8 Συμβουλές ομορφιάς με το ”θαυματουργό” έλαιο αμυγδάλου!

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και σημαντικά έλαια για τα μαλλιά και την ομορφιά σου και είναι το πιο διαδεδομένο έλαιο βάσης στην αρωματοθεραπεία. Πρόκειται για ένα φυσικό και οικονομικό έλαιο που σου εξασφαλίζει πληθώρα χρήσεων και είναι ευεργετικό για πρόσωπο, σώμα, νύχια και μαλλιά!

Αξίζει να δοκιμάσετε το 100% φυσικό αμυγδαλέλαιο της BioAroma σε μία τιμή που εκπλήσσει! Αποκτήστε τη συσκευασία των 100ml με μόλις 5.80€ από το αγαπημένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR! Για αγορά κάντε κλικ ΕΔΩ!

1. Βοηθάει στους μαύρους κύκλους και χαρίζει ένα ξεκούραστο βλέμμα και

πρόσωπο πιο νεανικό και υγιές.
Δρά κατά των ρυτίδων, ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματος και εξασφαλίζοντας ένα νεότερο, πιο φρέσκο πιο λαμπερό δέρμα.

2. Δυναμώνει τις βλεφαρίδες! Εάν πάντα ονειρευόσασταν μεγάλες βλεφαρίδες, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μπουκάλι λάδι αμυγδάλου. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ραβδί μάσκαρα, να το βουτήξετε στο αμυγδαλέλαιο και να το απλώσετε στις βλεφαρίδες, όπως ακριβώς κάνετε και με την μάσκαρα.

3. Είναι ιδανικό για ντεμακιγιάζ. Έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ευεργετικό σε επιδερμίδες με τάση ακμής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

4. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως η Α, B και E και βοηθάει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας χωρίς να φράζει τους πόρους.

5. Συμβάλλει στην εξάλειψη των ραγάδων και στην γενική υγεία του δέρματος σου χάρη στις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε που περιέχει.

6. Δυναμώνει τα νύχια και μαλακώνει τα ”πετσάκια”. Βάλε λίγες σταγόνες το βράδυ πριν κοιμηθείς στα χέρια σου και κάνε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων στα νύχια.

7. Για σκασμένα χείλη! Για τα μαλακά και ροζ χείλη, αναμείξτε αμυγδαλέλαιο και λίγο μέλι. Αποθηκεύστε το μίγμα σε ένα άδειο δοχείο στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το στα χείλη, κάθε φορά που τα αισθάνεστε ξηρά.

8. Θέλεις μακριά και υγιή μαλλιά; Το αμυγδαλέλαιο είναι μια πλούσια πηγή μαγνησίου, που χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία προϊόντων για τα μαλλιά. Η ανεπάρκεια μαγνησίου μπορεί να οδηγήσει σε έντονη τριχόπτωση. Εφαρμόστε αμυγδαλέλαιο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας. Αυτό θα μειώσει την πτώση των μαλλιών και θα βελτιώσει την ποιότητα τους. Μετά το μασάζ, βάλτε μια πετσέτα σε ζεστό νερό και τυλίξτε τα μαλλιά σας με αυτό, έτσι ώστε να εξασφαλίστε την καλύτερη απορρόφηση του ελαίου.

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post 8 Συμβουλές ομορφιάς με το ”θαυματουργό” έλαιο αμυγδάλου! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα