Το «Gossip Girl», έτοιμο για θηλυκός πράκτορας

ΚΟΣΜΟΣΤο «Gossip Girl», έτοιμο για θηλυκός πράκτοραςΠαρασκευή, Ιούλιος 14, 2017 - 19:05

Το όνομά της... δεν θα είναι Μποντ. Η ηρωίδα που θα υποδύεται, όμως, θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός θηλυκού πράκτορα 007.

Η Μπλέικ Λάιβλι ετοιμάζεται να υποδυθεί μια γυναίκα η οποία θα μεταμορφωθεί σε φονική μηχανή για να εκδικηθεί τον θάνατο των δικών της, σε μια παραγωγή που θα φέρει τις υπογραφές των Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον.

Οι δύο παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν ταινία θρίλερ βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μαρκ Μπάρνελ «The Ryhtm Section»,

το πρώτο από τα συνολικά τέσσερα βιβλία του συγγραφέα με ηρωίδα τη Στέφανι Πάτρικ. Τα γυρίσματα της ταινίας, σε σκηνοθεσία Ριντ Μοράνο, θα αρχίσουν εντός του 2017, με τη χρηματοδότηση της διεθνούς εταιρίας παραγωγής IM Global.

Ο επικεφαλής της Στούαρτ Φορντ χαρακτήρισε την ταινία «φρέσκια, ρεαλιστική και τολμηρή, με μια μοναδική γυναίκα ηρωίδα που καταρρίπτει πολλά από τα τρέχοντα κινηματογραφικά κλισέ», ενώ η Μπρόκολι και ο Γουίλσον δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την «ταλαντούχα ομάδα συνεργατών» τους.

Η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», έχει υποδυθεί επίσης την αγέραστη ηρωίδα της ταινίας «The Age of Adaline», ενώ πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις εμφανιζόμενη στην πιο πρόσφατη ταινία του Γούντι Αλεν «Cafe Society».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα