Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 26 -30/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την όγδοη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 26/10

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το leather είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα θα σταθούμε ιδιαίτερα στο δερμάτινο παντελόνι που μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σχεδόν τα ρούχα σας και να το φορέσετε όλες τις ώρες από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε

ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο στο γκρι του πάγου, από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λεπτό πουλοβεράκι με στρασάκια και κρυσταλλάκια στο μπροστινό μέρος και ένα δερμάτινο παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ξώφτερνες γόβες στο χρώμα της μέντας, Kotsonas Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

   

 

Τρίτη 27/10

Τις μέρες που δεν έχετε καθόλου όρεξη, χρόνο ή απλά έχετε στερέψει από ιδέες, το φόρεμα είναι για σας η σωστότερη επιλογή. Το συνδυάζετε με τα παπούτσια, την τσάντα και το πανωφόρι σας και είστε έτοιμες για τη δουλειά σας, για βόλτα με τις φίλες σας ή για μια βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο σας. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, ο γκρίζος ουρανός… πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας, επιλέξτε χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση, σας θυμίζουν το καλοκαίρι και τις διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί, όπως το μπλε που φόρεσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion σε μπλε χρώμα, μίνι, με σούρες, V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με λάστιχο στο τελείωμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη, Individual Art Leather και ένα ζευγάρι μαύρα booties, με καπιτονέ δέρμα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκηεπιμελήθηκε το μακιγιάζ της  μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.  

Τετάρτη 28/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Jumpsuit, ή αλλιώς την ολόσωμη φόρμα, ένα κομμάτι βολικό, άνετο και πασπαρτού που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Και οι λόγοι είναι απλοί: Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, από sneakers μέχρι combat boots και ψηλοτάκουνες γόβες, ανάλογα με το look που θέλετε κάθε φορά να έχετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από το Judah Club, μια ολόσωμη φόρμα από δερματίνη με ζώνη με logos. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα smartwatch, OOZOO και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, Mia, Fashionroom.  Το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν τόσο το ελαφρύ smokey στα μάτια, όσο και τα nude χείλη και τα μαλλιά της ήταν κυματιστά με χωρίστρα στη μέση.  

Πέμπτη 29/10

Οι ρίγες, το αγαπημένο print όλων δεν φοριέται μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτή τη σεζόν αποτελεί μεγάλο trend και θα το δείτε σε πολλά ρούχα, από μπλούζες και φορέματα, μέχρι παντελόνια και σακάκια. Μήπως ήρθε η ώρα να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στις φθινοπωρινές/χειμερινές εμφανίσεις σας; Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από το Beauty Collection, ένα ριγέ μίνι φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι cowboy boots σε μαύρο χρώμα, με διακοσμητικές αλυσίδες, Jeffrey Campbell. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν τόσο το ελαφρύ smokey στα μάτια, όσο και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.  

Παρασκευή 30/10

Τα αέρινα μίνι φορεματάκια είναι μεγάλο trend γι’ αυτό σας προτείνουμε να τους δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστούν με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνες γόβες και μπότες, μέχρι αρβυλάκια και sneakers. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας,  ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη Δευτέρα. Συγκεκριμένα καλημέρισε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία, Fibes ένα αέρινο φόρεμα μίνι, εμπριμέ με σούρα στη λαιμόκοψη, μανίκι με λάστιχο στο τελείωμα και βολάν στο κάτω μέρος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα από προσωπική συλλογή, δερμάτινη ζώνη με μεταλλική λεπτομέρεια, Individual Art Leather και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες με μύτη, Keep Fred.

Keywords
Τυχαία Θέματα