Η Φραντζή ”αδειάζει” δημόσια τη Ζώη: ”Μέσα σε μια νύχτα είδα μια… άλλη Αποστολία”

Η Δήμητρα Φραντζή αποχώρησε χθες από το Nomads παρόλα αυτά βρίσκεται στο Palawan μέχρι το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό.

Η αγαπημένη παίκτρια μίλησε σε απευθείας σύνδεση με το Πρω1νό και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ομάδας. Μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη της τόσο για τη συμπεριφορά της Αποστολίας Ζώη όσο και για τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Αναρωτιούνται άραγε το ίδιο και για άλλους παίκτες; Λέω, για παράδειγμα, την Αποστολία Ζώη. Είδα μια Αποστολία άλλη στην αρχή και ξαφνικά, μέσα σε μία νύχτα…

μια άλλη Αποστολία! Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως γιατί είδε ότι δεν την έπαιρνε μία κατάσταση επίθεσης και είπε να το γυρίσει; Όταν έγινε η ένωση των ομάδων, μέσα σε μία μέρα ήρθε ο εφιάλτης! Κλίκες, πίσω από πλάτες να μιλάνε, υποθέσεις κακές… Δεν υπήρξε στιγμή που να έχουμε πει μεταξύ μας κακά πράγματα για κάποιον παίκτη. Μέχρι που ένα πρωινό, εκεί που καθόμουν στο παγκάκι, ήρθε μια παρέα και μου έλεγαν πράγματα για τον Κατσινόπουλο. Ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη. Η Αποστολία σε μια κατάσταση θυμού και μου είπε «Ποιος έπαιρνε αποφάσεις σε σας στην ομάδα και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα πράγματα για το ρύζι. Εγώ είχα μείνει κόκκαλο. Πίσω μου ακριβώς ήταν ο Κατσινόπουλος και αναρωτιόμουν γιατί δεν έπιασαν τον ίδιο. Δυστυχώς δεν έγραφαν οι κάμερες…», αποκάλυψε.

Η Δήμητρα Φραντζή κατέληξε: «Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί 40 ετών. Είναι ειλικρινής και δε νομίζω να υπήρξε στιγμή που να υποκρίθηκε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όποιος δεν τον γουστάρει, απλά να κάνει πέρα. Δεν είναι φυσιολογικό μέσα σε τόσο άσχημες συνθήκες, γιατί μπορεί να είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά μέσα το τι έχουμε περάσει σαν άνθρωποι είναι πάρα πολύ δύσκολο, να υπάρχουν και εκρήξεις;».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα