Τί προβλέπουν τα άστρα από 23-29/10/2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ένα περιβάλλον που σε κάνει πιο εσωστρεφή, κάποιες φορές νευρικό και καχύποπτο. Είναι γεγονός ότι για τον επόμενο μήνα θα είσαι περισσότερο παρατηρητικός και λιγότερο εκδηλωτικός. Το ένστικτό σου θα είναι ιδιαίτερα έντονο. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο κ.λπ) θα σε απασχολήσουν έντονα, όπως και κληρονομικά θέματα για εσένα που έχεις εκκρεμότητες.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να έχεις έσοδα από συνεργασίες που τυχόν έχεις. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για εσένα που θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Προσοχή όμως και σε σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μετριάσεις τυχόν υπερβολικές συμπεριφορές προς το ταίρι σου, γιατί η ζήλεια και η ανασφάλεια που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς λόγο. Προσπάθησε να δεις αισιόδοξα την σχέση σου και να λειτουργήσεις θετικά, εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα που έχεις κρυμμένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε χώρους που κλείνεις οικονομικά θέματα, κάνοντάς σε να αισθανθείς εντονότερα από ποτέ.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, γιατί η έντονη κτητικότητα και τάση ελέγχου που μπορεί να νιώσεις θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα και προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, γιατί είναι πιθανό να χρειάζεται να ρισκάρεις σε κάποια πράγματα χωρίς το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Τα έντονα συναισθήματα που θα νιώσεις μπορεί επίσης να σε κάνουν να χάσεις τον αυτοέλεγχό σου, αφήνοντας την ζήλια και την καχυποψία να πρωταγωνιστήσουν φέρνοντας αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, τονίζοντας το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Η διάθεσή σου για τον επόμενο μήνα θα είναι διπλωματική, με έντονη την τάση να προσπαθείς να επιφέρεις ισορροπίες σε σχέσεις που είναι διαταραγμένες. Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις χωρίς να υπάρξουν καυγάδες και συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα της ισορροπίας με κάθε κόστος, γιατί είναι πιθανό να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν και θα συμβιβαστείς, νιώθοντας όμως ένα εσωτερικό κενό. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσεις συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Συναισθηματικά, η εξαιρετική σου διάθεση και η αισιοδοξία σου θα είναι ευεργετικές για την σχέση σου, αφού έχεις όλη την καλή διάθεση για να καταλάβεις και να νιώσεις το ταίρι σου, κάτι που είναι έκδηλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το περιβάλλον των συνεργατών σου, φέρνοντάς σου χαρά και κέφι. Προβλέπεται να είναι μία γνωριμία που θα παίξει θετικό ρόλο στην ζωή σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αυτή η αστρολογική συγκυρία σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου τα πιο έντονα και βαθιά συναισθήματά σου. Έχεις όμως και εσύ την θέληση να δεις σε βάθος τι θέλει το ταίρι σου και είσαι διατεθειμένος να ακούσεις και να κατανοήσεις αυτά που έχει να σου πει. Προσοχή μόνο μην χαλάσεις το κλίμα βγάζοντας έντονες ανασφάλειες και ζήλια, κάτι που θα δυναμιτίσει την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι εξαιρετικά πιθανή νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την έντονη προσωπικότητα αλλά και το μυστήριο που γύρω της. Άσε το ένστικτό να σε οδηγήσει και όχι τις προσωπικές σου ανασφάλειες και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου για τον επόμενο μήνα πιο έντονα στην καθημερινότητά σου. Είναι αλήθεια πως θα σε απασχολήσει έντονα αφού είναι πιθανό να προκύπτουν θέματα που χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ και να εργαστείς έντονα. Υποχρεώσεις και αγγαρείες είναι πιθανές. Στον εργασιακό σου χώρο, οι υποχρεώσεις αυξάνονται αφού η μεθοδικότητά και η πρακτικότητά σου γεννά την εμπιστοσύνη των γύρω σου. Είναι εξαιρετικός μήνας να ασχοληθείς με την υγεία σου, την διατροφή σου και την φυσική σου κατάσταση. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, που είναι πιθανό να δώσει πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες στην εργασία σου με ευνοϊκούς όρους και θετική εξέλιξη για εσένα. Συναισθηματικά, προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό το φορτωμένο πρόγραμμά σου να μην το επιτρέπει και αυτό μπορεί να φέρει παράπονα ή ζήλιες. Κράτα το μέτρο τόσο για εσένα όσο και για την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που θα σε γεμίσει με κέφι και αισιοδοξία και θα σημαδεύσει θετικά την πορεία της ζωής σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και είναι εξαιρετικά πιθανό να βγάλεις εντάσεις, ανασφάλεια και ζήλια στο ταίρι σου με αποτέλεσμα τις έντονες συγκρούσεις. Καλό θα ήταν να μην χάσεις το μέτρο και να περιορίσεις την έντονη κτητική διάθεση που μπορεί να βγάλεις, για να μην μπεις σε περιπέτειες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία μέσω των δημιουργικών δραστηριοτήτων σου αλλά και μέσα από εξόδους για διασκέδαση που σίγουρα θα σε αναστατώσει. Το μείγμα μπορεί να είναι εκρηκτικό και η ένταση στα ύψη, γι’ αυτό ψυχραιμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό και η διάθεσή σου ανεβαίνει, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη μαζί με την αισιοδοξία. Εξαιρετική πλανητική συγκυρία για εσένα αφού ο τομέας της δημιουργικότητας και των αισθηματικών φωτίζεται και τα ανάλογα θέματα που σε απασχολούν έρχονται στο προσκήνιο. Μπαίνεις σε έντονη φάση δημιουργικότητας και οι καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Στις άμεσες προτεραιότητές σου είναι και η διασκέδαση. Αισθηματικά, πρωταγωνιστείς και κερδίζεις αφού η προσωπικότητά σου λάμπεις με τις κατακτήσεις να αυξάνονται κατακόρυφα. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για εσένα τον γεννημένο το πρώτο δεκαήμερο. Είναι εξαιρετική να ξεκινήσεις νέες δημιουργικές δραστηριότητες που θα έχουν θετικότατο αποτέλεσμα. Αισθηματικά, είναι υπέροχη στιγμή για να ανεβάσεις το ταίρι σου με την αισιοδοξία και το κέφι που έχεις. Μπορείς να βιώσεις έντονες στιγμές και να περάσεις την σχέση σας σε επόμενο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι εξαιρετικά πιθανή νέα γνωριμία μέσα από διασκέδαση ή καλλιτεχνικούς χώρους που θα παρευρεθείς αφού μονοπωλείς το ενδιαφέρον και μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο θεωρείς ότι σου κάνει. Προσοχή σε υπερβολικές τάσεις αυτοπροβολής που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το μέτρο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε κτητικές και απόλυτες συμπεριφορές και οι συγκρούσεις με το ταίρι σου δεν θα αργήσουν να εμφανισθούν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσεις την λογική και την ψυχραιμία σου για να μην δημιουργήσεις προβλήματα που μπορεί να έχουν ανεξέλεγκτη τροπή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος είναι πιθανό να προκύψει που θα σε ταρακουνήσει συθέμελα, καλό θα ήταν όμως να μην χάσεις το μέτρο λόγω των έντονων συναισθημάτων που μπορεί να βιώσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα θέματα της οικογενείας σου. Εκκρεμότητες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι πιθανή ακόμα η ενασχόλησή σου με την διακόσμηση του χώρου σου ή ακόμα και μετακόμιση ξεκινώντας μία νέα φάση στην ζωή σου. Οικογενειακά μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να γίνεσαι απόλυτος και επιτακτικός δυσκολεύοντας κάποιες στιγμές την κατάσταση. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό και θα επηρεάσει έντονα εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οικογενειακά θέματα ή εκκρεμότητες αντιμετωπίζονται από πλευράς σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο τρόπος διαχείρισής σου κάνει τους γύρω σου να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά. Αισθηματικά, η εσωστρεφή διάθεσή σου επηρεάζει και την σχέση σου. Είναι λοιπόν εξαιρετική στιγμή για να δείξεις στο ταίρι σου τα βαθιά σου συναισθήματα και να περάσετε μαγικές στιγμές οι δυό σας. Προσοχή σε ζήλια και ανασφάλεια που μπορεί να εκφράσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τις έντονα ρομαντικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανότατο να προκύψει που θα σε κάνει να νιώσεις εξαιρετικά έντονα και θα δώσει θετική τροπή στην ζωή σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ανατροπές στην καθημερινότητα μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση και να εκτονωθείς στους στενούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό προσοχή. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο και αφήσεις συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας να σε κυριεύσουν, γιατί θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά η έντονη κτητικότητα και ανάγκη για έλεγχο θα δημιουργήσουν αρνητικές προεκτάσεις, γι’ αυτό πρόσεξε μην χάσεις το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό και η ανάγκη σου για επικοινωνία ξεδιπλώνεται με το να έρχεσαι σε επαφή με τους κοντινούς φίλους και στενούς συγγενείς. Παρέες και έξοδοι θα είναι σε πρώτο πλάνο αφού η έντονη ανάγκη σου να μιλήσεις και να εκφραστείς σε κάνει να θέλεις να δεις όσους περισσότερους δικούς σου ανθρώπους μπορείς. Έντονη θα είναι και η διάθεσή σου για μικρές αποδράσεις και ταξίδια αφού θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Προσοχή σε έντονες τάσεις φυγής που θα σε κάνουν να μην θέλεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό και είναι εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για εκδρομές και ταξίδια προσφέρουν γνώση και χαλάρωση ταυτόχρονα. Αισθηματικά, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα ήταν ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Είναι κάτι που θα ανανεώσει την διάθεσή αλλά και τα αισθήματά σας φέρνοντάς σας πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες και συναναστροφές που θα έχει θετική εξέλιξη. Προσοχή μόνο σε υπερβολές που μπορεί να ειπωθούν από την πλευρά σου αφού το μόνο που θα προσφέρουν είναι να κουράσουν.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ώθηση να εκφράσεις συναισθήματα και θέλω τόσο στο στενό σου περίγυρο, όσο και στην σχέση σου. Έχεις την δυνατότητα και εσύ να καταλάβεις αυτά που οι γύρω σου θέλουν αφού η διαίσθηση και η αντίληψή σου είναι στα ύψη. Αισθηματικά, είναι πιθανό να ειπωθούν τα πλέον βαθιά συναισθήματα αφού τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου έχετε την διάθεσή να ανοιχτείτε και να διεισδύσετε ο ένας στον άλλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή αφού εντυπωσιάζεις με τον λόγο σου και την ευστροφία σου και προκαλείς πνευματικά κα λεκτικά όποιον σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, φωτίζοντας τον τομέα των συναισθηματικών και υλικών αναγκών σου. Τον επόμενο μήνα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σου και πως θα μπορέσεις να τα αυξήσεις ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι πρωταρχικός σκοπός σου να νιώσεις ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Συναισθηματικά, θέλεις να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου και να νιώσεις σιγουριά δίπλα του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αποζητάς να νιώσεις ασφάλεια σε τυχόν νέα γνωριμία. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό δίνοντάς σου την εύνοια για νέα έσοδα στον οικονομικό τομέα. Προσοχή μόνο γιατί υπαρκτές θα είναι και οι έντονες τάσεις σπατάλης, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική στιγμή για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Προσοχή γιατί μπορεί να βγάλεις και έντονο εγωισμό, φέρνοντας αντίθετα αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και θα έχει θετικό πρόσημο για την πορεία της ζωής σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μία πολύ έντονη όψη που επηρεάζει περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Η διάθεσή σου προβλέπεται εκρηκτική αφού θα είναι έντονες οι τάσεις ελέγχου και απολυτότητας που θα εκδηλώσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Συναισθηματικά, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο πως θα αντιδράσεις αφού η έντασή σου θα είναι κακός σύμβουλός και είναι πολύ πιθανές οι συγκρούσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή, η έντονη καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκδηλώσεις όμως δεν θα λειτουργήσουν θετικά, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και να μην λειτουργείς εγωιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου, η πιο σημαντική εποχή του χρόνου για εσένα. Για τον επόμενο μήνα πρωταγωνιστείς αφού λάμπεις από αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβάλεις την προσωπικότητά σου και να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις. Συναντήσεις και νέες συνεργασίες είναι πιθανές, γι’ αυτό έσω έτοιμος. Είναι τώρα η καλύτερη στιγμή να επιτύχει στόχους που έχεις θέσει, αφού η πίστη και η θετικότητα είναι σύμμαχοί σου σε κάθε προσπάθεια. Προσοχή όμως γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκδηλωθεί έντονος εγωισμός και εγωκεντρισμός που θα λειτουργήσει αρνητικά στο περιβάλλον σου. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Είναι χαρακτηριστική η υπεραισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου και είναι πιθανότατο να καταφέρεις να επιτύχεις όποιον στόχο έχεις βάλει. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλώσεις. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική συγκυρία για να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τα θέλω σου και είναι βέβαιο, αν δεν υποπέσεις σε εγωκεντρικές τάσεις, να δεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατη νέα γνωριμία αφού εντυπωσιάζεις με την θετικότητα και την λάμψη σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την δυνατότητα να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποια συζήτηση και αν βρεθείς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η αντίληψη και η διαίσθησή σου είναι έντονες και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις αυτά που επιθυμείς, βλέποντας τους γύρω σου να ανταποκρίνονται με θετικό τρόπο. Συναισθηματικά, συζητήσεις που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου θα εξελιχθούν θετικά, αφού έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη, χωρίς να είσαι εριστικός, κάτι που θα εξελιχθεί ευνοϊκά και θα δεις το ταίρι σου να προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, εντυπωσιάζεις με τις απόψεις και την αυτοπεποίθησή σου, γι’ αυτό και είναι πιθανή μία νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Είναι πιθανό μνήμες και ανασφάλειες από το παρελθόν να εμφανιστούν και να σε ταλανίσουν, βάζοντάς σε σε μία διάθεση κυκλοθυμική που δεν θα σε αφήνει να είσαι αντικειμενικός με το παρόν σου. Είναι πάντως, μία εξαιρετική συγκυρία για να κάνεις έναν ετήσιο απολογισμό πριν αρχίσει η περίοδος των γενεθλίων σου και να προσπαθήσεις να λήξεις θέματα και υποθέσεις που τυχόν εκκρεμούν, αφού το πιθανότερο είναι να έχουν θετική έκβαση. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, μία αστρολογική συγκυρία που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από την θετική τους σκοπιά, αφήνοντας πίσω την αυστηρότητα και την επικριτικότητα. Συναισθηματικά, είναι έντονη η διάθεσή σου να απομονωθείς με το ταίρι σου. Η κατανόησή σου και η ανάγκη σου να σταθείς δίπλα του είναι μεγάλη και αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία, όμως καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα, αφού η συναισθηματικότητα που σε διακατέχει μπορεί να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργώντας εντάσεις σε φιλικές σχέσεις αλλά και με άτομα που έχεις μαζί τους κοινές δραστηριότητες και στόχους. Προσπάθησε να ελέγξεις την απολυτότητα και την τάση ελέγχου που βγάζεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. Συναισθηματικά, μην προσπαθείς να επιβάλλεσαι στο ταίρι σου, η κτητικότητά και η ζήλεια που νιώθεις είναι κακός σύμβουλος, γιατί είναι πιθανότατο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το φιλικό ή συλλογικό περιβάλλον που συμμετέχεις, η καχυποψία και η εσωστρέφειά σου όμως μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό, μια θετική αστρολογική συγκυρία για εσένα αφού το ενδιαφέρον σου στρέφεται τόσο στις φιλικές σου σχέσεις, όσο και στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις, εξετάζοντας και διαμορφώνοντας τους στόχους που έχεις θέσει. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις τα πλάνα σου αφού είναι βέβαιο ότι δεν θα σου λείπουν οι σύμμαχοι που θα είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Είναι έντονη η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις, γι’ αυτό και θα δεις τον φιλικό σου κύκλο να διευρύνεται. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό. Είναι εξαιρετική στιγμή για να λύσεις θέματα που υπήρχαν και αφορούσαν φίλους ή συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αφού η αισιοδοξία σου και η θετικότητά σου θα δώσουν την καλύτερη έκβαση. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία πορεία με το ταίρι σου αφού οι κοινοί σας στόχοι είναι τώρα εφικτό να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αισιοδοξία σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και το ταίρι σου σου δείχνει αμέριστη εμπιστοσύνη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού εντυπωσιάζεις με την διάθεση και λάμψη που έχεις. Είναι πιθανό αυτή η γνωριμία να έχει θετικό πρόσημο στην ζωή σου.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, μία όψη που θα σου προκαλέσει μεγάλη ένταση. Θέματα επαγγελματικά που μπορεί να προκύψουν θα σε κάνουν να αντιδράσεις έντονα και απόλυτα, κάτι που θα λειτουργήσει αρνητικά και είναι πιθανό να προκληθούν μεγάλες εντάσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς για να μην λειτουργήσει η όλη κατάσταση αρνητικά για εσένα. Συναισθηματικά, είναι πιθανό γκρίνιες και παράπονα του συντρόφου να σε κάνουν να αντιδράσεις υπερβολικά ή να εκδηλώσεις έντονη ζήλια και καχυποψία, κάτι ποτ θα φέρει προστριβές. Μην αφήνεις την περίεργη διάθεσή σου να σε καταβάλλει και σκέψου ψύχραιμα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου είναι πιθανή, πρόσεχε όμως γιατί η έντονη διάθεση για έλεγχο και καχυποψία μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό και να φωτίζει ένα πολύ σημαντικό περιβάλλον για εσένα, αυτό τον επαγγελματικών σου. Είναι έντονη αυτή την εποχή η ανάγκη σου να διακριθείς και να αναγνωρισθεί η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σου και θα κάνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι αξίζεις. Θα έχεις πολλές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σε βοηθήσουν στο να καταξιωθείς. Προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αφοσιωθείς τόσο σε αυτόν τον τομέα που να αμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να δημιουργηθούν προβλήματα. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, μία αστρολογική συγκυρία που επηρεάζει έντονα κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις και να προβάλεις τον εαυτό σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σου και η εξέλιξη θα είναι άκρως ευνοϊκή. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην υπερβάλλεις στα επαγγελματικά σου και να βρει χρόνο για το ταίρι σου, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν γκρίνιες αφού δεν θα διαθέτεις τον κατάλληλο χρόνο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου με άκρως θετικό αντίκτυπο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μία όψη που θα σε κάνει προσωρινά να χάσεις την αισιοδοξία σου. Είναι πιθανό πληγές που είναι ανοιχτές από το παρελθόν να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε κάνουν να αντιδράσεις εξουσιαστικά και απόλυτα. Οι εντάσεις με τους γύρω σου είναι πιθανές, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τις έντονες αντιδράσεις σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις θέσεις και τις απόψεις σου στο ταίρι σου με απόλυτο τρόπο, κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή του. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από παρέες από τα παλιά που μπορεί να συναντήσεις, όμως οι μνήμες του παρελθόντος θα σε κάνουν να χάσεις τον εαυτό σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει στην όποια εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, ένα εξαιρετικά θετικό περιβάλλον για εσένα. Βρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και αντιμετωπίζεις την ζωή σου με μία ανώτερη ματιά, με διαφορετική φιλοσοφία. Είναι η κατάλληλη εποχή να ασχοληθείς με επιμορφωτικά ή νομικά θέματα που σε απασχολούσαν και να δρομολογήσεις μία θετική πορεία που θα σου δώσει τα καλύτερα. Ταξίδια που ήθελες να πραγματοποιήσεις είναι πιθανό να γίνουν και να έχεις την ευκαιρία να νιώσεις την περιπέτεια αλλά και να λάβεις γνώση από αυτήν την εμπειρία. Προσοχή γιατί η τάση σου διασκέδαση και χαλάρωση μπορεί να αποβεί εις βάρος των καθημερινών σου υποχρεώσεων και να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Είναι εξαιρετική στιγμή για να προωθήσεις θέματα νομικής φύσεως ή να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε σεμινάρια και ημερίδες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γνώσεις και να φιλοσοφήσεις διαφορετικά την ζωή σου. Συναισθηματικά, η αισιοδοξία σου είναι πηγή δύναμης για το ταίρι σου και είναι πολύ καλή περίοδος για να αντιμετωπίσεις εκκρεμεί θέματα και να τα λύσεις με επιτυχία. Προσοχή μην η αισιοδοξία ξεπεράσει τα όρια και αρχίσεις τις υπερβολές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από παλιούς φίλους ή συμφοιτητές που θα σε κάνει να δεις την ζωή σου από άλλο πρίσμα και θα σε γεμίσει θετικότητα.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και σου δίνει την δυνατότητα να εντυπωσιάσεις με τις απόψεις σου όπου και αν βρεθείς. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική στιγμή για μία εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να το πείσεις για τον τρόπο που σκέφτεσαι την κοινή σας ζωή αφού η αντίληψή σου είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα διεγείρει τις αισθήσεις σου και θα σε κάνει να «αντιπαρατεθείς» με τον θετικότερο τρόπο. Κερδίζεις με το μυαλό και την διαίσθησή σου.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 23-29/10/2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, τραπεζες, εκκρεμότητες, νέα, μυστήριο, επηρεάζει, δεόντως, αποδειξεις, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, σκοπια, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, βγαινουν, διακοσμηση, αφροδιτη, γνωση, διατροφη, εγωισμος, εργασια, ζηλια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, οψη, περιοδος, προγραμμα, τυχη, υγεια, φυσικη, ωθηση, αισιοδοξια, αμφιβολιες, ατομο, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονος, γινεσαι, γνωριμια, δεόντως, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δειχνει, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, εριστικος, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπηρχαν, θετικο, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαμψη, λογο, ματια, μυστήριο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, παντα, ορια, πεμπτη, περιβαλλον, πηγη, πιστη, προβληματα, πρισμα, ρολο, σαββατο, σεμιναρια, σιγουρα, συζητηση, σκεφτεσαι, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, εκδρομες, γνωσεις, ιδιαιτερα, κακος, νιωθεις, πληγες, θεματα, θεσεις, θετικα, υπεροχη
Τυχαία Θέματα