Η “ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ” ξεκινά στις 5.2.2018! Είστε έτοιμοι για την αλλαγή;

Η Ομάδα υποστήριξης υγείας “ΑΞΙΖΩ”, σας προσκαλεί στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ που ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου!

Μόνο όταν υιοθετήσουμε καινούργιες συνήθειες στην ζωή μας, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας!

“Έμαθα να φτιάχνω Μόνη μου το αμυγδαλόγαλο μου και τις μπάρες μου από την πούλπα του αμυγδαλόγαλου! Έπρεπε όμως να βγάλω από τη ζωή μου το αγελαδινό γάλα που με γέμιζε ΦΛΕΓΜΟΝΈΣ!”

“Το επίθεμα φωτοθεραπείας AEON προστατεύει τα κύτταρα από φλεγμονές & με «έσωσε» από την φλεγμονή του παχέος εντέρου. Παράλληλα, κατάφερα να εξαφανίσω τα συμπτώματα πέψης μου, συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία

με συγκεκριμένες συνταγές μαγειρικής, που έμαθα να επιλέγω από καθαρές τροφές που δίνουν ενέργεια, δύναμη, που καίνε λίπος!”

Mπορείτε και εσείς να ξεπεράσετε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν με την υποστήριξη της Ομάδας “ΑΞΙΖΩ”, συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία με την διατροφή, ελάχιστη άσκηση και ενθάρρυνση από το σπίτι σας, γιατί μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί σας μέσα από την κλειστή σελίδα μας του F/B.

Είστε έτοιμοι για την αλλαγή?

Εάν ναι, αναφέρατε απλά, τα συμπτώματα σας ΕΔΩ με την λέξη κλειδί «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ – 5 Φλεβάρη» για να σας σταλούν οι οδηγίες ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, που σας αφορούν με τα επιθέματα LifeWave, να μάθετε από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε και πως να τα εφαρμόζετε ΜΟΝΟΙ σας, χωρίς καμία δέσμευση, γιατί ΑΞΊΖΕΤΕ και δεν πρέπει να αισθάνεστε ΜΟΝΟΙ & ΑΒΟΗΤΗΤΟΙ!

Ενεργοποιηθείτε, σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρόγραμμα!

The post Η “ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ” ξεκινά στις 5.2.2018! Είστε έτοιμοι για την αλλαγή; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα