Άνδρες της ΕΜΑΚ ντυμένοι Αγιοβασίληδες έκαναν την ωραιότερη έκπληξη στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων!

Αυτή είναι σίγουρα η ωραιότερη και πιο συγκινητική είδηση που διαβάσαμε το τελευταίο διάστημα στον Κυβερνοχώρο και θέλουμε με μεγάλη χαρά να την μοιραστούμε μαζί σας.

Αφορά στους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής οι οποίοι είχαν την καλύτερη ιδέα, λίγες μόνο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και την αλλαγή της χρονιάς.

Τι έκαναν; Ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και άρχισαν να κατεβαίνουν

με σκοινιά από την ταράτσα του κτιρίου της Ογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων για να καταλήξουν στα μπαλκόνια των ορόφων και να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και δεν μπορούν να βγουν στο προαύλιο, όπως τα υπόλοιπα, απολαμβάνοντας δεδομένα για όλους μας πράγματα, όπως μια βόλτα.

Το τέλειο αυτό σκηνικό που γέμισε χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 11/12 στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα».

Αξίζουν σε όλους πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία τους. Γιατί όπως λένε… Όταν κάνεις ένα παιδί να χαρεί και να χαμογελάσει, τότε έχεις φτάσει πιο κοντά στο Θεό.

Keywords
Τυχαία Θέματα