Τί προβλέπουν τα άστρα από 22-28.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη είναι το γεγονός που χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα και σε επηρεάζει θετικότατα, καθώς η ψυχολογία σου αλλάζει, γίνεσαι περισσότερο αισιόδοξος και βάζεις πολλές στιγμές διασκέδασης στην ζωή σου. Το φλερτ και ο ερωτισμός ξεχειλίζουν και δεν αποκλείεται

να μπεις σε διαδικασία να πραγματοποιήσεις ταξίδια που επιθυμούσες.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δίνει την δυνατότητα να διεισδύσεις και να αντιληφθείς με άμεσο τρόπο καταστάσεις ή ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην επαγγελματική σου ζωή και να τις μετουσιώσεις σε σπουδαία βήματα στην καριέρα σου, από τα οποία θα είσαι εξαιρετικά ευνοημένος σε όλα τα επίπεδα. Το επιχειρηματικό σου ένστικτο, η αντίληψη και η «ψυχολογική» σου ματιά σου οδηγούν στο να κάνεις τις καλύτερες επιλογές, που πιθανά να είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 στρέφει την ενέργεια και την δράση σου σε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις, καθώς είναι έντονη η επιθυμία αλλά και η περιέργεια να ασχοληθείς με αντικείμενα που θα σε αναβιβάσουν σαν προσωπικότητα, θα διευρύνουν το γνωστικό σου πεδίο και θα σε βάλουν σε διαδικασία στο να ανατρέψεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Λειτουργείς με παιδικότητα και αφέλεια που οι γύρω σου θεωρούν αξιολάτρευτες. Παρέες, διασκέδαση και φλερτ έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις κάθε στιγμή που περνάει. Η περιπέτεια σε συνδυασμό με την γνώση σε συναρπάζει και δεν αποκλείονται ταξίδια που να συνδυάζουν και τα δύο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός όμως γιατί ο φανατισμός και η χαλαρότητα που έχεις μπορεί να γίνουν πηγές παρεξηγήσεων. Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο, καθώς φλερτάρεις έντονα και οι νέες γνωριμίες είναι πολλές, αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Νευρικότητα και πιθανά υπεροψία σου προκαλεί το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 27.01, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η αντισυμβατική σου σκέψη μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και αλαζονικό τρόπο σε όσους διαφωνήσουν σε αυτά που εκφράζεις και υποστηρίζεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τις εκρήξεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς θα προκληθούν έντονες διαμάχες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα ξεκινάει μία νέα περίοδο για εσένα που η εσωτερική ένταση θα είναι μεγάλη και θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, όχι πάντα με ήρεμο τρόπο. Σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείονται να έρθουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο ή λόγω των συνεργασιών σου και αυτό θα σημάνει περισσότερα έξοδα αλλά και νευρικότητα.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δείχνει τον δρόμο που θα οδηγήσεις σχέσεις και συνεργασίες, καθώς έχεις την διαίσθηση και την αντιληπτική ικανότητα να «δεις» τις αλλαγές νοοτροπίας και φιλοσοφίας που πρέπει να υπάρξουν και που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Οι ιδέες σου μπορεί να εξελίξουν σημαντικά συνεργασίες και τα κέρδη να είναι ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Προσωπικά, η ικανότητα να διαισθανθείς το άνθρωπό σου είναι μοναδική και βρίσκεις τις κατάλληλες διεξόδους για την σχέση σου, που πιθανά να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 και μέχρι τα μέσα Μαρτίου σε καλεί να δεις στραφείς μέσα σου και να έρθεις αντιμέτωπος με τις βαθύτερες και εντονότερες επιθυμίες σου. Σε οικονομικό επίπεδο, μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να τρέξεις για εκκρεμότητες όσον αφορά τρίτους και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου, λόγω πρόσθετων εξόδων ή υποχρεώσεων. Συναισθηματικά, ο ερωτισμός που αποπνέεις είναι έντονος και έρχεσαι αντιμέτωπος με μοναδικά συναισθήματα που δεν σου είναι δύσκολο να εκφράσεις. Η σεξουαλικότητα ξεχειλίζει δίνοντας μοναδικές στιγμές πάθους στην σχέση, και έτσι έρχεσαι νιώθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Διαφορετικά, οι προστριβές δεν θα λείψουν, καθώς ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία μπορεί να σε κατακλύσουν και να προκαλέσεις σφοδρές συγκρούσεις.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 σου δημιουργεί εκνευρισμό και πιθανά να αντιδράσεις απαξιωτικά σε συζητήσεις που μπορεί να βρεθείς, σε περίπτωση που νιώθεις ότι αμφισβητείται αυτό που εκφράζεις. Πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό είναι πιθανό να εμφανιστούν και να κληθείς να λύσεις θέματα που σε αναστατώνουν, πρόσεχε την απότομη συμπεριφορά που μπορεί να έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την έλευση του Άρη στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα αρχίζει μία περίοδος που θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων. Η έντονη δράση αλλά και η υπερένταση μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις και η ανταγωνιστικότητα που θα εκδηλωθεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Η διάθεση που εκδηλώνεις για να ικανοποιείς τους γύρω σου για να είσαι αρεστός και αποδεκτός βάζει σε δεύτερη μοίρα τις επιθυμίες σου και τονίζει την ανασφάλειά σου.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δίνει την ικανότητα να αντιληφθείς άμεσα ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που με μεθοδική δουλειά και σχολαστικότητα το πιθανότερο είναι να σου αποδώσουν τα μέγιστα. Η διαίσθηση αλλά και οι ιδέες σου σε οδηγούν, αν γίνουν σωστά εκμεταλλεύσιμες, θα σε οδηγήσουν σε άκρως επιτυχημένες επιλογές με άνοδο των οικονομικών σου. Στην προσωπική σου ζωή δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι με ευκολία τις επιθυμίες του συντρόφου σου και είναι πιθανές οι εκ βαθέων εξομολογήσεις συναισθημάτων, με το πάθος να κατακλύζει την σκέψη.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να θέσεις υπό έλεγχο ανασφάλειες και αναποφασιστικότητα που μπορεί να νιώθεις. Ανταγωνιστικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν ούτε στην επαγγελματική, αλλά ούτε και στην προσωπική σου ζωή και πιθανά να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και τριβές. Η διπλωματικότητα που θα σε διακρίνει λειτουργεί βοηθητικά για να μπορέσεις να έρθεις σε συμφωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς, θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι κάνοντας σαφή την θέση σου δεν σημαίνει ότι απομακρύνεις τους άλλους. Προσωπικά, ο εγωκεντρισμός λόγω ανασφάλειας που μπορεί να εκδηλώσεις ανεβάζει την ένταση και προσπάθησε να τον περιορίσεις για να μην υπάρξουν καυγάδες και προβλήματα. Νέες γνωριμίες με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να υπάρξουν, πρόσεξε όμως την τάση να προσπαθείς να γίνεις αρεστός γιατί χάνεις τον εαυτό σου.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 πιθανά να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου σε φιλικό επίπεδο, εκφράζοντας καχυποψία και αλαζονεία, κάτι που δεν θα μείνει αναπάντητο από φιλικά πρόσωπα που θα σπεύσουν να εκδηλώσουν την ενόχλησή τους με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έλευση του Άρη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα είναι σημαντική, καθώς θα σημάνει για εσένα την έντονη δράση, αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που θα σου δημιουργήσει άγχος, κούραση και νευρικότητα. Το καθημερινό σου πρόγραμμα θα είναι φορτωμένο και θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι πρέπει να κάνεις.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σε βοηθά να ψυχολογήσεις και να διαισθανθείς με ευκολία τις επιθυμίες αλλά και το τι σκέφτονται συνεργάτες και ο σύντροφός σου. Αυτό βοηθά στο να «κατευθύνεις» στην σωστή πορεία τα πράγματα και να μπορέσεις να λειτουργήσεις θετικά μαζί τους. Σε επίπεδο συνεργασιών, ιδέες και σκέψεις σου γίνονται το κίνητρο να προκύψουν πολύ δημιουργικές νέες καταστάσεις που μπορεί να έχουν εξαιρετικό οικονομικό όφελος. Συναισθηματικά, η ευκολία με την οποία ψυχολογείς το ταίρι σου φέρνει γαλήνη αλλά και δεν αποκλείονται οι εκ βαθέων εξομολογήσεις συναισθημάτων που θα βγάλουν το πάθος στην επιφάνεια.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 αυξάνεις τις υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο και πιθανά να φορτωθείς αγγαρείες που καθόλου ευχάριστες δεν είναι για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα ανεβάζει το άγχος και την νευρικότητα και αυτό μπορεί να σε κάνει έντονα κυκλοθυμικό και επικριτικό, κάτι που θα εκδηλωθεί στους συναδέλφους σου και πιθανά να υπάρξουν συγκρούσεις. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, τόσο για ξεκούραση, όσο και γυμναστική ή κάποιο άθλημα που σου αρέσει, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Η προσωπική σου ζωή περνάει σε δεύτερη μοίρα, κάτι που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου και η γκρίνια θα προκαλέσει προστριβές.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 βγάζει τον επαναστάτη χωρίς αιτία από μέσα σου, κάτι που καλό θα ήταν να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο, δείχνεις να εκφράζεσαι ή να ανταποκρίνεσαι με επιθετικότητα και υπεροψία σε ότι δεν σε καλύπτει από αυτά που ακούς και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σου πιθανά να προκαλέσουν εκρήξεις. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να διαχειριστείς σωστά την άμεση αντίληψη των πραγμάτων που έχεις.

ΛΕΩΝ

Με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα ο έρωτας, η χαρά και η διασκέδαση έρχονται σε πρώτο πλάνο στην ζωή σου. Είσαι υπερδραστήριος και έντονα δημιουργικός και προσπαθείς να απολαύσεις την κάθε μέρα, βάζοντας και μία δραστηριότητα είτε αθλητική είτε καλλιτεχνική που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Τάσεις υπερβολής και υπερεγώ θα φέρουν δυσαρέσκειες και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να τις περιορίσεις.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε εργασιακό επίπεδο, καθώς μπορείς με ευκολία να αντιληφθείς την κατεύθυνση των πραγμάτων και αυτό σε οδηγεί στο να δώσεις σημαντικές λύσεις σε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να προβληματίζουν τους συναδέλφους σου. Η διαίσθησή σου είναι ο καθοδηγητής που θα σε ωθήσει σε μία σειρά αποφάσεων ή προτάσεων που θα έχουν θετική απήχηση αλλά και πιθανά οικονομικά οφέλη.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 τονίζει την προσωπικότητα και την ενέργειά σου, με την γενναιοδωρία, την υπερηφάνεια και την καλοκαρδία σου να κάνουν αίσθηση. Ο δυναμισμός σου σε ωθεί στο να επιδιώξεις να κινηθείς άκρως δημιουργικά και δεν εφησυχάζεις σε περίπτωση που θεωρήσεις ότι δεν έχεις επιτύχει αυτά που θέλεις. Προσωπικά, είσαι έντονα εκδηλωτικός και υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου, ο ερωτισμός που εκδηλώνεις είναι εμφανέστατος και όλα αυτά λειτουργούν ευεργετικά για την σχέση σου. Η παιδικότητα και το χιούμορ σου βοηθούν στο να ξεφύγεις από δύσκολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν και να δώσεις πνοή ανανέωσης, ερωτικής και συναισθηματικής, στον σύντροφό σου. Προσοχή όμως γιατί είναι πιθανές εγωκεντρικές και υπερφίαλες τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Νέες γνωριμίες είναι δεδομένες, καθώς καταφέρνεις όπου βρεθείς να τραβάς την προσοχή.

Με το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 είναι πιθανό να εκφράσεις με απότομο τρόπο τις διαφωνίες σου σε εργασιακό επίπεδο, προκαλώντας έτσι έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Καλό θα είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με την δική σου φιλοσοφία και τρόπο σκέψης και να περιορίσεις την επαναστατικότητά σου σε ότι χρειάζεται και όχι σε όλα, ανεξαιρέτως αν πρέπει ή αν δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα στρέφεται το ενδιαφέρον και η δράση σου σε οικογενειακά θέματα που πιθανά να προκύψουν και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ή εργασίες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου. Πιθανά να υπάρξουν εντάσεις μέσα στην οικογένεια και συγκρουσιακές συμπεριφορές, που θα πολώσουν το κλίμα φέρνοντας στην επιφάνεια κόντρες και διαφωνίες του παρελθόντος και αν δεν προσέξεις πως θα τις διαχειριστείς μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις. Απωθημένα και φόβοι που σε ταλαιπωρούν κάνουν την εμφάνισή τους και σου δημιουργούν κυκλοθυμία.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σε κάνει άκρως διεισδυτικό σε ερωτικό επίπεδο και έχεις την ικανότητα να ψυχολογήσεις αυτά που θέλει ο σύντροφός σου και να κατευθύνεις με θετικό τρόπο την σχέση σου. Οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα αποδειχτούν ευεργετικές, καθώς έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αλλά και να βοηθήσεις το ταίρι σου να εκφράσει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες δίνοντας άλλη πνοή στην ερωτική σου ζωή.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 είναι πιθανό να ανοίξει ένα κύκλο αντιπαραθέσεων σε οικογενειακό επίπεδο, φέρνοντας στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις από το παρελθόν με αφορμή γεγονότα του σήμερα. Η κυκλοθυμία σου θα είναι εμφανής και δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις και να εκτονωθείς στα οικεία πρόσωπά σου δημιουργώντας πολλές φορές «πολεμικό» κλίμα. Είναι πιθανό να δραστηριοποιηθείς σε οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν λύσεις ή σε θέματα σπιτιού. Επίσης δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις μία εργασία από το σπίτι. Συναισθηματικά, η όλη σου φόρτιση εκδηλώνεται και στην σχέση σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Η ψύχραιμη σκέψη και η αυτοσυγκράτηση θα είναι βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 σε κάνει έντονα συγκρουσιακό, απότομο και νευρικό και επαναστατείς στην προσωπική σου ζωή, με κίνδυνο να οδηγηθείς σε έντονες αντιπαραθέσεις. Καχυποψία και πάθος εναλλάσσονται με τον εκνευρισμό και καλά θα κάνεις να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο γιατί οι αντιδράσεις του συντρόφου σου αναμένονται σφοδρές.

ΖΥΓΟΣ

Με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα μπαίνεις σε μία νέα περίοδο, οπού μέχρι τα μέσα Μαρτίου επικοινωνία και δράση θα συνεργάζονται αρμονικά, ανοίγοντας δρόμους μπροστά σου με ευκολία σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η νευρικότητα και η τάση σου να καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα μπορεί να σε κουράσει. Σου είναι εύκολο να γίνεις εριστικός και να συγκρουστείς για τις απόψεις σου, κινδυνεύοντας να απομακρυνθείς από το στενό σου περιβάλλον.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει σε οικογενειακό επίπεδο και βλέπεις ότι είναι τώρα η καλύτερη περίοδος για να λύσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούσαν, καθώς μπορείς πια να ψυχολογήσεις με άνεση συμπεριφορές και απόψεις. Αυτό όλο σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείονται οικογενειακές επαγγελματικές δραστηριότητες που μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε κάνει αεικίνητο και είναι πιθανό να ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, αφού είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο μπορεί να υπάρξουν αντικείμενα για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Τα ταξίδια είναι κάτι που σε εξιτάρει, καθώς βοηθούν στην εναλλαγή παραστάσεων και στο να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σε χαρακτηρίζουν δίνοντάς σου την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να επικοινωνήσεις, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη να κάνεις. Δεν θα διστάσεις όμως να έρθεις σε αντιπαράθεση όταν διαφωνείς και αυτό θα εκφραστεί εντονότερα στις σχέσεις σου με το στενό περιβάλλον, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κολλητούς. Φλερτάρεις έντονα, ερωτοτροπείς και νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, αφού εντυπωσιάζεις με το πνεύμα σου.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 σε βγάζει στην επιφάνεια αντιδραστικότητα, νευρικότητα και υπεροψία στον τρόπο που μπορεί να απευθυνθείς σε οικεία πρόσωπα, σε συνεργάτες ή στο ταίρι σου και αιφνιδιάζεις τους πάντες με τις επαναστατικές σου τάσεις. Η ψύχραιμη σκέψη και ο αυτοέλεγχος θα βοηθήσουν να μην δυναμιτίσεις το κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και περνάει στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες και βάζοντάς σε σέ διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς. Είναι αλήθεια ότι η διαχείριση των οικονομικών σου κυμαίνεται από την απόλυτη σπατάλη στην απόλυτη συντήρηση και καλό θα είναι να μην χάσεις το μέτρο, καθώς μπορεί να είσαι σπάταλος εκεί που δεν πρέπει και να λειτουργείς περιοριστικά εκεί που πρέπει.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου στις 24.01 είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα σε επίπεδο κοινωνικότητας, συναναστροφών και επικοινωνίας, αφού έχεις την δυνατότητα να ψυχολογήσεις και να εντοπίσεις εξελίξεις με μεγάλη ευκολία, κάτι που σε βοηθά σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν πολύ προσοδοφόρες. Προσωπικά, εκφράζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, δείχνεις το πάθος και τον ερωτισμό που νιώθεις και βάζεις στην σχέση σου γερά θεμέλια επικοινωνίας.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν εκκρεμότητες, έκτακτα έξοδα και λογαριασμοί που θα σε προβληματίσουν. Η διαχείρισή σου θα είναι των άκρων, από την σπατάλη στην συντήρηση χάνοντας το μέτρο, λόγω προσωπικών ανασφαλειών. Δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς για νέες πηγές εισοδήματος που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά. Η επιρροή της οικονομικής σου κατάστασης είναι άμεση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου, καθώς εάν υπάρχει έλλειμμα νιώθεις ανασφαλής, αν υπάρχει πλεόνασμα πετάς στα σύννεφα. Νευρικότητα υποβόσκουσα, κτητικότητα, πείσμα και απολυτοσύνη κινδυνεύουν να βάλουν βόμβα στα θεμέλια της σχέσης σου σε περίπτωση που δεν τα περιορίσεις. Βγάλε τον ερωτισμό και μπορείς να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 ανεβάζει την νευρικότητα, σε ωθεί σε αντιδραστικές και σπασμωδικές συμπεριφορές και δεν θα διστάσεις να είναι ειρωνικός και αλαζονικός σε όποιον διαφωνήσει μαζί σου, κάτι που θα εκδηλωθεί έντονα σε εργασιακό επίπεδο δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε την έντονη αντίληψη δημιουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου αυτήν την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω ενοχές, απωθημένα και φόβους που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό. Νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου και δραστηριοποιήσε σε ότι σε ενδιαφέρει. Η ενέργειά σου είναι τέτοια που αντανακλάται και την κοινωνική σου ζωή, με την εξωστρέφεια και τον δυναμισμό που αποπνέεις να σε κάνουν πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς. Νέα δυναμικά ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά που θα χρειαστούν χρόνο και έντονη προσπάθεια από εσένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες για να μπορέσει το σώμα σου να ανταποκριθεί.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δίνει την ώθηση να εκφράσεις εύστοχα βαθύτερα συναισθήματα και απωθημένα που έχεις στους δικούς σου ανθρώπους, κάτι που σε βοηθά να νιώσεις σιγουριά και ηρεμία. Η έντονη αντίληψη και διαίσθηση σε κατευθύνει θετικά σε οικονομικές επιλογές και, γιατί όχι, σε αύξηση των οικονομικών σου πόρων.

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 26.01 σε βγάζει από το παρασκήνιο και σε φέρνει στο προσκήνιο, δίνοντάς σου την δυναμικότητα και την ενέργεια να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και να κάνεις νέες συνεργασίες, που βέβαια απαιτούν κόπο και δουλειά από εσένα. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που έχεις σε κάνει το επίκεντρο της κάθε παρέας που θα βρεθείς, καθώς εντυπωσιάζουν το φλογερό ταπεραμέντο, η ειλικρίνεια και η διάθεση για δυναμικές πρωτοβουλίες. Προσωπικά, μπορεί να γίνεις απότομος και εγωκεντρικός με τον σύντροφό σου, θέλοντας να σου καλύψει όλες σου τις επιθυμίες, δείχνοντας αδιαφορία για το τι θέλει ο ίδιος. Προσπάθησε να σκέφτεσαι και το ταίρι σου σε αυτά που σε ευχαριστούν για να μην υπάρξουν έντονες προστριβές. Οι νέες γνωριμίες είναι πολλές, αφού η έντονη παρουσία σου εντυπωσιάζει.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση, αμφιβάλλοντας για τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί αντιδραστικά και ανεξήγητα επαναστατικά στην σχέση σου, με φόβο να προκληθούν σφοδρές συγκρούσεις λόγω της απότομης, νευρικής και άκρως υπεροπτικής συμπεριφοράς σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου για να απομακρύνεις τυχόν αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειάς, καθώς είναι βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβοι από τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος που σε οδηγούν στην μοναχικότητα, στην θλίψη, στην απογοήτευση. Η διαίσθηση και η φαντασία σου μπορεί να είναι οι αποτελεσματικές διέξοδοι από την περίεργη διάθεση που θα σε ισορροπήσουν και καταφέρεις να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, κάτι όμως που δεν βλέπεις, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε νευρικότητα και ανασφάλειες και να αντιπαρατίθεσαι με το ταίρι σου.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δίνει την μοναδική ικανότητα της διαίσθησης και διείσδυσης που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμοι στις συνεργασίες σου αλλά και στους στόχους που έχεις θέσει. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι εξαιρετικά εύστοχες και είναι πιθανό να υπάρξουν και πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Συναισθηματικά, εκφράζεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις χωρίς φόβο και βάζεις το πάθος σε πρώτο πλάνο στην σχέση.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε οδηγεί σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία να αναμοχλεύσεις εμπειρίες του παρελθόντος που σε πλήγωσαν, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους, ενοχές, απωθημένα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου, να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση. Η φαντασία και η διαίσθησή σου είναι ο κατάλληλος δρόμος για να μπορέσεις να ξεπεράσεις την κακή διάθεση. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με ότι δημιουργικό σε εκφράζει και σε ευχαριστεί, αφού θα έτσι θα καταφέρεις να βρεις την καλή σου διάθεση. Προσωπικά, αφιέρωσε χρόνο στον σύντροφό σου, δείξε το πάθος, τα έντονα συναισθήματα και την τρυφερότητα που νιώθεις γι’ αυτόν και θα δεις ότι, μέσα από τον άνθρωπό σου θα ανέβεις σημαντικά.

Το τετράγωνο Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 σε ωθείς σε επαναστατικές αντιδράσεις και απότομες συμπεριφορές που θα έχουν αντίκτυπο στο επαγγελματικό περιβάλλον και που αν δεν προσπαθήσεις να περιορίσεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με τους ανωτέρους ή συνεργάτες σου. Θυμήσου ότι η υπεροψία και η απαξίωση δεν θα βοηθήσουν στο να καταφέρεις να καταλάβουν οι άλλοι τι θέλεις να πεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη το ενδιαφέρον και η δράση σου στρέφεται στο φιλικό σου περιβάλλον, σε στόχους που έχεις θέσει και επιθυμείς να επιτύχεις και στις ενέργειές σου μέσα από τις κοινωνικές ομάδες και συλλόγους που συμμετέχεις. Είναι βέβαιο ότι η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια είναι εμφανής, αφού επιθυμείς να συναναστρέφεσαι φιλικά πρόσωπα και να μοιράζεσαι μαζί τους τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η κοινωνική δράση θα είναι έντονη, καθώς το επαναστατικό σου ταπεραμέντο δεν σε αφήνει διάφορο προς τους κοινωνικά αδύναμους ή ότι υπηρετεί την ιδεολογία σου.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 ενισχύει την έντονη διαίσθηση και ενόραση που έχεις, και είναι γεγονός ότι σε καθοδηγεί ιδανικά στο να αναπτύξεις σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα, βοηθώντας σε στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να πείσεις με τον τρόπο σου τους ανωτέρους σου για να τις στηρίξουν. Είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικά οφέλη μέσα από αυτές τις κινήσεις.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε βάζει σε διαδικασία να στραφείς στα φιλικά σου πρόσωπα και να συναναστραφείς μαζί τους. Είναι γεγονός ότι τώρα νιώθεις έτοιμος να κινηθείς μέσα από την ομαδικές προσπάθειες για να υπηρετήσεις τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους στόχους της ομάδας. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να μην γίνεσαι απαξιωτικός και συγκρουσιακός σε περίπτωση που κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις απόψεις σου ή δεν ενστερνίζεται αυτά που πιστεύεις. Προσωπικά, στρεφόμενος προς τους φίλους σου λειτουργείς περισσότερο ανεξάρτητα και μπορεί να αποστασιοποιηθεί από το ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές. Γνωριμίες μέσα από φίλους ή φίλοι που θα εκδηλώσουν την επιθυμία να είναι μαζί σου είναι πιθανά σενάρια.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 ανακινεί ζητούμενα και εκκρεμότητες του παρελθόντος σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον και είναι αλήθεια ότι οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες, απότομες και με τάσεις υπεροψίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου, όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να μην υπάρχει αιτία.

ΙΧΘΥΣ

Με την έλευση του Άρη στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα είναι δεδομένο ότι θα σε αναγκάσει να επωμιστείς μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι πολλές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζεται άγχος και έντονη νευρικότητα. Δείχνεις να παραμελείς την προσωπική σου ζωή και αυτό είναι πιθανό να προκαλέσεις δυσαρέσκεια αλλά και εντάσεις με τον σύντροφό σου, καθώς θεωρεί ότι δεν του δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο.

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό στις 24.01 σου δίνει την διαισθητικότητα και την ικανότητα να δεις μακροπρόθεσμα πως θα πρέπει να διαχειριστείς τους στόχους σου, με αποτέλεσμα να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις. Δεν αποκλείονται επιχειρηματικά ανοίγματα με φιλικά πρόσωπα που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά, εκφράζεις ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου και δεν αποκλείεται να θέσετε από κοινούς στόχους με πιθανή ευνοϊκή κατάληξη.

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 24.01 σου δίνει τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα να δράσεις πολλαπλά στον επαγγελματικό στίβο, με άμεσο αποτέλεσμα να αναλαμβάνεις ευθύνες που σου δημιουργούν άγχος, νεύρα και πολλή κούραση. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος και συγκρουσιακός λόγω της έντασης και αυτό να έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σου με προϊστάμενους ή όποιον ανώτερό σου ιεραρχικά. Βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή και αυτό πιθανά να σου κοστίσει επιπλέον την ηρεμία στην σχέση σου, καθώς δεν αποκλείεται το ταίρι σου να αντιδράσει έντονα και να υπάρξουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Το τετράγωνο Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό στις 27.01 ανεβάζει τον εκνευρισμό σου και μπορεί να γίνεις απαξιωτικός και υπεροπτικός σε φιλικά πρόσωπα, καθώς θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και ανασφάλειες που νιώθεις. Όλα αυτό ξεκινάει από το γεγονός ότι δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητές σου και πιθανά να υπάρχει έλλειμμα αυτοεκτίμησης. Είναι προτιμότερο να μπεις στην διαδικασία να προτείνεις κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό, εκτονώνοντας εκεί την όποια ένταση και να είσαι βέβαιος ότι όλοι θα εκτιμήσουν τις ευρηματικές ιδέες σου.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 22-28.1.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επηρεάζει, φλερτ, αρης, δραση, νέα, εκκρεμότητες, τραπεζες, σημαίνει, εξιτάρει, επιρροή, ειλικρίνεια, θλίψη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αποτελεσματα, βγαινουν, επιθυμιες, θλίψη, γνωση, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αδιαφορια, αυξηση, αισιοδοξια, απηχηση, απωθημενα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βαλσαμο, βομβα, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινονται, γινεσαι, δεδομενο, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δικη, δειχνει, δρομος, διαδικτυο, εγωκεντρικος, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξιτάρει, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, εριστικος, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ηρεμια, θετικο, θυμασαι, θυμησου, ιδεολογια, εικονα, καχυποψια, κλιμα, μαζι σου, ματια, μοιρα, μπορεις, μυστικα, νευρα, ξαδερφια, ξεκουραση, παντα, οικογενεια, ορμη, οφελος, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, πνοη, προβληματα, ρολο, σεξουαλικοτητα, σιγουρος, συντηρηση, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, των ακρων, φαντασια, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δωσεις, φιλοι, μεινει, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, πηγες, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα