Ποιο είναι το μυστικό για να κοιμούνται με ασφάλεια και ηρεμία τα μωρά;

Γνωρίζατε ότι το μωρό σας μπορεί να κοιμάται με ασφάλεια και ηρεμία, πάνω σε ένα στρώμα αέρα;

Αυτό είναι το μυστικό της AeroSleep! Της μοναδικής εταιρείας, διαθέσιμη στο mysunshine.gr, που έχει αναπτύξει το διάσημο ανώστρωμα με την 3D τεχνολογία και την κυψελοειδή μορφή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά και στο μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ασφυξίας, υπερθέρμανσης αλλά και την ανάπτυξη βακτηρίων και αλλεργιογόνων!
Η μοναδική τεχνολογία AeroSleep προσφέρει 3 κύρια πλεονεκτήματα:
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Εξασφαλίζει στο παιδί σας το πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου!

Χάρη στην αερο-διαπερατή 3D τεχνολογία το AeroSleep προσφέρει στο μωράκι σας

ΥΓΙΕΙΝΗ: Η 3D κυψελοειδής δομή προστατεύει το μωρό από την υπερβολική ζέστη και του επιτρέπει να αναπνέει ελεύθερα, ακόμα κι όταν κοιμάται μπρούμυτα.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το ανώστρωμα AeroSleep Protect αποτελείται από το διαπερατό από τον αέρα επίπεδο, το απορροφητικό επίπεδο και το αδιάβροχο επίπεδο προστασίας. Τα υγρά από την πάνα ή από τους εμετούς περνούν στο απορροφητικό επίπεδο και παραμένουν εκεί. Έτσι, το μωρό παραμένει στεγνό και καθαρό. Το αδιάβροχο επίπεδο συγκρατεί την υγρασία και το στρώμα παραμένει καθαρό, προστατευμένο από τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα.

Το ανώστρωμα πλένεται στους 60 ° C στο πλυντήριο.
Ανακαλύψτε μέσα από το www.mysunshine.gr όλη τη σειρά της AeroSleep και εξασφαλίστε στο παιδί σας το πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου!

The post Ποιο είναι το μυστικό για να κοιμούνται με ασφάλεια και ηρεμία τα μωρά; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα