Τί προβλέπουν τα άστρα από 20-26.2.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ζαλισμένοι από το χάος και τη σύγχυση; Όχι πια καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, παίρνει μαζί της την ομίχλη και καθαρίζει το θολό τοπίο της ζωής σας. Το φεγγάρι σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό: τι κάνετε με τη ζωή σας; Μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα ή ονειροβατείτε; Αν είχατε ένα πισωγύρισμα σε μια παλιά αγάπη που αρχικά σας εξέπληξε με τη συμπόνια και την αγάπη και νομίζατε ότι θα

αφήσει πίσω την παλιά αρνητική συμπεριφορά, τώρα μπορεί να χορεύετε με τους παλιούς σας δαίμονες. Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας που εξαπατηθήκατε και πέσατε θύμα, επικεντρωθείτε στο τι μπορείτε να κάνετε για να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας και να δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος. Επίσης, το φεγγάρι ενισχύει τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας, έτσι αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μια δημιουργική επιχείρηση, καλύτερα να εργαστείτε πίσω από τα παρασκήνια.

Μια νωχελική και ξεκούραστη εβδομάδα σας περιμένει καθώς ο Ερμής επισκέπτεται το δωδέκατο οίκο σας, της επούλωσης των πληγών και του τέλους. Αποχωρήστε ευγενικά από οποιαδήποτε άτομα σας αποστραγγίζουν ψυχικά και συναισθηματικά, αρνηθείτε περίπλοκα σχέδια και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να αποβάλετε το άγχος και την πίεση. Επιλύστε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και αποπερατώστε εκκρεμείς υποχρεώσεις. Το πιο σημαντικό; Αφήστε το θυμό και την κακεντρέχεια, ακόμη και αν το άτομο με το οποίο είστε θυμωμένοι δεν έχει ζητήσει συγγνώμη επίσημα. Ίσως αυτό το άτομο δεν ήταν σε θέση να φανεί αντάξιο των προσδοκιών που είχατε ορίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πόσο καιρό ψάχνετε τα άτομα που μιλούν στις αξίες σας και τα ιδανικά σας; Αν από φόβο είχατε αποσυρθεί από την ενεργό κοινωνική δράση, όντας δύσπιστοι απέναντι στους ανθρώπους, η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, σας επισημαίνει ότι η εύρεση της κατάλληλης ομάδας ή μιας νέας φιλίας είναι μέσα στις δυνατότητές σας. Απλώστε τα δίχτυα σας, νέα διανοούμενα άτομα θα αλλάξουν τη ζωή σας. Μπορεί ακόμα και να διευρύνετε τη διαδικτυακή σας κοινότητα ή απλά λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά μέσα από το διαδίκτυο. Είναι επίσης μια σοφή ιδέα να ενισχύσετε την ασφάλεια στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς σας. Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης και εξασφαλίστε ότι τυχόν ευαίσθητες πληροφορίες είναι προστατευμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με στρατηγική κοινωνική δικτύωση και συνομιλώντας με τους φίλους σας, σίγουρα θα έχετε τόσα πολλά να πείτε. Ο Ερμής κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και συναντάτε τυχαία νέα πρόσωπα, αλλά στόχος σας είναι να κάνετε ένα διαχωρισμό αυτών που πραγματικά σας εμπνέουν και μπορείτε να εμπιστευθείτε. Και τι γίνεται με τους ανθρώπους που έχετε ήδη στη ζωή σας; Πλησιάστε τους υπάρχοντες φίλους σας, χαρίστε γενναιόδωρα τις συμβουλές σας ή ακόμα δίνοντας και μερικά χρήματα βοηθώντας έναν φίλο να πατήσει σε ένα πιο στέρεο έδαφος. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά το διαδίκτυο, μπορεί να κάνετε μια online αγορά. Σκέφτεστε πρωτότυπα και συμπονετικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθατε άγχος, πίεση και βάρος στην εργασία σας; Αν τον τελευταίο καιρό νιώθατε επιβαρυμμένοι με επιπρόσθετο φόρτο εργασίας ή κάνατε αγγαρείες άλλων ατόμων, η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, επιδιορθώνει τις καταστάσεις, βελτιώνοντας τις επαγγελματικές σας συνθήκες και εξισορροπώντας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, πράγμα το οποίο θα ελαφρύνει το φορτίο. Εκφράζετε με σαφήνεια τα όριά σας, ειδικά αν κάποιοι τα είχαν καταπατήσει και σας είχαν εκμεταλλευτεί. Οι άλλοι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας σας, σας ακούνε τώρα δυνατά και καθαρά, και επιπλέον σας υπολογίζουν. Εάν έχετε ήδη αγωνιστεί για να εξασφαλίσετε μια σταθερή (ή ανώτερη) θέση στην εργασία σας, το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει κάτι πιο μόνιμο και σταθερό, επιτέλους!

Μην παίρνετε τίποτα από όσα ακούσετε στην εργασία σας ως δεδομένο, είναι η συμβουλή του Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας. Αν έχετε την αίσθηση ότι ένας συνάδελφος, ιδιαίτερα κάποιος που είναι ψηλότερα στην επαγγελματική κλίμακα από εσάς, είναι δυσαρεστημένος μαζί σας, επανεξετάστε τα όσα σας λέει. Μπορεί επίσης να ακούσετε μερικά σκληρά λόγια στην εργασία σας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτά που θα ακούσετε, αλλά το πώς θα αντιδράσετε. Καλύτερα να γνωρίζετε τι συμβαίνει με ειλικρίνεια, έτσι ώστε να μπορείτε να δράσετε κατάλληλα, παρά να ζείτε στο ψέμα και να κάνετε λάθος κινήσεις. Κάντε σχέδια για το βράδυ με τους φίλους σας και να είστε σικ όσο το δυνατόν. Πηγαίνετε στο πιο ελίτ εστιατόριο της πόλης σας ή σε μια κοινωνική εκδήλωση, νέες διασυνδέσεις με υψηλού προφίλ άτομα σας περιμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι είναι αυτό που πραγματικά συνηχεί με την ψυχή σας; Αν τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας ήταν στην ομίχλη, η Ηλιακή έκλειψη στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να ανακαλύψετε την αλήθεια και να βρείτε το δρόμο σας. Ίσως υιοθετήσετε μια νέα ιδεολογία ή φιλοσοφία για τη ζωή ή γνωρίζετε νέα πρόσωπα που οι εμπειρίες τους θα είναι ανεκτίμητες. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι στην αναζήτησή σας για μια σαφή πορεία στη ζωή σας, είχατε καταλήξει στο χάος και τη σύγχυση επειδή είχατε δώσει περισσότερο βάρος στις απόψεις των άλλων ανθρώπων από ό, τι τους αξίζει. Τώρα το φεγγάρι σας βοηθά να ακούσετε το ένστικτό σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό για εσάς και μόνο. Συμβουλή: Αν κατά τη διάρκεια της αποστολής σας υπερβείτε τα όριά σας και παρασυρθείτε από τους άλλους, αλλάξτε πορεία.

Με τον Ερμή στον κοσμικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε με μια νέα γνώση ή ένα ταξίδι κάπου μακριά από την πόλη σας ή απλά συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Επισκέπτεστε άγνωστους, κρυμμένους προορισμούς ή εγγράφεστε σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Είτε πρόκειται για την ερωτική σχέση σας ή μια επαγγελματική συνεργασία ή έναν φίλο που ζει μακριά σας, εκφράζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με ειλικρίνεια και κυρίως έχετε την υπομονή να τους ακούσετε συμπονετικά. Αντικαθίσταται το «εγώ» με το «εμείς», γίνεστε συγκαταβατικοί εστιάζοντας στην επίλυση των προβλημάτων με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Έχετε έντιμα και ειλικρινή άτομα γύρω σας ή ένα φίδι στον κόρφο σας; Αν μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να προσδιορίσετε τη φερεγγυότητα κάποιων προσώπων στη ζωή σας, η Ηλιακή έκλειψη στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας απομακρύνει την ομίχλη, καθαρίζει το θολό τοπίο και σας χαρίζει τη δύναμη να κάνετε εκκαθάριση στηριζόμενοι στη διαίσθησή σας. Αν υπήρχαν σημαντικές ενδείξεις ότι κάποιος είχε υστεροβουλία, τώρα τον καταλαβαίνετε κοιτάζοντάς τον μόνο στα μάτια! Σημείωση: Μπορεί επίσης να μάθετε ότι κάποιος που νομίζατε ότι ήταν πιστός φίλος και σύμμαχός σας σας εμπαίζει πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε δεκάρα για την προδοσία, αντίθετα, δώστε γρήγορα τέλος σε αυτήν τη σχέση. Αν είστε σε μια ερωτική σχέση, τώρα μπορείτε να εντοπίσετε με ευκολία τις προθέσεις του αγαπημένου σας. Επίσης, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε εάν τα ζηλόφθονα συναισθήματά σας και η καχυποψία σας είναι δικαιολογημένα ή όχι.

Με τον Ερμή στο δυναμικό όγδοο οίκο σας αισθάνεστε ανήσυχοι και καχύποπτοι. Κάποιος στη ζωή σας μπορεί να σας κρύβει κάτι ή οι ενέργειές του τονίζουν το «εγώ» του αντί το καλό της σχέσης σας. Κάντε ενδελεχή έρευνα πριν εκτοξεύσετε κατηγόριες. Εάν πρόκειται να μιλήσετε έξω από τα δόντια να είστε οπλισμένοι με απτές αποδείξεις. Υπάρχει περίπτωση το καχύποπτο μυαλό σας να έχει κάνει λανθασμένα σενάρια βάζοντας στην άκρη την ορθολογιστική σκέψη και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα για να ανησυχείτε. Αν η έρευνά σας δεν αποδώσει καρπούς, μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη μπορεί να είναι εξαίσιο πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει και πόνο. Με την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα δείτε το αληθινό πρόσωπο μιας σημαντικής σχέσης σας ή συνεργασίας σας και ίσως να μη σας αρέσει καθόλου. Μπορεί επίσης αυτά που σας προσφέρει να μην είναι αρκετά για σας. Μόνο και μόνο επειδή ένα άτομο σας έχει δώσει μια τεράστια απογοήτευση, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια για την αγάπη και την αρμονία. Σκεφτείτε ότι έχετε συλλέξει σημαντικά μαθήματα ζωής από αυτήν την εμπειρία. Στηριχτείτε σε αυτήν την πρωτόγνωρη δύναμη που αποκομίσατε και την επόμενη φορά να είστε πιο απαιτητικοί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και συνεργάζεστε ή στην αναζήτησή σας για την αγάπη. Αν είστε σε σχέση και είχαν δημιουργηθεί συγκρούσεις, αλλάξτε τον τρόπο που χειρίζεστε το άλλο σας μισό.

Βρείτε χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάτε, είναι η παρότρυνση του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μιλήστε με τις στενότερες σχέσεις σας και παραδεχτείτε τα λάθη σας. Αν ήσασταν ήδη απασχολημένοι με την εργασία σας ή άλλα πρόσωπα, δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους στο στενό κοινωνικό κύκλο σας. Είστε μόνοι; Ένα νέο ειδύλλιο θα μπορούσε να αναπτυχτεί με ένα ξεχωριστό πρόσωπο, κάποιον/α που επαναφέρει την πίστη σας στην αγάπη και τη ζωή. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που σας υπόσχεται μια διαρκή και σταθερή σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, συζητήστε τη μακροπρόθεσμη πορεία της σχέσης σας και ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι ποτέ αργά για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την ευεξία σας. Αν είχατε παρασυρθεί από κακούς πειρασμούς, τρελά ξενύχτια και διατροφικές ατασθαλίες, η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, επαναφέρει τη ζωτικότητά σας. Κάνετε συχνούς περιπάτους στο πάρκο, έξω στον καθαρό αέρα, έχετε τη σωστή υποστήριξη για να απομακρύνετε αυτήν την κακή συνήθεια, όπως για παράδειγμα το τσιγάρο, μια για πάντα. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με ένα πρόγραμμα άσκησης και το ακολουθείτε πιστά καθώς τώρα νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε το σώμα σας και να νιώσετε ενέργεια και ζωτικότητα. Αν νιώθατε μειωμένη την ενέργειά σας, μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο ένοχος είναι κάποια τρόφιμα που καταναλώνετε. Ίσως έχετε μια αλλεργία ή ευαισθησία σε κάτι που τρώτε, έτσι καταγράψτε ό, τι τρώτε και πώς αισθάνεστε μια ώρα αργότερα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βγάλετε από τη διατροφή σας αυτό το τρόφιμο που υποπτεύεστε ότι σας χαλάει τη διάθεση για μια εβδομάδα, προκειμένου να δείτε αν η διάθεσή σας και η ευεξία σας βελτιώνονται.

Αν νιώθατε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, νιώθετε και πάλι ανακούφιση, δύναμη και ευεξία καθώς αλλάζετε τις καθημερινές σας συνήθειες και διοργανώνετε τη ζωή σας χάρη στον Ερμή στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Βλέποντας αυτό το σωρό των ρούχων πεταμένα ή πολλά άχρηστα αντικείμενα συσσωρευμένα σίγουρα σας δημιουργεί χάος στην καθημερινότητά σας, έτσι τακτοποιήστε το χώρο σας κάνοντας εκκαθάριση. Αντιμετωπίστε τις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω. Σταματήστε να αγνοείτε αυτόν τον πόνο και πάτε σε ένα γιατρό να σας συνταγογραφήσει ένα φάρμακο. Αν είστε χωρίς ασφάλιση υγείας, ψάξτε κάποια μορφή κάλυψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πρίγκιπας/πριγκίπισσα που έχετε έγινε βάτραχος; Αν δεν ήσασταν σε θέση να έχετε μια σαφή και αληθινή εικόνα αυτού/ής που λατρεύετε, η Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας βοηθά να ανακαλύψετε τα απώτερα κίνητρα του αγαπημένου σας. Ίσως διαπιστώσετε ότι πιστεύατε σε μια ρομαντική αλλά απατηλή αγάπη ή συνειδητοποιήσετε ότι προτιμούσατε να φοράτε παρωπίδες αντί να αποδεχτείτε την αλήθεια, και τώρα το φεγγάρι σας αφυπνίζει από το λήθαργό σας. Τώρα μπορείτε να δείτε την αλήθεια, ξέρετε αν ο αγαπημένος σας μπορεί να μοιραστεί την καρδιά και την ψυχή σας ή όχι. Είστε μόνοι; Μην εγκαταλείψετε την αναζήτησή σας για την αληθινή αγάπη, όσο δύσκολα κι αν έχετε περάσει στο παρελθόν. Μέσα στις επόμενες μέρες, η αληθινή αγάπη σας έρχεται καλπάζοντας σε άσπρο άλογο. Μόνο που θα πρέπει να βάλετε τη λογική μαζί με το συναίσθημα, μην εντυπωσιάζεστε από την αστραφτερή πανοπλία.

Ο Ερμής ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο σας, της δημιουργικότητας και της αίγλης, και μαγεύετε στο πέρασμά σας με μια κουβέντα σας. Ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε το στυλ σας για να εντυπωσιάσετε τους θαυμαστές σας και τον αγαπημένο σας. Έχετε αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, έτσι αν θέλετε να προωθήσετε τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας, μοιραστείτε τα με τον κόσμο. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο, θα βελτιωθεί η διάθεσή σας μόνο και μόνο προσθέτοντας λουλούδια στο γραφείο σας ή απλά ασχολούμενοι με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Τι θα λέγατε να κάνατε ένα μικρό δώρο σε κάποιον που κάποτε σας στήριξε στον πόνο και τη θλίψη σας; Έχετε πολλές ιδέες για να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε αυτούς που λατρεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών νιώθατε χάος και σύγχυση στο σπίτι σας ή συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγκάτοικό σας, η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί μα νέα αρχή με τους οικείους σας. Μπορεί επίσης να μην αισθανόσασταν σαν στο σπίτι σας το χώρο που ζείτε ή σκεφτόσασταν να αλλάξετε διαμέρισμα. Το φεγγάρι θα αποκαταστήσει την αρμονία με τους αγαπημένους σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Δε χρειάζεται πλέον να πονάτε ασχολούμενοι με τις συγκρούσεις, έχετε τον τρόπο να πλησιάσετε τους άλλους και να απομακρύνετε τα σύννεφα. Εάν καιρό τώρα θέλετε να μετεγκατασταθείτε, πακετάρετε τα πράγματά σας και πηγαίνετε κάπου κοντά σε νερό ή σε μια πιο ήσυχη γειτονιά.

Επιθυμείτε τώρα να σκέφτεστε στην ηρεμία του σπιτιού σας, παρέα με τον εαυτό σας καθώς ο Ερμής κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αναζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο βάζοντας στην άκρη τις περιπετειώδεις εξορμήσεις σας, μένετε στη φωλιά σας ξαπλώνοντας στον καναπέ με ένα καλό βιβλίο και το μυαλό σας στο παρελθόν, είτε μόνοι σας ή με ένα άτομο που δε χρειάζεται να μιλάτε και πολύ. Ο Ερμής ενισχύει τη δημιουργικότητά σας και γίνεστε πιο υπεύθυνοι απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρήσιμα πρόσωπα από το παρελθόν σας μπορεί επίσης να επιστρέψουν τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα με τις συμβουλές τους. Συμβουλή: Επειδή ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να κρύβει κάποιες αλήθειες, μην πιστεύετε ό, τι ακούτε αν δεν κάνετε την έρευνά σας. Αν μια ευκαιρία ή ένα πρόσωπο φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, μην είστε αφελείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άνθρωποι είναι οι μεγαλύτεροι καθρέφτες σας, αντανακλούν κάποιες αθέατες πτυχές του εαυτού σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Εάν δε σας αρέσουν οι απαντήσεις που παίρνετε από τους άλλους, η Ηλιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σας ζητά να κοιτάξετε μέσα σας. Μια μικρή αλλαγή στον τόνο της φωνής σας, τις εκφράσεις του προσώπου σας και ο τρόπος που λανσάρετε το αίτημά σας μπορούν να έχουν θετική επίδραση στους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως τώρα να μην έχετε την υπομονή να μιλάτε με ανθρώπους που λένε ανούσια πράγματα ή βλέπετε ότι η μεταξύ σας επικοινωνία δεν έχει κάτι σημαντικό να σας προσφέρει. Το φεγγάρι παίρνει επίσης μαζί του την ομίχλη από τις σχέσεις σας, βοηθώντας σας να εξομαλύνετε τις προσκρούσεις, αν υπήρχαν με κάποια άτομα. Συμβουλή: Αντί να πιέζετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας, ακολουθήστε μια ηπιότερη προσέγγιση.

Βγείτε έξω και κυκλοφορήστε! Ο Ερμής κινείται στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γεμίζοντας γρήγορα το πρόγραμμά σας με πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και άφθονες ευχάριστες δραστηριότητες. Μη δεσμευτείτε όμως με περίπλοκα σχέδια, κάντε κάτι αυθόρμητα και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και διασκεδάστε για χάρη της διασκέδασης! Χαλαρή κουβεντούλα και άφθονες ευκαιρίες για φλερτ στήνουν το τέλειο σκηνικό στη ζωή σας. Αγοράστε εισιτήρια για δύο και πάρτε τον αγαπημένο σας ή τον καλύτερό σας φίλο για μια ταινία ή θεατρική παράσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως τα οικονομικά σας έχουν φθάσει σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα; Η Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, συμβάλει θετικά στη βελτίωση της εισροής χρημάτων και καθαρίζει το νεφελώδες τοπίο από τη ζωή σας, βοηθώντας σας να κινηθείτε προς τα εμπρός και να κάνετε νέα προσοδοφόρα οικονομικά σχέδια. Τώρα δεν ξοδεύετε ασύστολα, αντίθετα έχετε καλύτερο έλεγχο των σκληρά κερδισμένων μετρητών σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βρεθείτε σε κατάσταση στέρησης, αλλά στο όνομα της οικοδόμησης της σταθερότητας και αποταμιεύσεων, μια θυσία (ή δύο) είναι απαραίτητη. Αποφύγετε να κάνετε μια δαπανηρή αγορά έως ότου μαζέψετε τα χρήματα που θέλετε.

Αργά και σταθερά θα έχετε την οικονομική ασφάλεια που αναζητάτε. Ο Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας προικίζει με ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Τώρα είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι στη διαχείριση των χρημάτων σας, εστιάζεστε στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Επαναφέρετε τη σταθερότητα και την τάξη σε κάποιον τομέα της ζωής σας που ήταν ήδη χαοτικός, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι και δεν έχετε τα χρήματα, βρίσκετε κάποιον για να καλύψει το άλλο μισό των εξόδων. Εάν είστε από τη φύση σας αυστηροί με τα έξοδά σας, δεν πρόκειται να αφήσετε τώρα κανέναν να σας πιέσει να ξοδέψετε περισσότερο από όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Ποιόν βλέπετε όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη σας; Ίσως τον τελευταίο καιρό η απάντηση στο ερώτημα αυτό να ήταν δύσκολη, αλλά τώρα η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας βοηθά να αποκαλύψετε τι αναζητάτε από τη ζωή αλλά και τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Το φεγγάρι συμβάλλει θετικά στην αποκάλυψη μιας εσωτερικής δύναμης που δεν ξέρατε ότι είχατε. Κάνετε νέα όνειρα στη ζωή σας και πάλι, ξέρετε πώς να κινηθείτε προς τα εμπρός, λάμπει ένα φως σε αυτές τις νέες πτυχές του εαυτού σας. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και πιστέψτε στις δυνατότητές σας, μοιραστείτε με τον κόσμο τις επιθυμίες σας και θα εμπνεύσετε τους άλλους. Συμβουλή: Αν νιώθετε ότι παραπατάτε βαδίζοντας προς τη νέα σας ζωή, σκεφτείτε ότι έχετε άφθονη υποστήριξη γύρω σας. Είτε πρόκειται για έναν φίλο σας ή τον αγαπημένο σας, θα πρέπει να έχετε κάποιον να σας κρατήσει το χέρι και να σας θυμίζει συνεχώς ότι πρέπει να είστε λογικοί και υπεύθυνοι.

Τι θέλετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα; Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, και αναδεύει τις προσωπικές επιθυμίες σας και την ανεξαρτησία σας. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα, κάτι που δεν κάνετε συχνά, και βρείτε προσωπικό χρόνο μόνο για σας, εξερευνήστε μια νέα γνώση, μιλήστε με όλον τον κόσμο, πάρτε και δώστε συμβουλές. Επικοινωνήστε με άτομα από τα οποία έχετε να μάθετε πολλά, πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή διαπραγματευτείτε μια συμφωνία. Θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε άνευ όρων την υποστήριξή σας καθώς τώρα γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συμπονετικοί στον πόνο των άλλων.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 20-26.2.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, έως ότου, εκκρεμότητες, δραση, νέα, online, ειλικρίνεια, πηγαίνετε, αποδειξεις, στυλ, θλίψη, βγείτε, φλερτ, εισιτήρια, φως, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, ηλεκτρονικο τσιγαρο, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, δυνατα, επιθυμιες, θλίψη, γνωση, διατροφη, εργασια, λουλουδια, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, υγεια, φλερτ, φως, ψεμα, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, αξιζει, αλλεργια, αλογο, αποκαλυψη, απλα, αρμονια, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βιβλιο, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γειτονια, γινεται, δαιμονες, δεδομενο, δευτερο, δυναμη, δειτε, διχτυα, δοντια, δωσει, διαδικτυο, δυναμικο, δωρο, εγινε, εγχειρημα, εδαφος, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εισιτήρια, εκκαθαριση, εκλειψη, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, εξοδα, επικοινωνια, ερευνα, ερμης, ερχεται, ευεξια, έως ότου, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, θυμιζει, θολο, θυσια, ιδεολογια, εικονα, οικο, ισορροπια, καχυποψια, κλιμακα, λαθη, λαθος, λογια, ληθαργο, μακρια, μικρο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νερο, νωχελικη, ξερετε, παντα, ογδοο, οικος, ομιχλη, ονομα, οντας, ορια, πιστη, ψυχη, σεμιναρια, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, σωμα, σπιτι, στυλ, σχεδια, τρελα, τσιγαρο, φαντασια, φεγγαρι, φαινονται, φυση, φωλια, φορα, χερι, χαος, χατζηβασιλειου, ομορφα, ασφαλεια, ασπρο, δουλειες, ιδιαιτερα, καρδια, μεινει, πληροφοριες, πληγες, σωρο, σωστο, ταξιδι, online, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα