Τί προβλέπουν τα άστρα από 23.5 έως 29.5.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες πρόβλεψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Εκδηλώνετε την παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική πλευρά σας, είστε η ψυχή της παρέας. Η ερωτική Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και χαρούμενο τρίτο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο τη διασκεδαστική και ερωτύλα φύση σας, ο αισθησιασμός σας σαγηνεύει όλους γύρω σας. Αλλά πριν αφήσετε ελεύθερη

την καρδιά σας, θυμηθείτε να ελέγξετε τους υποψήφιους συντρόφους σας, μην παραβλέψετε τις κόκκινες σημαίες, εξαιτίας της αφέλειάς σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα πειράγματα και τα αστεία σας δεν θα παρεξηγηθούν από τον αγαπημένο σας. Η θεά της αγάπης σας δίνει το πράσινο φως για να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, αλλά ενεργήστε έξυπνα.

Επίσης, σας προτρέπει να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, τώρα σίγουρα θα αναζητάτε περισσότερο χρόνο ψυχαγωγίας στο πρόγραμμά σας. Μερικές φορές εσφαλμένα θεωρείστε παρορμητικοί και επιφανειακοί, αλλά αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα και για ένα μήνα, αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό και αινιγματικό όγδοο οίκο σας, και σας ζητά να δείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, να αποκαλύψετε τα αληθινά κίνητρα των ατόμων που σας περιβάλλουν. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις μυστηριώδεις, ακόμα και με ίντριγκες, νιώθετε άγχος και εσωτερικές συγκρούσεις, θέλετε να διερευνήσετε νέα εδάφη στη ζωή σας αλλά κάτι σας συγκρατεί. Ένας/μια πρώην ή μια νέα ερωτική περιπέτεια, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε εμμονές και αλλόκοτα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Λαχταράτε την πολυτέλεια, την καλοπέραση και τη διασκέδαση, καθώς η καλλωπιστική Αφροδίτη ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των προσωπικών αποκτημάτων. Έχετε έντονη την επιθυμία να ξοδέψετε για τη διασκέδασή σας και τους φίλους σας, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική σας ικανοποίηση. Μην ξοδεύετε τα μετρητά σας σε άχρηστα αντικείμενα υψηλού κόστους, θα δημιουργήσετε χρέη και το χειρότερο, μετά θα αισθάνεστε ένοχοι! Στο μέτωπο της αγάπης, η Αφροδίτη σας προτρέπει να μη βιάζεστε αλλά να απολαύσετε τις στιγμές και τον άκρατο αισθησιασμό. Γίνετε λίγο πιο …ντεμοντέ, αργά και σταθερά, θα δείτε τις φλόγες του πάθους να ανάβουν.

Δεν θα μπορέσετε να τα πάτε καλά με τους γύρω σας, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τους γύρω σας να αποδεχτούν τις απόψεις και τις ενέργειές σας, τόσο περισσότερη αντίδραση και επιθετική συμπεριφορά θα εισπράξετε. Νιώθετε να διαταράσσονται η ισορροπία και η αρμονία, είστε έξω από τα νερά σας. Προτού όμως εγκλωβιστείτε σε μια σύγχυση, εξαιτίας μιας δυσεπίλυτης σύγκρουσης, σκεφτείτε το εξής: Μήπως ο κυριαρχικός ή ακόμα και εκφοβιστικός τρόπος συμπεριφοράς σας είναι, εν μέρει, υπεύθυνος για οποιαδήποτε ένταση; Ίσως δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μια υπολογίσιμη δύναμη τώρα, έτσι ασκήστε την εξουσία σας με υπευθυνότητα, χωρίς να τρομάζετε τους ανθρώπους και τους εξαναγκάζετε σε υποταγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μεγαλύτερη αγάπη που πρέπει να δώσετε είναι στον εαυτό σας. Κοιτάξτε στον καθρέφτη σας και ασχοληθείτε με την ευτυχία σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε παράφορα ό, τι πιο πολύτιμο έχετε: τον εαυτό σας! Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς κοσμεί το ζώδιό σας μόνο μία φορά το χρόνο και σας υπενθυμίζει ότι όταν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας, τότε όλοι θα σας αγαπήσουν. Δεν θέλετε τίποτα περισσότερο τώρα, παρά να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε πράγματα μόνο για σας. Αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε στην εργασία σας; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, ζητώντας σας να επανεκτιμήσετε κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά σας και την τρέχουσα εργασία σας.

Εάν νιώθετε ότι το αντικείμενο της εργασίας σας, σας προσθέτει άγχος και σας σέρνει προς τα κάτω, βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε σε κάτι πιο ικανοποιητικό. Αλλά ο ανάδρομος Άρης συνιστά: μην είστε βιαστικοί και λάβετε υπόψη σας ότι η υπερβολική σκέψη και ανάλυση θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Ασχοληθείτε με χαλαρωτικές δραστηριότητες και θα βγείτε από το αδιέξοδό σας. Αυτή η φάση του Άρη διαρκεί έναν μήνα, έτσι έχετε χρόνο να σκεφτείτε τι θα κάνετε και ακόμα να διαπραγματευτείτε πιο ευνοϊκές συνθήκες. Επίσης, διερευνήστε σε βάθος κατά πόσο νιώθετε αρμονία στο νου, το σώμα και την ψυχή σας, έχετε άγχος ή δραστηριοποιείστε για την ευημερία σας; Ώρα να πάψετε να επιτρέπετε σε κάποια νευρωτικά άτομα να σας ασκούν τη δύναμή τους και την εξουσία τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πείτε αντίο στις νοσηρές σχέσεις. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται μέσα στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, βοηθώντας σας να αποδεσμευτείτε από σχέσεις που αποστραγγίζουν την ψυχή σας και κλέβουν την ενέργειά σας. Είτε πρόκειται για τον αγαπημένο σας, είτε έναν φίλο είτε συνάδελφό σας που σας καλεί όποτε έχει την ανάγκη σας, τώρα αυτή η συμπεριφορά ανήκει στο παρελθόν, δημιουργείτε σαφέστερα όρια. Ενώ μπορεί να μη χρειαστεί να τους βγάλετε από τη ζωή σας για τα καλά, θα μπορούσατε πιθανώς να απομακρυνθείτε για λίγο από αυτά τα … ενεργειακά βαμπίρ. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα βελτιώσει όλες τις σχέσεις σας, αλλά και θα τις διατηρήσει.

Τολμήστε να πάτε βαθύτερα στην αγάπη, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ο οποίος σας ζητά να επαναξιολογήσετε την εμπιστοσύνη και την οικειότητα στη σχέση σας και κατά πόσο είστε ευθείς και ειλικρινείς στο παιχνίδι της αγάπης. Ποιές ενέργειες απαιτούνται για να νιώσετε την αγάπη σε ένα πιο βαθύ επίπεδο; Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια του κόκκινου πλανήτη για να μάθετε πραγματικά πώς να αγαπάτε τους άλλους, για να αποσαφηνίσετε το καλό και το κακό. Αυτή η εσωτερική εξερεύνηση περιλαμβάνει επίσης να είστε πιο συμπονετικοί τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μπορεί επίσης να υποκύψετε στον πειρασμό μιας κρυφής σχέσης ή επικίνδυνης ερωτοτροπίας. Επιβληθείτε στον εαυτό σας, ακολουθώντας αυτό το δρόμο, θα οδηγήσει μόνο σε δάκρυα.

ΛΕΩΝ

Απλά φίλοι ή κάτι περισσότερο; Η ερωτική Αφροδίτη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να δείτε ξαφνικά έναν πλατωνικό φίλο με άλλο μάτι, καθώς σας αφήνει κάποιες ερωτικές υποσχέσεις ή θα μπορούσατε να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για κάποιον/α που νιώθετε να αιωρείται ένας ερωτισμός. Απευθυνθείτε στους φίλους σας, ίσως γνωρίζουν κάποιον/α που είναι μόνος όπως κι εσείς. Είστε ήδη σε σχέση; Κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι, διασκεδάστε με τους κοινούς φίλους σας και θα δείτε τις φλόγες του πάθους να ανάβουν και πάλι. Το οn-line dating θα μπορούσε επίσης να αποφέρει καρπούς, έτσι ανανεώστε τις φωτογραφίες του προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και θα εισπράξετε το θαυμασμό.

Τα γεγονότα που θα συμβούν εξαιτίας του ανάδρομου Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και της οικογένειας, θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν έχετε εκατό τοις εκατό τον έλεγχο όλων των πραγμάτων. Αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε σε αυτή την πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια συναισθηματική σύγκρουση ή ακόμα και ελεγκτική συμπεριφορά, η οποία όμως θα αποβεί εις βάρος σας. Ίσως έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους παλιούς σας δαίμονες, ίσως ακόμη με συναισθηματικά κατάλοιπα που έχουν τις ρίζες τους σε οικογενειακά κληροδοτήματα ή την παιδική σας ηλικία. Εάν ένα αυταρχικό πρόσωπο πατάει τα κουμπιά σας, κοιτάξτε μέσα σας, πριν τον μαστιγώσετε. Κοιτάξτε στον καθρέφτη σας και δείτε κατά πόσο έχετε κι εσείς συμβάλλει σε αυτή την επιθετική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, αισθάνεστε ότι μπορείτε να αφοπλίσετε τους γύρω σας με τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Είτε θέλετε να κάνετε μια παρουσίαση, είτε να μιλήσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο, θα γοητεύσετε το κοινό σας. Διπλό μπόνους: ίσως μια καταλυτική συνάντηση με ένα έμπειρο πρόσωπο σας χαρίσει ιδέες για την επαγγελματική άνοδό σας και ευημερία σας. Μπορεί ακόμα να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, συνδυάζοντας τη δουλειά με τη διασκέδαση. Το σίγουρο είναι ότι ο πλανήτης της αρμονίας ωθεί τις φιλοδοξίες σας προς τα εμπρός. Μήπως η επιχείρησή σας χρειάζεται αναβάθμιση; Ένας επώνυμος εμπειρογνώμονας μπορεί να σας πει πώς θα έχετε περισσότερα κέρδη, επενδύοντας σωστά τα χρήματά σας.

Θα μπορούσατε να εμπλακείτε κατά λάθος σε μια πάλη για την εξουσία, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας.Με όλους γύρω σας να ανταγωνίζονται για τον έλεγχο και την κυριαρχία, είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε μικρότητες. Αλλά να θυμάστε ότι έχετε το δικαίωμα να μιλήσετε και να πείτε «όχι», αν κάτι δεν πάει καλά. Αν έχετε την αίσθηση ότι υποβόσκει μια πάλη για την εξουσία, συντονιστείτε με τα κρυφά κίνητρα του εν λόγω προσώπου. Θα είναι αρκετά δύσκολο τώρα να ανακαλέσετε κάτι λυπηρό που θα πείτε σε έναν φίλο, αδελφό ή γείτονα. Αν θέλετε κάποιες σχέσεις σας να πάνε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, δείξτε περισσότερο τον πραγματικό σας εαυτό, συμπεριφερόμενοι με σεβασμό και ευγένεια, οι άλλοι θα νιώσουν πιο ασφαλείς και θα σας ακολουθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Η ερωτική Αφροδίτη εγκαθίσταται στον διεθνή ένατο οίκο σας, χαρίζοντάς σας τη λαχτάρα για μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Αναδεικνύει τη φιλελεύθερη και αυτόνομη πλευρά σας, θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να απομακρύνει την πλήξη και την ανία σας. Είστε μόνοι; Κάποιος/α που θα συναντήσετε σε ένα ταξίδι θα μπορούσε να ανάψει το πάθος σας ή ίσως αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα με κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα ή χώρα. Μη βιαστείτε να αποκλείσετε μια μεγάλης απόστασης σχέση, θα σας προσφέρει ενθουσιώδεις και διασκεδαστικές εμπειρίες. Είστε ήδη σε σχέση; Ξεκινήστε τον προγραμματισμό της επόμενης περιπέτειάς σας, ίσως ένα μακρινό ταξίδι ενισχύσει το πάθος σας για τις επόμενες εβδομάδες. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας και αποσαφηνίστε τι μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σας ζητά να επανεξετάσετε και να τελειοποιήσετε το πώς θα κερδίσετε τα προς το ζην. Η εργασία σας, σας παρέχει τα αναγκαία ή μήπως πρέπει να ψάξετε αλλού; Μη δανείζετε ή αγοράζετε με πίστωση, κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα και φροντίστε να κάνετε τις αγορές σας με σύνεση. Υπό την καρμική χροιά του ανάδρομου Άρη, φροντίστε να αποσαφηνίσετε ποιοι άνθρωποι εναρμονίζονται με τις αξίες σας και ποιοι όχι. Η καλύτερη χρήση της ενέργειας αυτής είναι να κάνετε μια τίμια εσωτερική έρευνα: Μήπως η σκιώδης συμπεριφορά κάποιων ατόμων αντανακλά τη δική σας αρνητική στάση;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γοητεύετε και μαγνητίζετε τους γύρω σας αλλά ελέγξτε σε βάθος που χαρίζετε την καρδιά σας. Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και ενισχύει τα έμφυτα πάθη σας και τη σεξουαλικότητά σας. Είστε ακαταμάχητοι, ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας μοναδικά τεχνάσματα για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Με όλο αυτό το πάθος που κυλά στις φλέβες σας, μπορεί να γίνετε πιο απαιτητικοί. Δεν θέλετε μόνο καυτές σεξουαλικά νύχτες αλλά επιθυμείτε μια βαθύτερη σύνδεση νου-σώματος-ψυχής. Είστε ήδη σε σχέση; Βάλτε κατά μέρος τις κοινωνικές εξόδους και αφιερώστε περισσότερο χρόνο μόνο σε σας τους δυο. Ίσως και να διαπερνά στο μυαλό σας να κάνετε τη σχέση σας επίσημη.

Είστε όμως πραγματικά έτοιμοι να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα; Για να προχωρήσει η σχέση σας, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δώσετε κάτι από τον εαυτό σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας ζητά να αποκαλύψετε ό, τι έχετε κρατήσει για τον εαυτό σας. Ξεκινήστε να μοιράζεστε κάποια πράγματα που έχετε καλά κρυμμένα στο βάθος της ψυχής σας με τα πλησιέστερα σε σας πρόσωπα. Συμβουλή: Αν νιώσετε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση στη ζωή σας ή ακόμα και κατάθλιψη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερωθείτε στη δική σας ανάπτυξη. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι λειτουργούν με τα δικά τους πιστεύω και δεν μπορούν πάντα να ικανοποιούν τις ανάγκες σας, έτσι μείνετε μακριά από την εξουσία, την κυριαρχία και το δράμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας, φοβάστε τη δέσμευση, αλλά όχι τώρα! Η ρομαντική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να αναζητήσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγάπη, μπορεί στο παρελθόν να διακηρύσσατε την ελευθερία σας αλλά τώρα τολμάτε να επιστρέψετε πίσω στο παιχνίδι της αγάπης. Αν είστε καιρό μόνοι, τα ραντάρ σας πιάνουν μια νέα γνωριμία που σας προσφέρει χαρά και ενθουσιασμό και ίσως είναι κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες σχέσεις σας αλλά άκρως ενδιαφέρουσα. Απλά μη σπαταλάτε τον χρόνο σας, προσπαθώντας να αλλάξετε κάποια άτομα που έχουν ήδη διαμορφωμένες αντιλήψεις για την αγάπη και των οποίων οι ιδέες δεν εναρμονίζονται με τις δικές σας.

Ίσως ακόμη σκεφτείτε να βάλετε δαχτυλίδι ή να κάνετε οικογένεια, θα είστε ευτυχισμένοι περισσότερο από ποτέ. Τι αναζητάτε από τη ζωή σας; Ο ανάδρομος Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, μειώνει τη λίμπιντό σας, δεν νιώθετε την επιθυμία να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα αισθάνεστε ότι έχει χαθεί το αρχικό πάθος, αλλά σε λίγες ώρες αλλάζετε διάθεση, βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτόν/ην. Ίσως στο παρελθόν ασχολούσασταν με επιφανειακά θέματα, ζούσατε ανέμελα τη ζωή και τώρα ο ανάδρομος Άρης σας ζητά να σκάψετε σε βάθος μέσα στην ψυχή σας, να ασχοληθείτε με τη ρίζα των προβλημάτων σας. Βρείτε τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσετε τις πληγές της ψυχής σας και θεραπεύστε τις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νοσηρές σχέσεις είναι εύκολο να εντοπιστούν, αλλά τι γίνεται με τις υγιείς; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας ζητά να δείτε την ερωτική σας ζωή και τις προσδοκίες σας στη ζωή με ρεαλισμό και λογική. Τώρα έχετε την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, θέλετε σαφήνεια με οποιαδήποτε σχέση σας, δεν θέλετε να βρίσκεστε στο κενό. Είστε ήδη σε σχέση; Πάρτε την απόφαση να δημιουργήσετε υγιείς συνήθειες μαζί. Συγχρονίστε τα προγράμματά σας, ασχοληθείτε από κοινού με ευχάριστες δραστηριότητες, εντοπίστε ο ένας στον άλλο τα θετικά γνωρίσματα και παραβλέψτε τα αρνητικά. Έχετε πολλούς φίλους και ένα ελεύθερο πνεύμα, ανοίγετε την αγκαλιά σας σε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά ο ανάδρομος Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, συνιστά να μην ανοίξετε την πόρτα σε νέες ή παλιές φιλίες που στο παρελθόν είχαν καταστροφικές επιδράσεις στη ζωή σας και οι οποίες μπορεί ξαφνικά να βρεθούν στο δρόμο σας.

Μην επιτρέψετε σε αυτά τα …«ενεργειακά βαμπίρ» να διεισδύσουν και πάλι στη ζωή σας. Αυτή η φάση του ανάδρομου Άρη βοηθά επίσης να συμβιβαστείτε με κάποιον φίλο με τον οποίον είχατε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και έτσι η σχέση σας έχει ευτυχή κατάληξη. Οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι ένα από τα αγαπημένα σας πράγματα, αλλά ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση στον κοινωνικό κύκλο σας, καθώς ενισχύει το συναισθηματικό σθένος σας. Επίσης, αν θεωρείτε ότι μία φιλία αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας, θα πρέπει να αγωνιστείτε να την διατηρήσετε, παρά τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινήστε από αυτή την εβδομάδα να κυνηγήσετε την αγάπη και δεν θα χάσετε! Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει τον ρομαντισμό σας και τη θερμοκρασία του έρωτα. Είστε διασκεδαστικοί, παιχνιδιάρικοι και φλογεροί, αφήνεστε στον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του ερωτικού παιχνιδιού, ίσως και να νιώσετε μια συναισθηματική αναστάτωση με κάποιον/α, όχι βέβαια ότι θα σας πείραζε. Ζείτε μόνο για την περιπέτεια! Αν είστε ήδη σε σχέση, αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο και τον καναπέ σας! Η αδράνεια οδηγεί σε πλήξη και είναι πρόδρομος αποτελμάτωσης. Στόχος σας πρέπει να είναι η διασκέδαση, έτσι βγείτε έξω, χορέψτε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ή πάτε ένα σύντομο ταξίδι μαζί.

Μπόνους:Η Αφροδίτη σας χαρίζει την τέλεια ευκαιρία για να κάνετε την πρώτη κίνηση σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Πόσο παθιασμένοι είστε με την επαγγελματική σας ζωή; Για να είναι πραγματικά ικανοποιημένο το φιλελεύθερο ζώδιό σας, θα πρέπει να έχετε μια καριέρα που δεν σας κάνει να πλήττετε και η οποία γεμίζει τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας και σας ζητά να προβληματιστείτε σχετικά με την τρέχουσα πορεία της καριέρας σας, εστιάζοντας σε καταστάσεις που χρειάζονται μικροαλλαγές. Μια μικρή προσαρμογή στην πορεία σας θα σας κάνει να δείτε τεράστια διαφορά. Συμβουλή: Μείνετε μακριά από ίντριγκες και άτομα που σας υπονομεύουν. Μην πέσετε στην παγίδα τους, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε τη διασκέδαση και αναζητήστε τη φωλιά σας. Κανείς δεν μπορεί τώρα να σας ξεσηκώσει από το σπίτι σας, χάρη στην καλλωπιστική και αρμονική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ξαφνικά εμπνευστείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε χρώμα, έπιπλα και αξεσουάρ, θέλετε να νιώθετε ζεστά και άνετα μέσα σ’ αυτό. Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, η σεξουαλική επιθυμία σας ανάβει «κεκλεισμένων των θυρών», τώρα θέλετε να αναλώσετε το χρόνο σας αγκαλιά στον καναπέ με τον αγαπημένο σας. Κάποιες συζητήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγκατοίκηση ή ακόμα και δέσμευση. Είστε μόνοι; Ίσως κάποιες γυναίκες μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας βρουν την ιδανική αγάπη.

Πηγαίνετε ένα πνευματικό ταξίδι που μετασχηματίζει τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, χάρη στον ανάδρομο Άρη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, ο οποίος σας δείχνει το δρόμο για ένα εσωτερικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. Ίσως καταφέρετε να συντονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας ή επεκτείνετε τις γνώσεις σας με κάποιο τρόπο, πιθανώς μέσω ενός ταξιδιού. Η παρόρμησή σας να ξεφύγετε από τους περιορισμούς μπορεί να σας οδηγήσει στην απομάκρυνση από κάποιες σχέσεις σας, καθώς τώρα νιώθετε έντονη την ανάγκη για ελευθερία και να ζήσετε μια περιπέτεια. Καθώς οι ανάδρομες πορείες των πλανητών διέπουν το παρελθόν, θα μπορούσατε να κάνετε μια επίσκεψη σε μέρη που νοσταλγείτε ή να συνδεθείτε με τις ρίζες σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 23.5 έως 29.5.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εν λόγω, φως, αρης, νέα, βγείτε, ευγένεια, σημαίνει, δραμα, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βγείτε, αξεσουαρ, αφροδιτη, δουλεια, επιπλα, εργασια, θαρρος, καριερα, καταθλιψη, ομορφα μυστικα, προγραμμα, σημαιες, σθενος, φιλια, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αδρανεια, αξιζει, ανια, απλα, αρμονια, αστεια, βαμπιρ, εβδομαδες, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γειτονα, γνωριμια, γοητεια, δαιμονες, δακρυα, δευτερο, δεξαμενες, δυναμη, δειτε, δικη, δειχνει, διαδικτυο, δικτυα, διπλο, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, εκκαθαριση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εν λόγω, εν μερει, ενστικτο, επιθυμια, ερευνα, ερθετε, ευημερια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ιδεες, ηλικια, θεα, θολο, οικο, ισορροπια, κινηση, κοκκινου, χτυπα, λαθος, μακρια, ματια, ματι, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, ορια, παθος, παρουσιαση, περιβαλλον, προγραμματα, πορτα, ψυχη, ρανταρ, ριζα, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σιγουρο, σωμα, σπιτι, τοις εκατο, υγιεις, φυση, φωλια, φορα, χατζηβασιλειου, χειροτερα, χρωμα, χαρα, ομορφα, ωρες, αγορες, ανηκει, ασφαλεια, δαχτυλιδι, δικαιωμα, ειλικρινεις, εξυπνα, ευγένεια, φιλοι, γινετε, γνωσεις, χωρα, χροια, καρδια, κρυφα, μια φορα, οψεις, παιχνιδι, πληγες, σημαίνει, ταξιδι, της παρεας, θεματα, θερμοκρασια, θετικα, υγειας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα