Τέλος το σύγκαμα: Δοκίμασες τη νέα κρέμα σε σπρέι για μωρά;

Θυμάμαι, την πρώτη φορά που δοκίμασα τη Νοvaquasol Cherie ήμουν λίγο διστακτική. Eίχα μόλις επιστρέψει σπίτι από το μαιευτήριο με το μωρό και όλα ήταν καινούργια. Μια φίλη, λοιπόν, μου λέει “Αυτή την κρέμα να πάρεις για το σύγκαμα, θα σωθείς. Είναι τέλεια, μάλιστα σε μορφή σπρέι”. “Μα κρέμα προστασίας από σύγκαμα, κοκκινίλες και ερεθισμούς σε… σπρέι;”, σκέφτηκα. Όμως, αποδείχθηκε το πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό προϊόν φροντίδας του μωρού μου. Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, ακόμα κι όταν είσαι στο πάρκο βόλτα και χρειαστεί να αλλάξεις στα γρήγορα το μωράκι σου ή είσαι στην παραλία και πρέπει

όλα να γίνουν… στο φτερό. Καθώς δεν χρειάζεται επάλειψη, αυτό κάποιες φορές πραγματικά σου λύνει τα χέρια, ειδικά όταν –για παράδειγμα- είσαι σε μια παραλία με άμμο!

Διαβάζοντας προσεκτικά οδηγίες και συστατικά ένιωσα ακόμα καλύτερα: Η Νοvaquasol Cherie είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του μικρού μας, όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικά εύχρηστη, αλλά γιατί ο τρόπος που προστατεύει το δέρμα είναι μοναδικός. Την ίδια στιγμή που σχηματίζει στην τρυφερή επιδερμίδα του μωρού ένα αδιάβροχο φιλμ που προστατεύει από τους ερεθιστικούς παράγοντες, παράλληλα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις καλά πριν από κάθε χρήση.

Ακόμα κι αν το μωράκι μας έχει ήδη συγκαεί (ή τώρα από τη ζέστη έχει κοκκινίλες και ερεθισμούς από τον ιδρώτα και την τριβή στις διπλίτσες στα μπουτάκια ή τα μπρατσάκια του) μετά την εφαρμογή της Νοvaquasol Cherie οι κοκκινίλες εξαφανίζονται, οι ερεθισμοί, το τσούξιμο και η φαγούρα καταπραύνονται και η ανάπλαση του δέρματος είναι πολύ γρήγορη, με το μπεμπάκι μας να χαμογελά ξανά, χωρίς γκρίνιες και ενοχλήσεις. Επιπλέον, όταν κάνεις το μωρό μπανάκι, αφαιρείται πολύ εύκολα από το δέρμα, απλά με νερό, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χωρίς να χρειάζεται να τρίψεις την περιοχή για να την απομακρύνεις –κάτι που συχνά το ερεθίζει ακόμα περισσότερο.

Το μυστικό της φόρμουλας της Νοvaquasol Cherie είναι σε ένα από τα συστατικά της. Περιέχει λακτοφερίνη, γνωστή για τις αντιμικροβιακές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές της ιδιότητες πολύτιμο φυσικό συστατικού του οργανισμού που βρίσκεται στο μητρικό γάλα. Η αθώα σύνθεσή της, την κάνει ιδανική για να τη χρησιμοποιείς σε κάθε αλλαγή πάνας. Απλά ανακινείς καλά και ψεκάζεις σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα από μικρή απόσταση. Εννοείται πως δεν περιέχει ούτε προωθητικά αέρια, ούτε parabens, silicones, λανολίνη, minerals, συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν στο μωρό αλλεργία.

Το καλύτερο, όμως, σας το κράτησα για το τέλος. Η πρακτική συσκευασία των 125 ml είναι αρκετή για περίπου 225 εφαρμογές, άρα είναι και εξαιρετικά οικονομική.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα