Αυτές είναι οι 6 καλύτερες μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση

Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και εκτός από τις βουτιές θα πρέπει να θυμάστε την ανάγκη των μαλλιών για ενυδάτωση ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας! Σύμμαχοί σας τα πλέον επαγγελματικά προϊόντα που μπορούν να σας προσφέρουν τα πιο όμορφα αποτελέσματα στα μαλλιά σας!

Πάμε να δούμε το Top 6 σε μάσκες ενυδάτωσης για το καλοκαίρι;

Kérastase Masque UV Defense Active

Μάσκα ανανέωσης και προστασίας από τον ήλιο! Χαρίζει βαθιά περιποίηση κατά της φθοράς

από την ηλιακή ακτινοβολία. Η απόλυτη επανόρθωση για τα μαλλιά και το χρώμα. Συνδυάζει λάμψη, απαλότητα με εξαιρετική καλλυντική δράση που διευκολύνει το ξεμπέρδεμα!

Kérastase Masquintense


Μάσκα για ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά. Με κύριο συστατικό το Iris Irizome είναι πλούσια από βασικά θρεπτικά συστατικά και προστατευτικά αντιοξειδωτικά!

Redken Color Extend Sun After-Sun Mask

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και προστασίας από τον ήλιο! Ανανεώνει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά και τα αφήνει λεία και λαμπερά!

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Masque

Μυθική μάσκα για βαθιά θρέψη, λάμψη, πειθαρχία! Περιέχει έλαιο Argan και έλαιο Μύρου. Θρέφει τα μαλλιά σε βάθος, χαρίζοντας τους πειθαρχία, λάμψη ενώ τα ξεμπερδεύει με ευκολία χωρίς να τα βαραίνει!

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι πλούσιες σε έλαιο argan φόρμουλες, ενυδατώνουν και συντηρούν σε βάθος τα μαλλιά ενώ βελτιώνουν δραστικά την δομή, την ελαστικότητα και την λάμψη τους!

Macadamia Professional Nourishing Moisture Masque

Μάσκα ανάπλασης και αναζωογόνησης! Έλαιο Macadamia: Πλούσιο σε Omega 7, 5 και 3, λιπαρά οξέα που παρέχουν μέγιστη ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά – Έλαιο Argan: Ωμέγα 9 ανήκει στα λιπαρά οξέα που ενδυναμώνουν την τρίχα.

Τρόπος χρήσης για όλες τις μάσκες μαλλιών: Κάνετε μασάζ στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλετε προσεκτικά με άφθονο νερό!

Τα όμορφα μαλλιά είναι στο χέρι σας!
Ξεκινήστε την περιπέτεια μαζί μας!

The post Αυτές είναι οι 6 καλύτερες μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα