Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 23/05 – 29/05

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 23/05/2016 – 29/05/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία πια από τις 22/5 ξεσκαλώνει πιθανόν οικονομικά θέματα που είχαν κολλήσει ελπίζοντας να είναι για να πάρεις κάτι κι όχι αποκλειστικά για να δώσεις. Ξεκολλάει και η πιθανή ασυνεννοησία. Και οι σχέσεις. Και η γλώσσα. Θέλεις; Μπορείς και πάλι ανεξάρτητα αποτελέσματος. Ναι, η τσέπη σου είναι το θέμα – και η πρακτική

πλευρά της ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Τέλος συναγερμού: Ο Ερμής, που σε ταλαιπώρησε ανάδρομος στο ζώδιό σου, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/5 επαναφέροντάς σε σε μια καθημερινότητα που δεν θα τρέχει μετ’ εμποδίων με δυσάρεστα απρόοπτα, ή άλλα μου είπες άλλα κατάλαβα, άλλο συνέβαινε. Χωρίς παρεξηγήσεις, χωρίς εκκρεμότητες και πρόσωπα του παρελθόντος που επέστρεψαν για να αναστατώσουν τη ζωή σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, στον Ταύρο, στις 22/5, γεγονός που αν μη τι άλλο βγάζει ένα αγκάθι από το πλευρό σου. Παρόλο που η θέση του στον Ταύρο δεν είναι ευνοϊκή τουλάχιστον η καθημερινότητα της δουλειάς σου, ή η ρουτίνα της καθημερινότητας, σταματάει να έχει δυσάρεστες εκπλήξεις ή έξτρα δυσκολίες και εκνευρισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, που από τις 24/5αρχίζει τη διέλευσή της στους Διδύμους, αυξάνει τις τάσεις απόδρασης που πιθανόν έχεις. Δεν θέλεις πραγματικότητα, θέλεις μαγεία – όχι καθημερινότητα, δουλειά, άγχος, προβληματικές σχέσεις και αγωνίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Από τη στιγμή που ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 22/5 θα μπορέσεις να ξεμπερδευτείς και επαγγελματικά, αν εκεί ήταν που υπήρξαν αναποδιές, καθυστερήσεις ή αναμονή, ή και προσωπικά/ αισθηματικά/ οικογενειακά, αν σε κάποιον από αυτούς τους τομείς υπήρξε δυσαρμονία, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις ή ψυχρότητα. Άρα ο Ερμής ξεμπλοκάρει επικοινωνιακά κάποιο σημαντικό τομέα που υπήρξε στασιμότητα, ή ακόμα και οπισθοχώρηση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σου Ερμήςείναι ανάδρομος, όσο κι αν δεν σε επηρεάζει άμεσα όπως αυτή τη φορά που γύρισε ανάδρομος στον φιλικό σου Ταύρο, επιβραδύνει την καθημερινότητά σου, μειώνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, βάζει προσκόμματα στις δουλειές σου, σε καθυστερεί και πιθανόν σου ανατρέπει την οργάνωση ή σου ακυρώνει προσωρινά τα σχέδια. Όταν έρθει στα ίσα του, από 22/5 τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν με ευκολία στη θέση τους, οι δουλειές λειτουργούν με κανονικούς ρυθμούς, οι σχέσεις σου ξεμπλοκάρουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο σε ορθή πορεία στις 22/5 σταματάει κάτι που ώρες ώρες ήταν αφόρητο – να ανακατεύει παρελθόν, έρωτες, αποτυχίες, τραύματα, συναισθηματική πείνα και δίψα, εμμονές, πληγωμένα αισθήματα και σκοτάδι, δημιουργώντας απογοητευτικές και ηττοπαθείς σκέψεις που δηλητηρίαζαν τις στιγμές που έμενες μόνος/ή, ή που προσπαθούσες να κάνεις μια ανασκόπηση του παρελθόντος για να καταλάβεις από πού έρχεσαι και πού πας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 22/5: η ανάδρομη περίοδός του σε επηρέασε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις στις οποίες φαίνεται ότι υπήρξε δυσκαμψία, αν όχι ασυνεννοησία ή και παγωμάρα. Από εδώ και πέρα ό,τι λες και ακούς ισχύουν περισσότερο αφού η επικοινωνία παύει να μοιάζει με κουφό τηλέφωνο. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι επαγγελματικά ραντεβού, επαφές και συζητήσεις έχουν αξία, βάση και αποτελεσματικότητα και ότι οι σχέσεις σου λειτουργούν πολύ καλύτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Η τακτική υποχώρηση είναι μια στρατηγική κίνηση που παίρνεις όταν δεν μπορείς να νικήσεις τη μάχη – και τώρα δεν μπορείς να κερδίσεις καμία μάχη. 2. Αν μπορείς να μιλήσεις ειλικρινά, από καρδιάς, στα ίσα αλλά χωρίς πάθος ή φανατισμό, κάνε το αλλιώς σώπασε. 3. Δεν είναι καιρός για παράπονα και κατηγορίες, ούτε για αυτομαστίγωμα και τύψεις – είναι καιρός που σχεδιάζεις το παρά κάτω της ζωή σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπως καλύτερα. Μάλλον αρκετά καλύτερα, αφού ο Ερμής στον Ταύρο, δηλαδή στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τους φίλους και τα όνειρα, τη δημιουργικότητα και την έκφραση, το σεξ και τον ελεύθερο χρόνο, έρχεται στα ίσα του από τις 22/5 απελευθερώνοντας όλους αυτούς τους τομείς, κάνοντάς τους και πάλι λειτουργικούς. Εντάξει, ο Ερμής δεν είναι αίσθημα, είναι διεκπεραίωση και δοσοληψίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύο καλά νέα αμέσως: 1) Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο στις 22/5 σηματοδοτεί το τέλος τυχόν προβλημάτων, παρεξηγήσεων, ενοχλητικών πρακτικών ζητημάτων, αναβολών, καθυστερήσεων ή απλώς της αίσθησης ότι κάτι δεν προχωρούσε ή ακόμα και μιας εσωτερικής δυσφορίας χωρίς φαινομενική αιτία. Οπότε η κινητικότητα απελευθερώνεται, οι συζητήσεις και οι επιδιώξεις γίνονται ξεκάθαρες, η ζωή κυλάει με τους ρυθμούς σου, μπορείς να τα βρεις με τους άλλους ή να τρέξεις τις υποθέσεις σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

O Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/5 οπότε ο ρυθμός της καθημερινότητας αποκαθίσταται λίγο-λίγο. Η επικοινωνία ξαναβρίσκει στόχο και η συνεννόηση είναι πιο εύκολη. Τώρα μπορείς να μιλήσεις χωρίς παρενέργειες, ή να προγραμματίσεις με μεγαλύτερη άνεση έχοντας ωστόσο κατά νου ότι η o Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Τοξότη κάνοντας την επαγγελματική σου ζωή εύθραυστη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα