Αυτό είναι το καλύτερο βραβευμένο βιολογικό έλαιο καρύδας για το 2017!

Πάντοτε θέλουμε να σας δείχνουμε τα καλύτερα! Πόσο μάλλον όταν μαθαίνουμε ότι κάποια προϊόντα βραβεύονται, τότε παίρνουν προτεραιότητα γιατί θέλουμε να είστε ενήμερες!!!

Το βραβευμένο για το 2017 κορυφαίο έλαιο καρύδας Fushi Organic λαμβάνεται απο φρέσκιες καρύδες που συλλέγονται προσεκτικά, ακολουθώντας όλους τους αυστηρούς κανονισμούς που απαιτεί ο διεθνής οργανισμός πιστοποίησης, Soil Association!

Με αυτό το τρόπο διασφαλίζονται όλες οι θρεπτικές ουσίες του ελαίου καρύδας αναλλοίωτες καθ΄όλη την διαδικασία παραγωγής & συσκευασίας!

Το

Ψυχρής Έκθλιψης έλαιο καρύδας Fushi Organic λαμβάνεται από φρέσκο γάλα Καρύδας και δέχεται ζύμωση – διαχωρισμός νερού και ελαίου – για 24 εως 36 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, αγνό έλαιο καρύδας, που διατηρεί το διακριτικό άρωμα και τη γεύση της καρύδας. Καθώς οι προμηθευτές του εν λόγω ελαίου ζουν στην κοινότητα, όπου καλλιεργούνται και οι καρύδες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερης ποιότητας καρύδες για την παραγωγή του ελαίου.

Το βιολογικό έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ και λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας που βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού και των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού!

Το Βιολογικό παρθένο Ψυχρής Έκθλιψης Έλαιο καρύδας Fushi Organic δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία! Αρωματικό και μη υδρογονωμένο έλαιο δεν περιέχει χοληστερόλη, τρανς λιπαρά ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Οι μοναδικές ιδιότητες του και οι αμέτρητες χρήσεις του το καθιστούν το Νο1 Προϊόν για την ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ μας!

*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική ή για εξωτερική χρήση σε πρόσωπο, σώμα, νύχια και μαλλιά.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

– Κρέμα Σώματος: Εφαρμόστε έλαιο καρύδας ακριβώς μετά το μπάνιο όσο η επιδερμίδα είναι ακόμη νωπή/βρεγμένη. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα υγιές, απαλό και ενυδατωμένο.
– Ενυδατική κρέμα: Λόγω των υψηλών αντιοξειδωτικών που περιέχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια ως ενυδατική κρέμα ενώ παράλληλα παρέχει στην επιδερμίδα υπέροχη αντιγηραντική προστασία.
– Έλαιο μασάζ: Μόνο του ή αναμεμειγμένο με αγνά αιθέρια έλαια για να δημιουργήσετε ένα μίγμα εξατομικευμένο στις ανάγκες σας. Δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό πλέγμα ενυδάτωσης και προστασίας, ενώ η απαλή υφή του και το διακριτικό του άρωμα το καθιστούν μοναδική επιλογή για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!
– Φυσικό αντηλιακό: Όσο κι αν ακούγεται περίεργο το έλαιο καρύδας έχει φυσικό αντηλιακό δείκτη και λειτουργεί προστατευτικά για την αντιμετώπιση των κηλίδων, πανάδων ή δυσχρωμιών στην επιδερμίδα!
– Βάλσαμο για ξηρά πόδια, χέρια και ”πετσάκια”: Εφαρμόστε μία γενναιόδωρη ποσότητα ελαίου καρύδας σε χέρια και πόδια και τυλίξτε τα χαλαρά με μεμβράνη και για λίγα λεπτά με ζεστή πετσέτα. Ιδανικά αφήστε το να δράσει για όλη τη νύχτα όσο εσείς κοιμάστε. Η απαλότητα και η ενυδάτωση που θα κερδίσει η επιδερμίδα σε αυτά τα ”δύσκολα” σημεία είναι μοναδική.
– Θεραπεία για τη περιποίηση των μαλλιών: Έχει υπέροχη δράση για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας. Αφήνει τα μαλλιά γεμάτα λάμψη, βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και αντικαθιστά τα φυσικά έλαια που μπορεί να έχουν αφαιρεθεί από την τακτική χρήση των προϊόντων styling για τα μαλλιά. Για τη θεραπεία εφαρμόστε λίγη ποσότητα ελαίου καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε τα τυλιγμένα με μια ζεστή πετσέτα ή μεμβράνη, από 30 λεπτά ή όλη τη νύχτα.

Το έλαιο καρύδας έχει λεπτόρρευστη υφή, επιτρέποντας την καλύτερη απορρόφησή του από την επιδερμίδα! Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως μαλακτικό μαλλιών, καθώς κάνει τα μαλλιά πιο απαλά και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε να το εφαρμόσετε πριν το λούσιμο καθώς καταπολεμά την ξηροδερμία και την πιτυρίδα. Το έλαιο καρύδας είναι γνωστό για την ιδιότητά του να δυναμώνει τη δομή των κατεστραμμένων και αδύναμων μαλλιών.

Τα οφέλη εσωτερικής χρήσης του ελαίου καρύδας στη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! Οι Λόγοι για να το προτιμήσεις και να το εισάγεις στην καθημερινότητα σου είναι:

– Απώλεια βάρους: Επιταχύνει τον μεταβολισμό, δεδομένου ότι αφομοιώνεται γρήγορα στο ήπαρ και αντί να το μετατρέπει σε λίπος, το μετατρέπει άμεσα σε ενέργεια . Χρησιμοποιώντας έλαιο καρύδας ως μέρος της καθημερινής υγιεινής διατροφής σας και πίνοντας άφθονο ​​νερό θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας με την απώλεια βάρους!
– Μαγείρεμα: Το έλαιο καρύδας Fushi μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε μαγειρικό έλαιο ή βούτυρο. Έχει μια πολύ λεπτή γεύση που δεν θα επηρεάσει τη γεύση του φαγητού σας όπως και πολλά άλλα μαγειρικά λίπη. Τα διατροφικά οφέλη του ως μέρος της διατροφής σας είναι ατελείωτα και συμβάλει στη βελτίωση της συνολικής υγείας, ευεξίας και ενέργειας, όταν χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής.
Μπορεί εύκολα να αναμιχθεί σε χυμούς, ροφήματα, σος και σάλτσες. Ιδανικό και για πολλές συνταγές μη μαγειρεμένων φαγητών.
Το έλαιο καρύδας θεωρείται ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, καθώς και για την ενίσχυση της διατροφής των παιδιών.
– Αθλητική διατροφή: Το παρθένο έλαιο καρύδας χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο για την ενίσχυση της διατροφής των αθλητών, καθώς ενισχύει το μεταβολισμό, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και αποτελεί σημαντική πηγή τριγλυκεριδίων μεσαίας αλυσίδας (MCTs).

Το οργανικό παρθένο έλαιο καρύδας είναι ένα εξαιρετικής ποιότητος χειροποίητο προϊόν, που παρασκευάζεται στη Sri Lanka με τον ίδιο τρόπο που παρασκευαζόταν και πριν εκατοντάδες χρόνια.

Σε θερμοκρασία μικρότερη των 26 C γίνεται συμπαγές, σε υψηλότερες θερμοκρασίες μετατρέπεται σε υγρό έλαιο. Μοιάζει με βούτυρο, όταν είναι στο ψυγείο και είναι στερεό αλλά αν μείνει μια ζεστή ημέρα εκτός ψυγείου θα λιώσει.

Ένα από τα πιο ευεργετικά έλαια για την περιποίηση των μαλλιών, της επιδερμίδας & της εσωτερικής φροντίδας!

Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και περιέχει λαουρικό, καπρικό και καπρυλικό οξύ που του παρέχουν ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Πολυτελές ελαφρύ έλαιο, ιδανικό για μασάζ!
Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, ενυδατώνει και το αναπλάθει τους ιστούς!

Βρείτε το βραβευμένο έλαιο Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ της αγοράς με ένα κλικ στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για αγορές άνω των 20 ευρώ για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αυτό είναι το καλύτερο βραβευμένο βιολογικό έλαιο καρύδας για το 2017! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα