5 τύποι ανδρών…10 τέλεια δώρα για να τους κάνεις τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων και είναι μια σεζόν που όλοι αγαπάμε, γιατί εκείνες τις μέρες δουλεύουμε λιγότερο, βλέπουμε περισσότερο τους αγαπημένους μας, χαρίζουμε δώρα και μας χαρίζουν δώρα.

Αν είσαι προς αναζήτηση για δώρα προς τον αγαπημένο σου, σου έχουμε μερικές εκπληκτικές ιδέες από την INTERSPORT, που θα τον εντυπωσιάσουν! Δες τι δώρο να πάρεις στον αγαπημένο σου ανάλογα

με το τι τύπος άνδρα είναι.

#1. Για τους φαν του NBA
Μπορεί να το έχεις παρατηρήσει μπορεί και όχι, αλλά όλοι οι άνδρες τον τελευταίο καιρό ασχολούνται υπερβολικά πολύ με το NBA. Είναι μια τάση; Είναι επειδή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει θαύματα στην Αμερική; Ό, τι και να ισχύει, το σίγουρο είναι πως αυτά τα αθλητικά παπούτσια θα τον ενθουσιάσουν.

#2. Για όσους αγαπάνε το κλασικό ντύσιμο
Τα casual city shoes είναι ιδανική επιλογή για όσους δουλεύουν πολλές ώρες και θέλουν ένα παπούτσι που να μην είναι αθλητικό αλλά να είναι πολύ βολικό και άνετο.

#3. Για τους super στιλάτους
Το μαύρο είναι αγαπημένη επιλογή για τους άνδρες που αγαπάνε το στιλάτο και άνετο ντύσιμο!

#4. Για τους άνδρες που λατρεύουν τον αθλητισμό
Έχετε στο πλευρό σας έναν λάτρη του αθλητισμού; Αρέσει στον αγαπημένο σας το τρέξιμο; Στην INTERSPORT θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια για τους fan του αθλητισμού.

#5. Για αυτούς που αγαπάνε τις τάσεις
Αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για τους άνδρες που αγαπάνε το athleisure style!

Χάρισέ του δώρο από την INTERSPORT για να τα ζήσει όλα. Σ’ ένα από τα 50 καταστήματα της INTERSPORT και στο eShop www.intersport.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία δώρων για εκείνον, εκείνη και τους μικρούς σου φίλους σε πολύ καλές τιμές.

Από αθλητικά παπούτσια και μπουφάν, έως γάντια, σκούφους και αξεσουάρ για κάθε σπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα