Chiara Ferragni: Φοράει τις 10 μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού

Η Chiara Ferragni είναι αδιαμφισβήτητα η πιο γνωστή fashion blogger, με 9,9 εκατομμύρια followers στο instagram (από μέρα σε μέρα θα φτάσει τους 10 εκατομμύρια), με τεράστια επηρροή στον χώρο της μόδας, και με πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η ίδια, εδώ και λίγα χρόνια, σχεδιάζει τα δικά της παπούτσια και τις δικές της τσάντες με μεγάλη επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα ζει τον

απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Fedez, γνωστού Ιταλού ράπερ.

Το στιλ της παραμένει ιδιαίτερο και κομψό και αυτό που μας αρέσει πολύ σε αυτό είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα look που της ταιριάζει πολύ και το υποστηρίζει σε μόνιμη βάση. Παρακάτω θα δεις μερικές από τις τελευταίες εμφανίσεις της Chiara που, οφείλουμε να ομολογήσουμε, είναι super σικάτες και ταυτόχρονα πολύ fresh! Ποια είναι η αγαπημένη σου;

#Τα λευκά sneakers φοριούνται από όλες τις fashionistas χειμώνα καλοκαίρι.

#Αν το εσώρουχό σου είναι Dior τόλμα να το δείξεις. Δεν έχεις Dior εσώρουχο; Δεν πειράζει! Η τάση παραμένει η ίδια ακόμα και αν την ακολουθήσεις με το ψηλόμεσο μαγιό σου. Φόρεσέ το με ένα πιο χαμηλοκάβαλο σορτς και κατέπληξε τα πλήθη.

#Pink + Red είναι δύο χρώματα που φέτος συνδυάζονται πολύ μεταξύ τους! Dare to wear them!

# Mια αγαπημένη τάση της Chiara που ακολουθεί συχνά είναι ο συνδυασμός ρούχων με μεγάλα ντεκολτέ, με εντυπωσιακά κομψά κοσμήματα. Αυτό το τρεντ είναι ιδανικό για όλες εσάς που έχετε μικρό στήθος, σαν της Chiara.

#H Chiara επιλέγει ακόμα μια μεγάλη τάση του καλοκαιριού. Το κλασικό t-shirt γίνεται must και φοριέται με ψηλόμεσα τζιν σορτς, φούστες και παντελόνες.

#Η Chiara έχει μια αδυναμία στο μαύρο χρώμα και πάντα στη ντουλάπα της υπάρχουν αρκετά φορεματάκια, φούστες και tops που φοριούνται εύκολα ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα statement τσαντάκι, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, σανδάλια και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου.

#Το trend: μάξι διαφανής φούστα είναι η απόλυτη μόδα για αυτό το καλοκαίρι και -κυρίως- για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

#Μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο να φοράς τόσο μυτερές γόβες καλοκαιριάτικα αλλά θυμήσου το εξής: Αυτή η μόδα δεν πρόκειται να φύγει έτσι εύκολα! Γι’αυτό μάλλον ήρθε η ώρα να συμβιβαστείς μαζί της.

#Το (almost) total black look της Chiara γίνεται πιο female με τα σωστά αξεσουάρ.

#Διαφάνειες, τούλια, βολάν είναι υφάσματα που αγαπάμε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Το ίδιο και η Chiara!

Keywords
Τυχαία Θέματα