά του, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα bob των Chrissy Teigen και Shay Mitchell, απάντησε στην Kylie πως μάλλον παίζει μαζί του. Χαριτολογώντας πάντα…

Όπως και να ‘χει το πιθανότερο είναι σε μερικές μέρες να δούμε και πάλι την Kylie με πολύ μακριά μαλλιά, σε σκούρα ή παστέλ απόχρωση που σημαίνει πως θα φορέσει και πάλι μία από τις αγαπημένες της περούκες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αξεσουάρ μαλλιών της αναβαθμίζει το look και σας σώζει αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε!

Η Ariana Grande με το τελευταίο της look αποδεικνύει πως είναι το απόλυτο beauty icon!

Keywords
Τυχαία Θέματα