Τί προβλέπουν τα άστρα από 19.9 έως 25.9.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλετε και πάλι τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας αργά και σταθερά, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, μετά από μια τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία. Μπορεί να ανακαλύψετε τώρα μερικούς δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε πιο εύκολη και λειτουργική τη ζωή σας, αλλά και να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην εργασία σας. Εάν είχατε

συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας ή τους εργαζομένους σας ή έλλειψη κινήτρων στην εργασία σας, θα είναι πιο εύκολο τώρα να εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Κάνετε και πάλι ένα πρόγραμμα, βάζετε την άσκηση στη ζωή σας και ασχολείστε με την ευεξία σας. Πιστεύετε στην αξία σας, αναλώνετε το μυαλό σας στο πώς θα βελτιώσετε τις αποταμιεύσεις σας και πώς θα φέρετε πιο κοντά σας τον αγαπημένο σας, χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και του πλούτου.

Ρίξτε μια ματιά στα χρέη σας, αν έχετε: το διορατικό μυαλό σας εφευρίσκει ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποπληρώσει κάποια από αυτά. Ίσως κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση ή μια επιχειρηματική συμφωνία ή ίσως αγοράσετε ένα ακίνητο χαμηλού κόστους, του οποίου η αξία αυξάνεται με τα χρόνια. Στόχος σας τώρα είναι να έχετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε σκληρά. Είστε μόνοι; Κάποιο μυστηριώδες και δελεαστικό άτομο θα μπορούσε να είναι μοιραίο για τη ζωή σας. Είστε σε σχέση και σκέφτεστε να κάνετε τα πράγματα επίσημα; Τώρα αναζητάτε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση ή αποφασίζετε να φορέσετε δαχτυλίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Είχατε ασάφειες και μπερδέματα στην αγάπη τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά όχι πια. Ο ομιλητικός Ερμής επιστρέφει και πάλι σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να εκφράσετε τον εαυτό σας άμεσα και με ειλικρίνεια. Αν οι κινήσεις σας να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή μια παλιά αγάπη είχαν πέσει στο κενό, τώρα τα πράγματα καθίστανται ευκολότερα ή βλέπετε τα αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά). Απλά βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα που στέλνετε και τα λόγια που λέτε είναι τα σωστά και αποφύγετε να πατήσετε «αποστολή» σε ένα επικριτικό κείμενο, δεδομένου ότι οι επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή μπορεί να διαρκέσουν μερικές επιπλέον ημέρες. Μπορεί ακόμη και να σας δοθούν κίνητρα για να προβάλετε ένα συγγραφικό ή καλλιτεχνικό έργο, καθώς η δημιουργικότητά σας θα είναι στο απόγειό της.

Τώρα δε θέλετε και δεν μπορείτε να είστε μόνοι σας καθώς η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αναζητάτε τη συντροφικότητα και τη συνεργασία, είτε πρόκειται για την αγάπη, είτε για επαγγελματικούς λόγους, αναλώνετε το χρόνο σας με άτομα που έχουν συνεργατική διάθεση αλλά και τη δύναμη να παλέψουν για το «εμείς» και όχι για το «εγώ». Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, τα πράγματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε στην ίδια σελίδα και δημιουργήστε από κοινού στόχους για το κοινό μέλλον σας. Αν σας απασχολούσαν νομικά ζητήματα, επιλύονται κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων ή παίρνετε ένα δικηγόρο ο οποίος συμβάλει στην υπογραφή μιας νέας επιχειρηματικής συμφωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρισκόσασταν σε αδιέξοδο εξαιτίας μιας οικογενειακής βεντέτας; Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και επαναφέρει την τάξη και την ειρήνη με τα προσφιλή σας πρόσωπα και στο σπίτι σας μετά από τρεις δύσκολες εβδομάδες. Ίσως νιώσατε άγχος και πίεση ή υπήρξαν παρανοήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιο συγγενή. Τώρα, όταν οι στενοί φίλοι σας και οι συγγενείς σας, σας προσεγγίζουν, νιώθετε άνετα μαζί τους και τους μιλάτε με ευγένεια και κατανόηση. Επιλύετε τις παρεξηγήσεις και τις ασάφειες, νιώθετε έτοιμοι να δώσετε κλαδί ελιάς. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, απαιτεί από εσάς να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με την ευεξία σας και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, το φλερτ και η διασκέδαση υπήρξε η κινητήριος δύναμή σας. Ίσως επιδοθήκατε σε αρκετές υπερβολές και καταχρήσεις αλλά τώρα ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε πιο υγιείς διατροφικές συνήθειες ή ακόμα μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την φυσική σας κατάσταση, ίσως αφιερώνετε παραπάνω ώρες στο γυμναστήριο για να είστε όχι μόνο πιο όμορφοι και δυνατοί, αλλά και για να έχετε καλύτερη υγεία. Στην εργασία σας, βάζετε τώρα χρονοδιάγραμμα, νιώθετε πιο ευχάριστα, είστε περισσότερο παραγωγικοί. Αφιερώνετε μερικές ώρες την ημέρα για να βάλετε τάξη στο σπίτι σας και το γραφείο σας, είστε πιο μεθοδικοί και οργανωτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως νιώθατε ότι κανείς δεν μπορούσε να σας καταλάβει; Ή όλα όσα λέγατε εκλαμβάνονταν από τους άλλους με λάθος τρόπο; Ίσως οι σχέσεις σας με έναν αδελφό, γείτονα ή συνάδελφο να έγιναν ιδιαίτερα τεταμένες. Τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ομιλητικό τρίτο οίκο σας, επανέρχεται η αρμονία και η σαφήνεια στην επικοινωνία και πάλι. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα λόγια σας δε θα παρερμηνευθούν πια. Εάν κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια περιορίστηκαν ή ανατραπήκαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, νιώθετε πλέον σίγουροι και ασφαλείς να τα διοργανώσετε εκ νέου. Λάμπετε και σκορπάτε γύρω σας τον αισθησιασμό και το μαγνητισμό σας!

Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εμποτίζει την ψυχή σας με ενθουσιασμό και ενέργεια, είστε λαμπεροί και εκδηλώνετε το πάθος και το ρομαντισμό σας. Είστε η ψυχή της παρέας, κάνετε οτιδήποτε για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Αν βρισκόσασταν στην ομίχλη για μια παλιά αγάπη, τώρα έχετε τη δύναμη να απομακρύνετε το συναισθηματικό βάρος, άλλωστε δεν μπορείτε να είστε με κάποιον/α, που δε σας φέρνει χαρά. Ο θεός Έρωτας σας περιμένει, μη χάνετε χρόνο, θα έχετε πολλές νέες επιλογές. Η αυξημένη διαίσθησή σας, σας βοηθά να διακρίνετε πού θα κατευθύνετε την ενέργειά σας και θα χαρίσετε την καρδιά σας, έτσι δεν αναλώνεστε σε αδιέξοδες σχέσεις. Είστε σε σχέση; Εάν είχατε συναισθηματική απόσταση με το σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να νιώσετε «ένα». Θα μπορούσατε επίσης να προβάλετε τον εαυτό σας σε ένα ευρύ κοινό ή εισπράττετε αναγνώριση για ένα δημιουργικό έργο σας.

ΛΕΩΝ

Επιστρέφει η αρμονία στη ζωή σας! Κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο ομιλητικός Ερμής ήταν ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις και ένταση στη δουλειά σας ή ίσως υπήρχε κάποια σύγχυση γύρω από τα χρήματα και τον προϋπολογισμό σας. Ένας συνεργάτης ή πελάτης μπορεί να ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος στα λόγια του. Ενώ η εποικοδομητική κριτική είναι πάντα χρήσιμη, εσείς μπορεί να νιώσατε ότι έχετε υποστεί μια άδικη επίθεση. Καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, όλα αυτά τα προβλήματα εξομαλύνονται, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα, να επιμείνετε σε μια σταθερή ρουτίνα και να διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.

Αφήνετε τη διασκέδαση και απολαμβάνετε την ηρεμία του σπιτιού σας καθώς η Αφροδίτη εγκαθίσταται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες, νιώθετε τόσο ζεστά και κοντά συναισθηματικά μεταξύ σας. Αν ψάχνετε για ένα νέο διαμέρισμα, χρησιμοποιήστε αυτήν την χρονική περίοδο για να αναζητήσετε το σπίτι των ονείρων σας, είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Τώρα είναι σημαντικό για σας να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο για τον εαυτό σας, αναζητάτε μια ήσυχη γωνιά για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε. Οι γυναίκες και τα παιδιά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έτσι αδράξτε την ευκαιρία να δώσετε τα χέρια, αν υπήρχαν διαπληκτισμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ασάφεια γύρω σας και παρεξηγημένοι; Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ζώδιό σας, αμφισβητώντας τις ιδέες σας, την αυτοέκφρασή σας και τα λόγια σας. Οι καλές ειδήσεις τώρα: Ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και τελειώνει αυτό το χαοτικό χρονικό διάστημα. Και το πιο σημαντικό, δε θα πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια λόγια ένα εκατομμύριο φορές για να σας κατανοήσουν οι άλλοι, ούτε θα αναρωτιέστε αν οι άνθρωποι σας άκουγαν ή ακόμη σας εκτιμούσαν. Εάν έχετε ήδη εργαστεί παρασκηνιακά για ένα προσωπικό project, νιώθετε πλέον σίγουροι να κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας, οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να ξεκινήσετε. Απομακρυνθείτε από τις σκιές σας, δείτε την ομορφιά γύρω σας. Η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό και εξωστρεφή τρίτο οίκο σας και σας στέλνει σε ένα χαρούμενο ταξίδι ή στο κυνήγι για την εξεύρεση ατόμων με κοινές ιδεολογίες και αντιλήψεις ζωής.

Τώρα θέλετε να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες ή να εμβαθύνετε στα τρέχοντα ενδιαφέροντά σας ή να εξερευνήσετε τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή της κοινότητάς σας, οι άνθρωποι γύρω σας έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Κάνετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τις υπάρχουσες φιλίες σας ή τις επεκτείνετε, αλλά αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια από μέρους σας. Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις και διασκεδάστε, θα σας φέρει πιο κοντά στους φίλους σας ή σε μια νέα αγάπη, έτσι ζήστε για χάρη της διασκέδασης! Η αισθησιακή γοητεία σας μαγνητίζει, θα είστε ακαταμάχητοι κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, οπότε επιλέξτε μεταξύ όλων αυτών που θα σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Εξαφανίστε την αρνητική ενέργεια γύρω σας, απομακρύνετε τις απαισιόδοξες και αγχωτικές σκέψεις σας, σε αυτό σας βοηθά ο ορθόδρομος Ερμής στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Εάν ένα πρόσωπο ενεργούσε κάπως… τρελά ή μια «τοξική» κατάσταση είχε αποστραγγίσει την ενέργειά σας και τη ζωτικότητά σας, βλέπετε και πάλι τον καθαρό ορίζοντα. Μπορεί να υψώσετε τελικά λευκή σημαία και να αποδεχτείτε μια συγγνώμη. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διεγείρει τη φαντασία και την έμπνευσή σας, έτσι γράψτε τις ιδέες σας και κυρίως σημειώστε τα όνειρά σας. Το υποσυνείδητό σας, σας μιλάει δυνατά ενώ κοιμάστε, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το ακούτε.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, η αισθησιακή και ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας έκανε να νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο το σύμπαν, δεν μπορούσατε να καθίσετε στη γωνιά σας, θέλατε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ήρθε όμως τώρα η ώρα να χαλιναγωγήσετε λίγο (ή πολύ) τη χαρούμενη και ανέμελη διάθεσή σας, καθώς η Αφροδίτη μετατοπίζεται από το ζώδιό σας και εισέρχεται στο λογικό και προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας. Έχετε τώρα πρακτικές και διαισθητικές ιδέες για να κάνετε περισσότερα χρήματα, αλλά θα πρέπει να αξιολογήσετε κατά πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθούν στην πραγματικότητα. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας στο όνομα της μεγιστοποίησης των αποταμιεύσεων σας. Ενώ θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις σπατάλες σας και τις πολυτελείς τάσεις σας, το θετικό είναι ότι θα δείτε το κομπόδεμά σας να αυξάνεται, κι αυτό αξίζει τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπήρχε αντιπαλότητα με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα; Όχι πια! Καθώς ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως νιώσατε απόμακρα με κάποιους φίλους σας ή περιορίστηκε ο κοινωνικός σας κύκλος. Τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, επανέρχονται η αρμονία και η σαφήνεια στην επικοινωνία στις φιλίες και τις συνεργασίες σας. Θα είναι ευκολότερο να δικτυωθείτε κοινωνικά, γι’ αυτό μην παραλείψετε τη διασκέδαση μετά την εργασία ή αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις των φίλων σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Κάντε μια ευχή στα αστέρια και ευχαριστήστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που θα κάνει κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα!

Τις περασμένες εβδομάδες ίσως νιώθατε στην ομίχλη ή τρέχατε σε απότομες στροφές προσπαθώντας να βρείτε την άκρη σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Από τώρα και τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να ανασάνετε με ανακούφιση και πάλι. Η Αφροδίτη σας βοηθά να πατήσετε σε στέρεο έδαφος, σας κάνει να νιώθετε σαν τον παλιό σας εαυτό και πάλι. Αποδέχεστε πολλές ερωτικές προσκλήσεις, η μυστηριώδης αύρα σας καθηλώνει τους θαυμαστές σας. Όσον αφορά τα όνειρά σας στην αγάπη, γίνονται πραγματικότητα, αλλά μην επιτρέψετε σε κάποια απαιτητικά άτομα να ορίσουν τη ζωή σας ή αντιδράτε με ζήλεια και κακεντρέχεια όταν νιώθετε ότι κλονίζεται η ισορροπία. Θέστε σταθερά όρια έτσι, ώστε οι στόχοι σας να μην εκτροχιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας όνειρα είχαν καθυστερήσει ή αναβληθεί; Αν είχατε παραγκωνίσει τους επαγγελματικούς στόχους σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της φιλοδοξίας, τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, σας βοηθά να βρεθείτε και πάλι στο προσκήνιο, να υλοποιήσετε τις ιδέες που έχετε για τους υψηλούς στόχους σας. Αν η επικοινωνία με τους πελάτες, τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας είχε πέσει στο κενό, τώρα επανέρχεται και πάλι η κατανόηση και η σαφήνεια. Η επαγγελματική πορεία σας γίνεται ξεκάθαρη και μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια προς τα εμπρός, με τα μεγάλα σχέδιά σας και πάλι. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις μεγάλες περιπέτειές σας και την εξερεύνηση και μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στο μοναχικό και εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας.

Μείνετε στο δικό σας καταφύγιο τις προσεχείς τέσσερις εβδομάδες για να ηρεμήσετε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για να υποδεχτείτε τις νέες ευκαιρίες που θα έρθουν, όταν η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σας τον επόμενο μήνα. Ξεκινήστε λοιπόν μια μαζική εκκαθάριση, από αφόρετα ρούχα στη ντουλάπα σας και άχρηστα αντικείμενα στα συρτάρια σας, μέχρι τις «τοξικές» επιδράσεις στη ζωή σας. Τώρα λαχταράτε περισσότερο προσωπικό χρόνο, οπότε φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εάν δεν μπορείτε να φύγετε μακριά για να ηρεμήσετε, τουλάχιστον διαβάστε ένα βιβλίο, θα σας κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε μια ανάσα και αναπνεύστε το φρέσκο αέρα. Μετά από μια τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία, ο Ερμής επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της εντιμότητας. Αν η ειλικρίνειά σας ήταν αδυσώπητη ή θίξατε κατά λάθος κάποιους με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από κοντά σας, τώρα νιώθετε χαρά και ανακούφιση, καθώς δίνετε και πάλι τα χέρια. Μπορείτε άφοβα να μιλήσετε με ειλικρίνεια, οι άλλοι δε θα θεωρήσουν ότι τους προσβάλετε. Συναρπαστικές ευκαιρίες για ταξίδια θα μπορούσαν να προκύψουν στις επόμενες εβδομάδες, έτσι μην αρνηθείτε, θα ανανεωθείτε.

Αν μείνετε στη βάση σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας από το σπίτι σας, ψάχνοντας ένα μεταφυσικό βιβλίο ή παρακολουθώντας εκπαιδευτικά μαθήματα ή σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης. Όσα περισσότερα άτομα είναι κοντά σας, τόσο το καλύτερο! «Όλοι για έναν και ένας για όλους» είναι το σύνθημά σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Κάντε χώρο και για άλλα πρόσωπα στο τραπέζι σας και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέο κόσμο. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά ό,τι αφορά την τεχνολογία, έτσι ετοιμαστείτε να φλερτάρετε και να κάνετε νέους φίλους από τον υπολογιστή σας. Κάντε τη δική σας ιστοσελίδα ή κανάλι στο Youtube ή δημιουργήστε μια καινοτόμο εφαρμογή, θα σας φέρει κέρδη. Επίσης, αλλάξτε την φωτογραφία του προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και βεβαιωθείτε ότι αντανακλά τον πραγματικό εαυτό σας. Η γοητεία σας μαγνητίζει και έλκετε νέους θαυμαστές και συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωρίζετε κάποιον, υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο να μάθετε. Βλέπετε τώρα το αληθινό πρόσωπο κάποιου που ήταν δυσνόητος ή κρυφός, καθώς ο Ερμής μετά από μια ανάδρομη πορεία τριών εβδομάδων στο μυστικό όγδοο οίκο σας, επιστρέφει και πάλι σε ορθόδρομη πορεία. Ίσως ακόμα δημιουργήθηκε ένταση με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο ή έχετε επανασυνδεθεί με έναν/μια πρώην καθώς οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να φέρουν πίσω το παρελθόν. Ίσως πάλι κατανοήσατε ότι πρέπει να αποβάλετε κάποια παλιά βασανιστικά πρότυπα συμπεριφοράς ή εμμονές που σας παρεμπόδιζαν να δείτε καθαρά τα πράγματα. Καθώς ο Ερμής κινείται σε ορθόδρομη πορεία, θα είναι πιο εύκολο να επεξεργαστείτε τις έντονες σκέψεις σας και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, οδεύοντας στην πνευματική ανάπτυξη.

Η πραγματική αναζήτηση της αλήθειας είναι μέσα σας. Δόξα και μεγαλεία σας περιμένουν καθώς η Αφροδίτη κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και βάζει πάθος στην εργασία σας. Είτε έχετε οράματα να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας ή να πάρετε μια ηγετική θέση, αξιοποιήστε αυτήν τη θετική συμπαντική ενέργεια για να αποσαφηνίσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Στη συνέχεια, σκεφτείτε σε βάθος και συμβουλευόμενοι τη διαίσθησή σας θέστε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Τώρα ξεπερνάτε τις προκλήσεις στο γραφείο, υπερέχετε στον τομέα σας, όλοι μιλάνε για σας, είστε ψηλά!

ΙΧΘΥΣ

Επιστρέφουν η αρμονία και η γαλήνη στις σχέσεις σας! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και επιτέλους γίνεστε κατανοητοί από τους άλλους. Αν κάποια σχέδια στη δουλειά σας ή στη σχέση σας μπλοκάρανε, θα παρατηρήσετε ότι ανοίγει ξανά ένας πιο φωτεινός δρόμος. Στρατηγικές συνεργασίες και σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις σας υπόσχονται ευτυχία και ευημερία, τώρα οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους συναδέλφους και τον αγαπημένο σας. Εκείνο το πρόσωπο που έκανε το συνήγορο του διαβόλου, θα μπορούσε τώρα να συνεργαστεί μαζί σας! Αν υπήρξε κακή επικοινωνία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο κι αυτό σας είχε αγχώσει εδώ και εβδομάδες, τα πάντα ξεκαθαρίζουν. Εξομαλύνετε οποιαδήποτε σύγχυση και παρανόηση.

Η Αφροδίτη τριγυρνά στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και ζείτε δίχως όρια και κανόνες. Στρέφετε την προσοχή σας σε άτομα και ευκαιρίες πέρα από την πόλη σας, εξερευνάτε τρόπους για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα κάνοντας ένα άνοιγμα σε επιλογές και δυνατότητες μεγάλων αποστάσεων. Ίσως έχετε μια ιδέα εκατομμυρίων ευρώ σε άλλη πόλη από τη δική σας ή θα μπορούσατε να αισθανθείτε ένα μοιραίο πάθος με κάποιον/α που έχει διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Αυτή η επεκτατική φάση των τεσσάρων εβδομάδων είναι επίσης εξαιρετική για επιχειρηματικά και εκδοτικά εγχειρήματα. Αφήστε ελεύθερο το ανήσυχο και περιπετειώδες πνεύμα σας, κάντε γνωριμίες με ποικίλα και νέα άτομα, θα μάθετε τόσα πολλά.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 19.9 έως 25.9.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ειλικρίνεια, ευγένεια, φλερτ, ειδήσεις, project, νέα, youtube, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.youtube.com, αξια, Καλή Χρονιά, γραφειο υπολογιστη, ξανα, αποτελεσματα, δυνατα, αφροδιτη, γωνια, δουλεια, εργασια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, ρουχα, υγεια, φλερτ, φυσικη, φωτογραφια, ωρα, youtube, αγαπη, αγχος, αξιζει, απλα, αρμονια, αστερια, ατομο, αυρα, εβδομαδες, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, γινεται, γινονται, γειτονα, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δοξα, δρομος, δρωμενα, δικτυα, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευρω, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, ειρηνη, εκκαθαριση, ελλειψη, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, επικοινωνια, επιθυμια, ερμης, ευεξια, ευημερια, τεχνολογια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπηρχαν, ηρεμια, θεος, θετικο, θολο, οικο, ισορροπια, κειμενο, κυνηγι, κυκλος, λαθος, λευκη, λογια, μακρια, ματια, μηνυματα, μυστικο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, παντα, ογδοο, οδευοντας, οικος, ομιχλη, ονομα, ορια, οραματα, παιδια, παθος, υπογραφη, προβληματα, ψυχη, ρολο, σεμιναρια, σιγουρο, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, τρελα, υγιεις, φαντασια, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, ωρες, αφεντικο, ασφαλεια, δαχτυλιδι, εφαρμογη, ευγένεια, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, project, καρδια, μια ματια, σημαια, ταξιδι, της παρεας, υγειας, χαοτικο, χερια
Τυχαία Θέματα