Τί προβλέπουν τα άστρα από 31.7-7.8.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα αισθηματικά σου και τα οικογενειακά σου αφού η Αφροδίτη την Δευτέρα περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την Δευτέρα 31 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Είναι η κατάλληλη εποχή για να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου και να σου γίνουν συνειδητά. Η προσοχή σου στρέφεται στην οικογενειακή σου εστία. Υποδέχεσαι φίλους στο σπίτι και φτιάχνεις μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα

γι’ αυτούς. Εσύ που έχεις ταίρι, δημιουργείς ρομαντική ατμόσφαιρα και υποδέχεσαι το ταίρι σου και γιατί όχι μπορεί να πάρεις αποφάσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, υπάρχει πιθανότητα μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος να προκύψει γνωριμία που να σε κάνει να εκδηλωθείς έντονα συναισθηματικά. Προσοχή στην έφεση που έχεις να παραμένεις σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες από την προσωπική σου ανασφάλεια.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού βγάζεις έντονες τάσεις υπερφιλοδοξίας στα επαγγελματικά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε αθέμιτες και υπόγειες συμπεριφορές. Θυμήσου ότι καλό είναι να αναγνωριστεί η αξία σου με θεμιτούς τρόπους και όχι να λειτουργήσεις υπονομευτικά. Πρόσεχε επίσης την τάση να εξουσιάσεις την σχέση ή το γάμο σου γιατί ο σύντροφός σου θα αντιδράσει στην καταπίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα το αισθηματικό σου ενδιαφέρον στρέφεται στο κοντινό φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την Δευτέρα 31 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. η ευαισθησία βρίσκει την χαρά και την αισιοδοξία και αυτό βγαίνει ξεκάθαρα στον τρόπο που εκφράζεσαι. Μαγεύεις με τον τρόπο που μιλάς και με την γνώμη σου και νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές για εσένα που δεν έχεις ταίρι. Εσύ που έχεις ταίρι, οργανώνεις μικρές ρομαντικές αποδράσεις για εσένα και το ταίρι σου με σκοπό να ξεκουραστείς αλλά και να ανανεώσεις την σχέση σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του τα συναισθήματά σου.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου σε καλεί να κάνεις προσεκτική διαχείριση στο εσωτερικό δυναμικό που κρύβεις μέσα σου στην εργασία σου. Η αισιοδοξία σου και η εργατικότητά σου συγκρούονται με την τάση σου να επιβληθείς μέσω των γνώσεων σου και είναι πολύ πιθανό να χάσεις το μέτρο. Θυμήσου ότι το σύμπαν αυτή την περίοδο σε ευνοεί στο εργασιακό σου κομμάτι και προσπάθησε να μην χάσεις τις ηθικές σου αξίες στο βωμό της επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα η προσοχή σου στρέφεται οικονομικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πως θα τις καλύψεις αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την Δευτέρα 31 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Οι κόποι σας δείχνουν να αποδίδουν καρπούς σε οικονομικό επίπεδο αφού είναι εμφανές ότι το σύμπαν δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Είναι κατάλληλη περίοδος να ταχτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικές που είχες, θα είναι θετικό το πρόσημο για εσένα, αλλά μπορείς επίσης να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο οικονομικά στον επαγγελματικό σου χώρο. Από χρήματα πάντως δεν θα ξεμείνεις. Στον συναισθηματικό τομέα ήρθε η ώρα να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε όμορφες αισθησιακές νύχτες. Πρόσεχε την τάση σου για κτητικότητα, γιατί μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, βγάλε την ζεστασιά και την γλυκύτητά σου και θα έλξεις νέα γνωριμία που θα ικανοποιήσει ο ένας τον άλλο.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου αγγίζει ένα ευαίσθητο για εσένα σημείο. Η τάση σου να επιβληθείς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου είναι κάτι παραπάνω από έντονη, η καχυποψία και μυστικοπάθεια που σε διακατέχει δεν βοηθάει να ισορροπήσεις μέσα σου και μπορεί μία έκρηξή σου να έχει συνέπειες τόσο σε αισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Το καλύτερο θα ήταν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και ζητάς και να μην προσπαθείς να επιβληθείς με υπόγειους τρόπους που θα φέρουν προστριβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσεις αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου από τις 31 Ιουλίου, θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου, και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις προσωπικές σου ανάγκες και ευχαρίστηση. Είναι έντονη η επιθυμία σου να είσαι αρεστή από το περιβάλλον σου, θέλεις να γοητεύσεις όποιον συναναστρέφεσαι, η συναισθηματικότητά σου και η διπλωματία σου εντυπωσιάζουν. Είναι κατάλληλη εποχή να προσέξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και γυμναστήριο έχουν την τιμητική τους. Εκφράζεις στο ταίρι σου τις ανάγκες που έχεις, με μία γλυκύτητα που δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί σε τίποτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καθηλώνεις φίλους και συνεργάτες μέσω των οποίων, είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία, στην οποία θα εκφράσεις όλη σου την τρυφερότητα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην πέσεις στην παγίδα του να βλέπεις μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες αγνοώντας του συντρόφου σου ή τυχόν νέας γνωριμίας, γιατί θα θεωρηθεί εγωκεντρικό εκ μέρους σου και δεν θα βγεις κερδισμένος.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου σου βγάζει έντονες τάσεις να επιβάλλεις τον εαυτό σου λειτουργώντας υπόγεια, κάτι που θα φέρει αντιδράσεις και συγκρούσεις τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Θυμήσου ότι εκφράζοντας αυτά που θέλεις και σκέφτεσαι ειλικρινά θα σου δοθεί η θέση που σου αξίζει, διαφορετικά κινδυνεύεις να πέσεις στα μάτια ανθρώπων που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

Αυτήν την εβδομάδα στρέφεσαι εσωτερικά στα αισθηματικά σου θέματα και αυτό γιατί η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την Δευτέρα 31 Ιουλίου, θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου, και σε ευαισθητοποιεί πολύ. Είναι μία θέση που δεν σε βοηθάει να εκδηλώσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου είτε στο ταίρι σου είτε στον κοινωνικό σου περίγυρο, απομονώνεσαι και περνάς σε εσωτερική αναζήτηση. Είναι πιθανότατο σχέσεις που αφορούν στο παρελθόν είτε σκεπτόμενος λάθη δικά σου και συμπεριφορές είτε να εμφανιστούν μπροστά σου, κάνοντας σαφές ότι υπάρχουν εκκρεμότητες σε προσωπικό επίπεδο που πρέπει να λύσεις. Θα έχεις την τάση να θέλεις να αποτραβηχτείς με το ταίρι σου, να περάσετε στιγμές μακριά από όλους και όλα. Ο σύντροφός σου είναι για εσένα ένας φύλακας άγγελος σε αυτή την συναισθηματική αναστάτωση που περνάς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να έχεις νέα κατάκτηση που καλό θα ήταν ακόμη να μην εμφανίσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο ή να είναι τέτοια περίπτωση που μπορεί να εκτεθείς, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου και σε ωθεί σε συμπεριφορές που είναι ξένες για εσένα σαν παιδί του Ήλιου. Προσπαθώντας να αναρριχηθείς στον εργασιακό σου χώρο, υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιήσεις αθέμιτους τρόπους σε τέτοιο βαθμό που να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις. Καλό θα είναι να εκφράσεις αυτό που θέλεις από τους συναδέλφους σου, και θα εκτιμηθεί η έντιμη στάση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δίνει διαφορετικό τόνο στον αισθηματικό σου τομέα αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου, θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου, και η κοινωνικότητά σου είναι αξιοσημείωτη. Βλέπεις τις σχέσεις σου λίγο αποστασιοποιημένα, με φιλική διάθεση και αρκετές φορές δίνεις πινελιές αντισυμβατικότητας. Η θέση αυτή στρέφει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον στο φιλικό σου περιβάλλον αφού εσύ που δεν έχεις ταίρι μπορεί να έχεις γνωριμία μέσω των φίλων σου ή να προκύψει σχέση με κάποιον από τους φίλους σου. Η δραστηριοποίηση σου σε συλλόγους και ομάδες μπορεί να φέρει γνωριμία με κοινά ιδεολογικά ενδιαφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τα έντονα βαθιά σου συναισθήματα αλλά αν το κάνεις θα δεις ποια είναι πραγματικά η πηγή ζωής για εσένα. Εσύ που έχεις ταίρι, αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από την σχέση σου, παρατηρείς από απόσταση τι σου προσφέρει και τι όχι και την βλέπεις με μία πιο ιδεαλιστική ματιά. Μην φοβάσαι να συνδεθείς βαθιά με τον άνθρωπό σου.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου σου δημιουργεί ένταση, αφού προκύπτουν θέματα αυτοπεποίθησης και αυτοματαίωσης, που τα εκδηλώνεις εντελώς διαφορετικά, θέλοντας να επιβληθείς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις. Δες μέσα σου τις ηθικές αξίες που έχεις και προσπάθησε να ισορροπήσεις από καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι η αρχή μίας περιόδου που στρέφεις το ενδιαφέρον σου για επαγγελματική καταξίωση αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Η προσοχή σου όλη στρέφεται στο πως θα τραβήξεις τα βλέμματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με μόνο σου στόχο να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά σου. Στην πορεία αυτή θα βρεις συμμάχους που θα υποστηρίξουν και θα προσπαθήσεις να καταφέρεις το καλύτερο για εσένα με όλα τα μέσα. Αισθηματικά, θα έχεις την διάθεση να συναναστραφείς με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η συνεχής ασχολία σου με τα επαγγελματικά θέματα μπορεί να φέρει τριβές με το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Υπάρχει πιθανότητα για επισημοποίηση της σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να έχεις κατά νου ότι μέσω του επαγγελματικού χώρου υπάρχει πιθανότητα για νέα γνωριμία, που θα σου δώσει ώθηση.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου και σε φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης στον επαγγελματικό χώρο αφού η τάση σου να επιβληθείς και να ξεχωρίσεις γίνεται με υπερβολή και μεγάλη ένταση και φέρνει προστριβές. Μην μπαίνεις σε υπόγειες διαδρομές για να επιτύχεις τους στόχους σου, η καθαρή στάση είναι αυτή που πάντα εκτιμάται περισσότερο και θα ανταποδώσει αργά ή γρήγορα καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα στρέφεται στην πνευματική σου ανάπτυξη αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Νιώθεις βαθιά την ανάγκη να ασχοληθείς με την γνώση αφού βελτιώνεσαι σαν προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Ταξίδια, ύπαιθρος, άθληση μπαίνουν στην σκέψη σου γιατί η ενασχόληση με τα συγκεκριμένα αντικείμενα σου δίνουν την δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αισθηματικά, μπορεί να επιλέξεις να έχεις συναντήσεις για να γνωρίζεις το ταίρι σου στο ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και σε φίλους από τα παλιά, που εμφανίζονται και θέλουν να σε δουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω των πολλών ενασχολήσεων σου, μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να βγάλεις έντονη συναισθηματικότητα και να σε βελτιώσει σε πνευματικό επίπεδο. Σχέσεις με άτομα που ταξιδεύουν ή ζουν σε ξένες χώρες είναι πιθανές.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου και μνήμες από το παρελθόν ξεπηδούν με απίστευτη ένταση θολώνοντας την σκέψη σου και τα καταπιεσμένα συναισθήματα ματαίωσης βράζουν. Μόνο αν προσπαθήσεις να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και δεν χρησιμοποιήσεις έμμεσους τρόπους θα καταφέρεις φτάσεις εκεί που θέλεις. Μεγάλη προσοχή στον εργασιακό χώρο και στις σχέσεις με φίλους και γνωστούς γιατί μπορεί να εκτονώσεις την έντασή σου εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συναισθηματικές στο σχέσεις με έντονο τρόπο αλλά και οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου, σε ένα περιβάλλον που εσένα σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση στα αισθηματικά σου. Η ένταση, το πάθος και ο μαγνητισμός θα σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα, αφού νιώθεις ότι δεν μπορείς να ικανοποιηθείς από το ταίρι σου στο βαθμό που θα ήθελες και αυτό σου βγάζει ζήλια, καχυποψία και εμμονή. Προσπάθησε να στρέψεις την ενέργειά σου αυτή με το να ασχοληθείς με την ψυχή του συντρόφου σου ή με το να απολαύσεις νύχτες έντονου πάθους μαζί του, διαφορετικά η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι τέτοια που θα επηρεάσει πολύ την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να συναντήσεις άτομο που να σε κάνει να νιώσεις απίστευτα έντονα και να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Εξαιρετική εβδομάδα για επίλυση οικονομικών θεμάτων με τράπεζες, δημόσιο ή και κερδοφορία από επιχειρήσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου και μπορεί να σου βγάλει έντονο αίσθημα επιβολής που θα δυσαρεστήσει φίλους και συνοδοιπόρους που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις υπόγεια τις απόψεις σου γιατί σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό, θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Αυτό που ζητάς έντονα από το περιβάλλον σου και τις συνεργασίες είναι η αποδοχή και η έγκρισή τους. Θέλεις να είσαι απαραίτητος για εκείνους και αυτό σε κάνει να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς οποιαδήποτε πρόταση και αν σου κάνουν. Αυτό συμβαίνει βέβαια και στην σχέση σου. Κάνεις ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου, ακόμα και πράγματα που δεν ικανοποιούν εσένα φοβούμενος την μοναξιά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο συμβιβασμός χωρίς μέτρο μπορεί να σε κάνει να διατηρείς καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες μέσα από τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να λάβεις υπόψη και τις δικές σου ανάγκες γιατί θα μείνει ακάλυπτος.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου σε επηρεάζει έντονα αφού η εξουσιαστική και επιβλητική στάση που μπορεί να βγάλεις στον επαγγελματικό σου χώρο με στόχο την προσωπική σου προβολή γίνεται με υπερβολή και θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις. Απέφυγε το παρασκήνιο και γίνε ξεκάθαρος γιατί αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα έρθει στο φως και μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς με θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Είναι μία θέση που ευνοεί την καθημερινότητά σου και τυχόν αλλαγές που μπορεί να γίνουν στον εργασιακό σου χώρο. Ασχολήσου με την υγεία σου και την διατροφή σου γιατί οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Στα αισθηματικά σου μην λεπτομερείς τα πάντα στην σχέση σου και καλό θα ήταν να εκφράσεις ειλικρινά αυτά που δεν σε καλύπτουν στο ταίρι σου, παρά να μπεις στον φαύλο κύκλο της κριτικής που θα δημιουργήσει εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, μην την περάσεις όμως από κόσκινο γιατί κάτι θα βρεις που θα σε ενοχλήσει και δεν θα αφεθείς. Μην εμμένεις σε μικρά πράγματα γιατί θα χάσεις την χαρά που σου προσφέρεται.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός αφού η ένταση που μπορεί να σου προκαλέσει είναι μεγάλη, εγείροντας πληγές του παρελθόντος που σε κάνουν να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και να αυτοϋπονομεύεσαι. Παρέμεινε σταθερός στα πιστεύω σου και μην λειτουργείς υπόγεια εις βάρος αυτών που σε πλήγωσαν γιατί δεν θα αποκαταστήσεις έτσι την προσωπική σου αξία.

ΙΧΘΥΣ

Χαρές και πανηγύρια αυτή την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα της διασκέδασης, της δημιουργίας, του φλερτ και του αισθησιασμού αφού η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Ήρθε η ώρα για εσένα να φύγεις για διακοπές και να περάσεις υπέροχα κάνοντας πολύ δημιουργικά πράγματα που σου ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη. Εσύ που έχεις ταίρι, κάνεις ότι καλύτερο να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να ανανεώσετε την σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Η χαρά και το κέφι που σε κατακλύζει είναι καταλυτικό για το ταίρι σου και τα έντονα συναισθήματά σας είναι διάχυτα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κυκλοφορείς και λάμπεις. Νέες κατακτήσεις είναι δεδομένες, πρόσεχε όμως να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και μετά απογοητευτείς.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τελευταία φορά), πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Αυγούστου, βγάζοντάς σου υπερβολική τάση επιβολής που επηρεάζουν τόσο τις φιλικές όσο τις αισθηματικές σχέσεις και μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές λόγω της συμπεριφοράς σου. Μην κινείσαι στο παρασκήνιο απλά και μόνο για να επιβάλλεις αυτό που θέλεις ή να προβληθείς γιατί αυτό εν καιρό θα γυρίσει εναντίον σου και θα εκτεθείς. Πες ειλικρινά και ξεκάθαρα τι διεκδικείς και τι νομίζεις ότι σου αξίζει.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 31.7-7.8.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εκκρεμότητες, νέα, εμφάνιση, προσφορες, τραπεζες, επηρεάζει, φως, φλερτ, σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αξια, χωρες, αφροδιτη, γνωμη, γνωση, διατροφη, εργασια, ζηλια, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, υγεια, φλερτ, φως, ωθηση, ωρα, αισιοδοξια, αξιζει, απιστευτα, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, βγαινει, γινει, γινεται, γινε, γνωριμια, δευτερα, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δοθει, δωσει, δυναμικο, ευκολο, ειλικρινα, υπαρχει, εκρηξη, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονη, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, εστια, ζεστη, ζωδιο, ζωης, θετικο, θυμησου, καχυποψια, κομμωτηρια, λαθη, μακρια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυστικα, παντα, παιδι, παθος, περιβαλλον, πηγη ζωης, πηγη, πιστη, ψυχη, συγκεκριμενα, σκεφτεσαι, σπιτι, συμπαν, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φοβασαι, φυλακας αγγελος, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, εμφανισεις, κομματι, μεινει, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, πληγες, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα