Τί προβλέπουν τα άστρα από 11.4 έως 17.4.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Επαναξιολογήστε τα μεγάλα οράματά σας, ποιά από αυτά μπορούν να υλοποιηθούν; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βοηθώντας σας να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας αλλά

και να δείτε τη μεγαλύτερη, φωτεινότερη εικόνα των πραγμάτων. Ένα παλιό πάθος για κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε ή να σπουδάσετε ή ένα σημαντικό ταξίδι που θέλατε να κάνετε έρχεται στο προσκήνιο. Ίσως ξοδέψετε επιπλέον χρήματα από αυτά που υπολογίζατε για αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα και ιδιαίτερα μαθήματα. Ο ανάδρομος Άρης σας θέτει το ερώτημα: Ποιό είναι το νόημα του να δουλεύετε σκληρά για την επίτευξη ενός στόχου, αν δεν μπορείτε να έχετε διασκέδαση και χαρά στη ζωή σας; Ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και η διασκέδαση εκτός από τη δουλειά, αλλά για να γίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε λίγο από την υλοποίηση κάποιων μεγάλων στόχων σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σας στοιχίσει σε χρήμα και ανταμοιβές.
Επίσης, με τον ανάδρομο Άρη, το μυαλό σας μπορεί να είναι σε άτομα που ζουν μακριά σας ή σε έναν/μια πρώην που έφυγε σε άλλη πόλη ή σε κάποιον/α που είχατε γνωρίσει στις διακοπές σας. Έχετε γοητεία και μαγνητισμό, χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, και του σεξουαλικού Άρη. Έχετε ένα σεξαπίλ που θα μπορούσε να γοητεύσει ακόμα και τον χειρότερο εχθρό σας! Χρησιμοποιήστε αυτήν την άκρως ευνοϊκή όψη προς όφελός σας, είτε αποπλανώντας το αντικείμενο του πόθου σας είτε εντυπωσιάζοντας ένα ολόκληρο ακροατήριο με την καλλιτεχνική πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιόν μπορείτε να εμπιστευθείτε; Όταν αισθάνεστε τη σπίθα του πάθους να ανάβει, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και θέλετε να σκέφτεστε τα καλύτερα για τους ανθρώπους, ακόμα και γι’ αυτούς που μόλις γνωρίσατε. Και τότε βλέπετε τη σκοτεινή τους πλευρά. Πολύ απογοητευτικό, έτσι δεν είναι; Αν μια παλιά αγάπη προσπαθήσει να σας βρει τώρα, σκεφτείτε πολύ καλά, πριν ανοίξετε την καρδιά σας. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πάθους, και σας ωθεί να επανεξετάσετε εις βάθος ορισμένες από τις προηγούμενες σχέσεις σας και τις αποφάσεις σας. Ίσως να ήσασταν λίγο βιαστικοί ή παρασυρθήκατε από τον ενθουσιασμό σας ή δώσατε πολλά σε πρόσωπα που δεν άξιζαν, με αποτέλεσμα την απογοήτευση και την εσωτερική μοναξιά.
Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε και να αγχώνεστε, το παρελθόν είναι παρελθόν, δώστε κλαδί ελιάς και προχωρήστε μπροστά. Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας, χάρη στην Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Άρη. Ακούστε το ένστικτό σας και δώστε προσοχή στα σημάδια που σας στέλνει. Με όλα αυτά τα περίεργα που θα σας συμβαίνουν, θα νιώσετε σαν να χορεύετε ένα μενουέτο του 18ουαιώνα και αναλύοντας το παρελθόν σας, βρίσκετε τον σκοπό σας στη ζωή. Η έκτη αίσθησή σας θα μπορούσε να σας φέρει μια σημαντική, ενθαρρυντική ανακάλυψη, ίσως για έναν συγγενή ή φίλο ή μια παλιά αγάπη ή απλά για τα συναισθήματά σας προς κάποιο πρόσωπο. Ζητήστε από το σύμπαν ό, τι θέλετε, πιστέψτε και θα λάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να θέλετε να πετάξετε το κινητό σας από το παράθυρο, θα σας εκνευρίσει τόσο πολύ! Ο ανάδρομος Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει έντονη κινητικότητα αλλά και άγχος από παλιούς φίλους, εραστές και συνεργάτες που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αλλά συγκρατήστε τα νεύρα σας, καθώς υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να ακούσετε κάτι για έναν ή ακόμα και δύο πρώην που ταρακουνούν το παλιό ερωτικό πάθος σας. Ίσως ένα καυτό ερωτικό μήνυμα σας βάλει σε προβληματισμό. Συμβουλή: ελέγξτε την κλήση, πριν σηκώσετε το τηλέφωνο, ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποιους από αυτούς στον αυτόματο τηλεφωνητή. Μπορεί πάλι να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι, προκειμένου να δείτε φίλους που έχουν μετακινηθεί σε άλλες πόλεις. Κάνοντας μακρινά ταξίδια για να τους επισκεφθείτε, θα ξαναζήσετε τον ίδιο παλιό ενθουσιασμό και την περιπέτεια και θα θυμηθείτε πως έρχεται σύντομα το καλοκαίρι.
Η διάθεσή σας γίνεται πολύ πιο ανέμελη και παιχνιδιάρικη, καθώς η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και των ομάδων, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη. Αν θέλετε να εξομαλύνετε τη σχέση σας με έναν φίλο, αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κατάλληλη για να το κάνετε, καθώς θα είστε άμεσοι και ειλικρινείς. Βγείτε έξω με τους φίλους σας, θα περάσετε εξαιρετικά διασκεδαστικά, καθώς τα αστεία και τα πειράγματα όσο και οι νέες ιδέες σας ενθουσιάζουν και σας βγάζουν από την πλήξη και την ανία σας. Ο ενθουσιασμός σας θα μπορούσε να σας παρακινήσει σε δράση για λογαριασμό μιας ομάδας, ίσως γύρω από ένα συλλογικό σκοπό. Προχωρήστε μαζί και θα κάνετε θαύματα αφού όλοι είστε φωτιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει τάξη και οργάνωση στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας; Ο ανάδρομος Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σας ζητά να επαναξιολογήσετε τα εξής: Λειτουργείτε νομότυπα και με ηθική στη ζωή σας; Ή ανταγωνίζεστε τους άλλους στην εργασία σας για να έχετε την ηγεσία και την εξουσία; Μήπως νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά ή είναι λάθος με σας; Το να κάθεστε αδρανείς, ποτέ δεν ήταν το στυλ σας, αλλά με τον ανάδρομο Άρη, η ενεργητικότητα και η ζωντάνιά σας είναι περιορισμένες. Ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι τώρα δεν πρέπει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τα μεγάλα οράματά σας αλλά μόνο να σκεφτείτε πώς θα δράσετε, βασιζόμενοι σε εμπειρικά δεδομένα και σε ένα σαφές σχέδιο. Ποιό είναι το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε; Μείνετε σταθεροί σε αυτό το όραμα και προσπαθήστε να θέσετε ένα πλάνο.
Αν κάποιοι στην εργασία σας, σας εκνευρίσουν, μην αντιδράσετε και θέστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο (ακόμα και αν έχετε σοβαρό λόγο για να νευριάσετε.) Υψηλά ιστάμενα άτομα ή φίλοι από το παρελθόν θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν για να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική πορεία σας και για να σας κάνουν να σκέφτεστε ήρεμα και καθαρά. Νιώθετε ανάλαφρα και δυναμικά, χάρη στην Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ενεργητικό Άρη. Μπαίνετε σε δράση για να υλοποιήσετε νέα σχέδια στην εργασία σας, να βάλετε δομή και οργάνωση και είστε πιο αποδοτικοί και πιο παραγωγικοί. Ίσως επινοήσετε ένα σχέδιο και πάρετε συγκεκριμένα μέτρα για να μπορέσετε να συνδυάσετε την εργασία με τη διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

«Τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να κάνω»; Όλα αυτά τα «ίσως» και τα «εάν» αναλώνουν τις ώρες σας και κλέβουν την ηρεμία σας, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως λάβετε ένα μήνυμα από μια παλιά αγάπη που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε, ίσως δείτε ένα δάκρυ να κυλά ξαφνικά από τα μάτια σας σκεφτόμενοι το παρελθόν. Αν είστε μόνοι, πνευματώδη και έξυπνα πειράγματα φέρνουν κοντά σας πολλούς θαυμαστές, ίσως ακόμα καταφέρετε να τους αποπλανήσετε με μια έξυπνη και φιλοσοφική συζήτηση. Αξίζει όμως να χαρίσετε την καρδιά σας; Σκεφτείτε πολύ καλά πριν γίνετε ασυγκράτητα γενναιόδωροι και παθιασμένοι. Είστε σε σχέση; Μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας και βάλτε λίγη περισσότερη φαντασία στο κρεβάτι, μοιραστείτε νέες εμπειρίες, αυτό θα δυναμώσει το δεσμό σας.
Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη δημιουργικότητα, πριν προβάλετε ένα νέο έργο, ψάξτε μέσα από παλιά έγγραφα, πάρτε συμβουλές πιο έμπειρων ατόμων, ακόμα και αν δεν φτάσετε τώρα στη γραμμή του τερματισμού, θα σας χρησιμεύσουν ως πηγή έμπνευσης. Η ανάλαφρη και αισιόδοξη πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη. Το σύμπαν σας εμπνέει να αναπτύξετε ένα δημιουργικό έργο και να λάβετε ανταμοιβές και επευφημίες. Μη φοβάστε να ενεργήσετε για λογαριασμό των δικών σας συμφερόντων, ζητώντας από τους φίλους σας να σας κάνουν χρήσιμες συστάσεις. Οι άλλοι θα αποδεχτούν τις ιδέες σας, καθώς τώρα εκφράζεστε με έναν τρόπο που είναι πραγματικά μοναδικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα είναι τα πάντα ήρεμα στο σπίτι σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο όπου θα βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας δίνει το κίνητρο να απομακρύνετε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας αλλά και να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό. Παλιά αντικείμενα, έπιπλα, είδη τέχνης, και ο τρόπος που είναι τοποθετημένα, ίσως φέρουν στο μυαλό σας ζοφερές αναμνήσεις και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σας, την ενεργητικότητά σας και την εκδήλωση του πάθους σας. Μερικές φορές, όταν μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο θέλουμε να ψάξουμε την πλησιέστερη έξοδο, να πάρουμε καθαρό αέρα, και σε άλλους χώρους, δεν θέλουμε να φύγουμε καθώς νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή μας. Με τον ανάδρομο Άρη, κάνετε μια εκκαθάριση των αντικειμένων που κλέβουν τη δύναμη και την ενέργειά σας, ίσως ακόμα υιοθετήσετε μερικές βασικές συμβουλές από το Φενγκ Σούι.
Μπορεί ακόμα να σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να βρείτε ένα νέο πιο λειτουργικό διαμέρισμα. Περιμένετε όμως μέχρι ο Άρης να γυρίσει ορθόδρομος για να συναντηθείτε με τους μεσίτες ακινήτων. Έχετε την καλή διάθεση να εξομαλύνετε κάποιες σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη. Αν είχατε μια διένεξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, δεν θα πρέπει να φοβάστε να ζητήσετε «συγνώμη». Συντονιστείτε με το ένστικτό σας, θα μπορούσατε να έχετε ένα προαίσθημα σε σχέση με το τι θα κάνετε για να ανοίξετε συζήτηση, συνειδητοποιώντας αργότερα ότι η διαίσθησή σας ήταν σωστή.

ΖΥΓΟΣ

Τα αστέρια σας υπενθυμίζουν ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, όπως η παρέα με τους φίλους σας, οι φιλοσοφικές συνομιλίες και η χαρά γύρω σας. Ο Άρης περιοδεύει στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και θα αισθανθείτε σαν μια κοινωνική πεταλούδα ξανά. Αλλά ο Άρης είναι ανάδρομος και σας δείχνει το παρελθόν. Αντί να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, συναντήστε και συνομιλήστε με τους υπάρχοντες φίλους σας. Τι θα λέγατε να κάνατε μια κοντινή απόδραση για να επισκεφτείτε παλιούς φίλους και συγγενείς που έχετε ξεχάσει; Έχετε συνειδητοποιήσει πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που μιλήσατε τελευταία; Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι όμως που αξίζουν πραγματικά τον χρόνο σας. Κάντε επαναξιολόγηση των προσώπων που είναι στη ζωή σας και κρατήστε δίπλα σας αυτούς που έχουν ήθος και αρχές.
Αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και περιπετειώδεις, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη. Πάρτε τον αγαπημένο σας και ζήστε μια περιπέτεια μαζί, κάντε κάτι διαφορετικό, οποιαδήποτε αυθόρμητη ενέργεια, σας κάνει να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες που θα τις θυμάστε για πάντα. Μια περιστασιακή σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα ερωτικό πάθος ή σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Βγαίνετε έξω και εντυπωσιάζετε τα πλήθη, γίνεστε αποδεκτοί με ενθουσιασμό από τις μάζες. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ο ενθουσιασμός είναι που τροφοδοτεί το πάθος σας για ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποιά επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια αξίζουν τον χρόνο σας και την προσπάθειά σας; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και ένα μεγάλο σχέδιό σας εκεί που θα έπαιρνε σάρκα και οστά, ξαφνικά βρίσκεται σε στασιμότητα. Το σύμπαν σας ζητά να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε όλα τα οικονομικά εγχειρήματά σας και να προσπαθήσετε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, ακόμη κι αν συναντήσετε εμπόδια. Μπορεί να εργαστείτε υπό πίεση, αλλά είστε πολυμήχανοι και δυνατοί. Αλλά αν έχετε θέσει ένα αγχωτικό πρόγραμμα προκειμένου να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, το αποτέλεσμα θα είναι να μην υπάρξει ποιότητα στη δουλειά σας. Εργαστείτε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν θέλετε να περιορίσετε το άγχος σας και τον εκνευρισμό σας, η λύση είναι να αναθέσετε σε άλλους ορισμένες από τις εργασίες που έχετε επωμιστεί. Αν είστε επιχειρηματίες, απευθυνθείτε σε έναν οικονομικό σύμβουλο, θα σας βοηθήσει στην ισορροπία του προϋπολογισμού της επιχείρησής σας.
Επίσης, προσέξτε που ξοδεύετε τα μετρητά σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και χαράξτε ένα σχέδιο, αποφασίζοντας που θα διαθέσετε τα χρήματά σας και σε ποιους στόχους θα δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Έχετε μια πιο προσγειωμένη διάθεση, χάρη στην Αφροδίτη στον λογικό έκτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Άρη. Είστε πιο ορθολογιστές και πρακτικοί, δίνετε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας και την αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στην εργασία σας. Αυτό θα έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην ψυχική σας ηρεμία και την ευεξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε μια σύντομη ανάπαυλα από τις ανησυχίες σας για όλους τους άλλους, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τους προσωπικούς στόχους σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει δύναμη και ενέργεια, αναζητάτε την επέκταση και την αλήθεια. Αλλά η ανάδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη έχει μια βαθιά καρμική χροιά. Μπορεί να έχετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα μεγαλεπήβολα οράματά σας, τα οποία μπορεί ακόμα και να σας εκνευρίσουν, αλλά βαθύτερος σκοπός είναι η προσωπική σας ανάπτυξη. Σκεφτείτε μια γνώση που έχετε αφήσει ημιτελή ή την επιστροφή σε έναν τόπο που κατέχει ιδιαίτερη σημασία για σας ή τη μελέτη μιας φιλοσοφίας που σας βοηθά να συντονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Μήπως πάντα σκεφτόσασταν να μελετήσετε αυτό το θέμα που σας συναρπάζει;
Χαρίστε στον εαυτό σας αυτή τη γνώση, πηγαίνετε στο δικό σας προσωπικό καταφύγιο, θα αναδυθεί ένας νέος εαυτός, πιο ανανεωμένος και φιλοσοφημένος. Ζείτε με πάθος τον έρωτα και τη ζωή, όλοι σας εκτιμούν και σας σέβονται για την αξιοπρέπεια και τη δύναμή σας, χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, με τον τολμηρό Άρη. Είστε υπερήφανοι για τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας, ζείτε με πάθος άκρως ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας, αποπλανάτε όποιον/α θέλετε καθώς εκπέμπετε πάθος και ζεστασιά στους ανθρώπους. Κάποιοι έχουν πολλά να σας διδάξουν, είτε πρόκειται για ένα συνάδελφο, φίλο ή τον αγαπημένο σας. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση, όπου ίσως γνωρίσετε άτομα από διάφορους πολιτισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κόψτε ταχύτητα, οι υποχρεώσεις σας μπορούν να περιμένουν. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και έτσι βυθίζεστε σε κυκλοθυμικές σκέψεις, διαλογίζεστε για το παρελθόν, τις σωστές και λάθος ενέργειές σας. Η μοναξιά και η γαλήνη πάνε χέρι-χέρι, έτσι μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας αποσπάσει από την ειρήνη του μυαλού και της ψυχής σας. Ακόμη και αυτή την παλιά αγάπη που ίσως αφυπνίσει οδυνηρά συναισθήματα ή ακόμα και κακεντρέχεια. Συγχωρέστε, διαφορετικά το άγχος σας και ο θυμός σας θα σας βγάλουν σε τρεμάμενα εδάφη. Και μην ξεχνάτε τη δύναμη του υποσυνείδητου μυαλού, οι σκέψεις μας, είτε θετικές, είτε αρνητικές, κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα των ενεργειών μας.
Βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, πάρτε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε και θα βρεθούν δημιουργικές λύσεις στις εσωτερικές συγκρούσεις σας. Είστε πιο ενεργητικοί σε σχέση με ένα ακίνητο ή μια οικογενειακή υπόθεση, καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκεται σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Άρη. Αφήνετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, ξεχνάτε τον πόνο και το θυμό, έχετε μια καλοπροαίρετη διάθεση να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ίσως με δικές σας ενέργειες έλθετε πιο κοντά σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο ή ακόμη επιλύσετε ένα πρόβλημα σε σχέση με ακίνητη περιουσία. Μην προσπαθήσετε να ενεργήσετε κάνοντας τα πάντα μόνοι σας, αν χρειάζεστε, ζητήστε υποστήριξη, τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας αγαπούν και τώρα θα καταλάβετε ότι σημαίνουν τα πάντα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιές από τις ελπίδες σας και τα όνειρά σας είναι εφικτό να υλοποιηθούν; Ο ανάδρομος Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ελπίδων, φέρνει στην επιφάνεια μια βαθιά θαμμένη επιθυμία σας, σκέφτεστε αν οι φίλοι σας και οι ομάδες όπου ανήκετε μιλάνε πραγματικά στην ψυχή σας. Κάντε εκκαθάριση των ατόμων που είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξή σας, που δεν συμμερίζονται τα όνειρά σας και παρεμποδίζουν τη δράση σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, προσέξτε τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα και τους κωδικούς πρόσβασης στο διαδίκτυο. Ίσως εκθέσετε ορισμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα δημιουργήσουν αρνητικά σχόλια και εκνευρισμό στο κοινό σας. Μπορεί να πείτε στους λάθος ανθρώπους το πώς αισθάνεστε πραγματικά.
Αν έχετε κάποια κακεντρεχή μηνύματα ή e-mail αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας, κάντε μια τελευταία ανάγνωση και στη συνέχεια διαγράψτε τα οριστικά και μαζί τους διαγράψτε το παρελθόν. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κατανοητοί με τον σύντροφό σας ή ένα στενό φίλο, καθώς η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη. Θα μπορούσατε να έχετε μια συζήτηση που αλλάζει την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σας. Ή, ακόμα, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή ξεκινάτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Μόνο φροντίστε να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας, ακόμη και σε ένα ελαφρώς πιο αργό ρυθμό, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας.

ΙΧΘΥΣ

Θέστε τις επαναστατικές διαθέσεις σας υπό έλεγχο! Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, τώρα δεν μπορείτε να βάλετε σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας, ίσως ακόμα μειωθεί η παραγωγικότητά σας, κι εσείς πνίγεστε στο άγχος, στον εκνευρισμό και τις πολλαπλές ευθύνες σας. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία; Σίγουρα έχετε ένα όραμα, αλλά χωρίς σχέδιο, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Βασιστείτε στις εμπειρίες σας και τα άτομα που εμπιστεύεστε στην εργασία σας και επαναξιολογήστε την καριέρα σας. Πόσος χρόνος και χρήματα πραγματικά χρειάζονται για να παράγετε θετικά αποτελέσματα; Ο ανάδρομος Άρης σας στέλνει πίσω για να βελτιώσετε και να αναθεωρήσετε ορισμένες ενέργειές σας. Αυτή η ανάδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να ελέγξετε κάποια πράγματα στην επαγγελματική σας πορεία αλλά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επενδύσει το χρόνο σας στο σωστό έργο και σε αξιόπιστους συνεργάτες.
Είστε πολύ πιο προσγειωμένοι και ρεαλιστές, χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη. Με όλη αυτή την ενέργεια που έχετε, μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε δύσκολο πρόβλημα, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά σας. Λαμβάνετε μέριμνα για την ισορροπία του προϋπολογισμού σας, βάζετε σε τάξη τις οικονομικές σας προτεραιότητες, περικόπτετε κάποιες από τις δαπάνες σας, προκειμένου να επενδύσετε τα χρήματά σας ή ακόμα και για να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Έχετε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 11.4 έως 17.4.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αεροπορικά εισιτήρια, αρης, εισιτήρια, σπιθα, καλοκαιρι, βγείτε, δραση, στυλ, νέα, σημαίνει, καιρος, λύση, πηγαίνετε, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, ξανα, βγείτε, φιλοσοφικη, το θεμα, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, δωρεαν, επιπλα, εργασια, ηγεσια, ηθικη, θαυματα, θεμα, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οψη, περιεργα, πιεση, προγραμμα, τηλεφωνο, ωρα, mail, αγαπη, αγχος, αεροπορικα, αεροπορικά εισιτήρια, αισιοδοξια, αξιζει, ανια, αναμνησεις, αξιοπρεπεια, απλα, αστερια, αστεια, πηγαίνετε, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινεται, γοητεια, δευτερο, διδακτρα, δυναμη, δειτε, δειχνει, δομη, διαδικτυο, δικτυο, δικτυα, δυναμικο, εαυτος, εγγραφα, υπαρχει, ειρηνη, εισιτήρια, εκκαθαριση, εβδομαδα, ενεργεια, ενθουσιασμος, ενστικτο, επρεπε, επιθυμια, ερχεται, ευεξια, εφυγε, τεχνολογια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, υποθεση, ηρεμια, θετικο, θυμος, ιδιαιτερα μαθηματα, εικονα, οικο, ηρεμα, ισορροπια, κινητο, κινηση, κοκκινου, λαθος, λεπτομερειες, λύση, λογο, μακρια, ματια, μεριμνα, μηνυματα, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νευρα, νοημα, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οραμα, οραματα, οστα, οφελος, παθος, πεταλουδα, πηγη, πιθανοτητες, ποιοτητα, ψυχη, σιγουρα, συγκεκριμενα, συζητηση, συνεχεια, συντομα, συγκεντρωση, σημαδια, σκεψεις, σπιτι, στυλ, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταξιδια, υλοποιηση, φαντασια, φενγκ σουι, χερι, χατζηβασιλειου, χρημα, χρονος, χαρα, ομορφα, ωρες, δωματιο, ειδη, ειλικρινεις, εξυπνα, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, χροια, κληση, καρδια, κρεβατι, μελετη, μπροστα, ομαδες, οψεις, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, θετικα
Τυχαία Θέματα