WINFIT body Shaping System: Κάψτε λίπος, αυξήστε τη μυική μάζα με… σύστημα

Μπορείτε να φανταστείτε ότι με ένα μόνο αυτοκόλλητο θα καταφέρετε να ελέγξετε την όρεξή σας, να ρυθμίσετε το μεταβολισμό σας, να κάψετε λίπος και να χάσετε τα περιττά κιλά; Το WINFIT body Shaping System σας το υπόσχεται με τον πιο απλό τρόπο!

Τί είναι το Winfit System;
Το Winfit System, δεν είναι ούτε ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά ούτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Πρόκειται για ένα σύστημα με αυτοκόλλητα επίθετα που μπορεί κανείς να προσαρμόσει εύκολα και απλά στο

δικό του πρόγραμμα, ανεξαρτήτου ηλικίας με ελάχιστη άσκηση και χωρίς αυστηρή δίαιτα. Η άσκηση που προτείνεται είναι 2 φορές την εβδομάδα από 10 λεπτά και για τους παχύσαρκους περπάτημα. Η διατροφή είναι ελεύθερη για 8 ώρες.

Τί κάνει το Winfit System;
Το WinFit είναι η επαναστατική απώλεια λίπους της LifeWave, ένα απίστευτο πρόγραμμα που χτίζει μυική μάζα γρήγορα! Επιπλέον:

Μειώνει το σωματικό λίποςΜειώνει τους πόντουςΒελτιώνει τον μυικό τόνοΑυξάνει την ενέργειαΕνισχύει την ευεξίαΣυμβάλλει στhν απώλεια βάρους χωρίς δίαιταΔεν υπάρχουν περιορισμοί στην υγιεινή διατροφήΔεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, διεγερτικά ή χημικά προϊόντα.

Τι περιλαμβάνει το Winfit System:
• Το Winfit patch για κάψιμο λίπους και αύξηση της μυϊκής μάζας. Το φοράτε το πρωί μετά την πρωινή άσκηση.
• Το Carnosine patch, για αντοχή, δύναμη και ανάπλαση. Το φοράτε το βράδυ πριν τον ύπνο.
• Tο ΤΗΕΤΑ ΟΝΕ, ένα θρεπτικό ρόφημα, για παραγωγή της αυξητικής ορμόνης.
Τον πρώτο μήνα, πίνετε 2 σακουλάκια σε 500 ml νερού, κάθε βράδυ, νηστικοί μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο. Tον δεύτερο μήνα, πίνετε 1 σακουλάκι σε 500 ml νερού, νηστικοί μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο.
• ΑCTIVATE για την άμεση απορρόφηση των θρεπτικών. Για κάθε σακουλάκι Theta One, ρίχνετε 23 σταγόνες.
• Πρόγραμμα Γυμναστικής με ασκήσεις σε DVD: Iσoμετρικές, HIIT, Τabata & πρόγραμμα με αντιστάσεις.

Πώς εφαρμόζεται

Τοποθετείτε το αυτοκόλλητο σε καθαρό και στεγνό δέρμα το πρωί και τ’ αφαιρείτε το βράδυ. Μπορείτε να το φοράτε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα, ένα την ημέρα. Εάν αισθανθείτε άσχημα ή υπάρξει ερεθισμός στο δέρμα αφαιρέστε το. Από τη στιγμή που θα αφαιρεθεί δεν ξαναχρησιμοποιείτε. Μην τοποθετείτε πάνω από ένα patch τη φορά στο σώμα σας. Είναι πολύ σημαντικό ο οργανισμός σας να μην είναι αφυδατωμένος. Συστήνεται πριν την τοποθέτησή του να πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό. Η κατανάλωση νερού θα πρέπει να συνεχίζεται καθ’όλη τη διάρκεια χρήσης των patches.

Είναι ασφαλές;

Ο βελονισμός χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως μία μέθοδος ανακούφισης από τον πόνο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής. Αποδεδειγμένα τα επιθέματα αυτά είναι ασφαλή, αλλά εάν αισθανθείτε σ’ οποιαδήποτε στιγμή ανησυχία, αφαιρέστε τα και πιείτε λίγο παραπάνω νερό. Eάν έχετε κάποια πρόβλημα υγείας ή αμφιβολίες, πριν χρησιμοποιήσετε τo Winfit System, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μην τα χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Που θα τα βρείτε

Για να τα προμηθευτείτε μπορείτε να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave & Patchbuddy Coaches
Κάντε κλικ εδώ. Για τιμή λιανικής κάντε κλικ στο Products. Για τιμή μέλος – patchbuddy coach κλικ στο JOIN.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.bettyaslanis.gr

The post WINFIT body Shaping System: Κάψτε λίπος, αυξήστε τη μυική μάζα με… σύστημα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα