Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 11/04/2016 – 17/04/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 11/04/2016 – 17/04/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που σημαίνει ότι αν αισθανόσουν παραμελημένος/η ή κάπως εκτός, τώρα πιθανόν να έχεις περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους, ή εσύ να είσαι περισσότερο εγκάρδιος/α στις σχέσεις σου με τους άλλους. Με λίγα λόγια,

με την Αφροδίτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης και κοινωνικότητας. Ναι, είναι από τις εποχές που η καρδιά αγνοεί επιδεικτικά το μυαλό, πράγμα που μπορεί να είναι υπέροχο και ανακουφιστικό αλλά σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η μάλλον είναι επικίνδυνο – εσύ ξέρεις.

Τώρα το sos: Η ανάδρομη πορεία του Άρη για πολλές εβδομάδες μπορεί να σε επηρεάζει έμμεσα κι όχι πιθανόν άτσαλα, αλλά έχε κατά νου ότι η επικοινωνία από τις 17/4 και πέρα θα είναι με χάσματα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, να τρέξεις τα επαγγελματικά σου, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις όσους έχεις πιθανόν καιρό να δεις. Επίσης μπορείς να είσαι άμεσος/η, να βάλεις σε λέξεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου και να τις απευθύνεις προς όποιον σε νοιάζει να ξέρει.

Έχε κατά νου ότι προς το τέλος του μήνα (28/4) ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, οπότε ό,τι σχετίζεται με γραφειοκρατία με το δημόσιο, συντήρηση σε αυτοκίνητο/μηχανή, κρίσιμα ραντεβού, ταξίδια, έγγραφα, βιογραφικά και χαρτιά, επαφές για σπουδές, κλείσιμο εισιτηρίων, μετακομίσεις κ.λπ. τακτοποίησέ τα όσο μπορείς νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία γιατί μετά αρχίζει το βραχυκύκλωμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη (17/4 – 29/5) είναι το σημαντικό αστρολογικό γεγονός που στρέφει την προσοχή σου στις σημαντικές σχέσεις σου, συντροφικές, ή επαγγελματικές, ή στη μία που θεωρείς σημαντική και επιμένει. Ουσιαστικά τις επόμενες εβδομάδες το θέμα Σχέσεις είναι κομβικό, δύσκολο, ρευστό, σκοτεινό. Πιθανόν να υπάρξουν συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, αμφισβήτηση, κόντρες, διαφορετικές οπτικές γωνίες, νεύρα, ψύχρα, απόσταση ή και αδιαφορία.

Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσειςή να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Αντιμετώπισε αυτό το διάστημα ως περίοδο περισυλλογής, ηπιότητας, διαπραγματεύσεων, ειλικρινών συζητήσεων. Ναι στις γέφυρες συνεννόησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασιακή καθημερινότηταφαίνεται να είναι η αιχμή της διέλευσης του ανάδρομου Άρη στον Τοξότη (από 17/4- 29/5). Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πιθανά προβλήματα στον εργασιακό χώρο, πολλές φορές που ο εκνευρισμός θα γίνει έντονος, που θα ανακύψουν μικροπροβλήματα μεταξύ συναδέλφων ή με τους από πάνω ή τους από κάτω.

Είναι μια εποχή που μπορεί να περάσει σχετικά ήρεμα αν κάνεις όσο μπορείς καλύτερα τη δουλειά σου, αν δεν συμμετέχεις σε ενδοεργασιακά, «σου είπα, μου είπες, άκουσα, να σου πω, τα έμαθες» κ.λπ., αν διατηρήσεις την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτησή σου όταν τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Κριό αυτό που επιθυμείς πάνω από όλα είναι να απαλλαγείς από υποχρεώσεις και καθημερινότητα. Να ανακαλύψεις κόσμους κι ανθρώπους που θα σε ζωντανέψουν και θα σε αναζωογονήσουν. Έστω να φύγεις από την πόλη μαζί με αυτόν/ήν που αγαπάς, να περπατήσεις στη φύση, να πάει η καρδιά στη θέση της. Όμως καλύτερα να ξεχωρίσεις την Ιδανική Εικόνα στην οποία θέλεις να χωρέσει ο Άλλος/η και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Τοξότη (17/4 – 29/5) ξύνει το ζήτημα του Έρωτα: με ποιον είσαι; Με ποιον δεν είσαι; Πώς πάει; Τι δεν πάει; Απολαμβάνεις την ερωτική σου ζωή ή μπα; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φτάσαμε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του 2016: η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Τοξότη (17/4 – 29/5) είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα αφού επηρεάζει ένα βασικό άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που περιλαμβάνει την Οικογένεια και την Επαγγελματική ζωή. Φυσικά και έχεις κουραστεί ήδη με τον Κρόνο στον Τοξότη ή τον Ποσειδώνα με τον Χείρωνα στους Ιχθύς. Η ζωή βρίσκεται σε αναστάτωση, αλλάζει δραματικά, ναι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και ευνοϊκά.

Τώρα ο Άρης ξύνει τις ανασφάλειές σου, τα τραύματά σου, τους φόβους και την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεσαι μέσα από οικογενειακές αντιπαραθέσεις, προβλήματα, έκτακτες ανάγκες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ενώ με την Αφροδίτη στον Κριόμπορείς να ριχτείς στο αγαπημένο σου σπορ των σχέσεων, να πάρεις και να δώσεις αγάπη, συμπάθεια ή φιλία, να βγεις χαρούμενος/η από το σπίτι σου για να συναντήσεις όσους συμπαθείς, όσους σου φτιάχνουν τη διάθεση ή επιθύμησες να δεις, ή για να γνωρίσεις ανθρώπους που θα φτιάξουν τη μέρα σου και το κάνεις ήδη, έρχεται η ανάδρομη φάση του Άρη στον Τοξότη (από 17/4 – 29/5) και το σουφλέ ξεφουσκώνει.

Συνεχίζουν να ισχύουν όλα τα προηγούμενα, μόνο που ο συγχρονισμός χαλάει – άλλα θέλεις εσύ άλλα ο άλλος. Θα υπάρχουν φορές που θα αισθανθείς ότι μπήκες κατά λάθος στον Πύργο της Βαβέλ που ο καθένας μιλάει άλλη γλώσσα. Σχέδια, προγραμματισμός, ραντεβού μετατοπίζονται, αλλάζουν, καθυστερούν, τροποποιούνται. Μη βασίζεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις αυτό το διάστημα, μην ξεκινάς οτιδήποτε σημαντικό αν μπορείς, μη μετακομίζεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βεβαίως και θα ήταν μια υπέροχη λύση να σου εξασφάλιζε κάποιος ένα ικανοποιητικό εισόδημα ώστε να σε απαλλάξει από τον οικονομικό βραχνά που σε εμποδίζει να ασχοληθείς ολοκληρωτικά με ό,τι σε κάνει δημιουργικό/ή και να δοθείς απερίσπαστος/η σε μια έντονη, παθιασμένη, ακαταμάχητη ερωτική σχέση. Δεν είναι απίθανο να βρεθεί αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που μπορεί να αγοράσει τα ταλέντα σου ή, ακόμα καλύτερα, να σε παντρευτεί, αλλά το ζήτημα τώρα είναι ακριβώς το αντίθετο: η ανάδρομη φάση του Άρη στον Τοξότη (17/4 – 29/5 σε χτυπάει εκεί που πονάς – στην οικονομική σου ανασφάλεια.

Η τσέπη αδειάζει, το άγχος ανεβαίνει, η αυτοπεποίθηση ταρακουνιέται. Ποιος/α είσαι, αν δεν έχεις χρήματα; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι της χρονιάς.Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη (17/4 – 29/5) είναι σαν να προσπαθείς να ανάψεις φωτιά με βρεγμένα σπίρτα. Δεν είναι ζήτημα έντασης. Είναι ζήτημα αυτοπειθαρχίας, αυτοσυγκράτησης και εσωστρέφειας. Αυτό που θέλεις, κυνηγάς, προσδοκάς κι επιθυμείς δεν συνδυάζεται με φρένο, αβεβαιότητα, αστάθεια, ρευστότητα, αμφιβολίες, διστακτικότητα, δυσπιστία, αμφιταλάντευση.

Η πίεση στις σχέσεις σου,επαγγελματικές και προσωπικές, εκτείνεται σε πολλές εβδομάδες οπότε πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, αν δεν θέλεις να χαλάσεις σχέσεις και στόχους που σε ενδιαφέρουν. Μην επιμένεις όταν δεν μπορείς να συνεννοηθείς ή όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον άλλο. Η ατμόσφαιρα είναι ούτως ή άλλως τεταμένη, οπότε μην προσπαθείς να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις – είναι σχεδόν αδύνατο τώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Τοξότη κι ακόμα περισσότερο ο Άρης στην ανάδρομη φάση του στον Τοξότη που θα κρατήσει για πολλές εβδομάδες (17/4 – 29/5) μοιάζει με μικρότερο νούμερο παπούτσι – δεν σε πονάει ακριβώς αλλά σε ενοχλεί, το μυαλό βρίσκεται συνέχεια εκεί. Το να νιώθεις αμφιβολίες, να αναρωτιέσαι, ή ακόμα και να κριτικάρεις τον εαυτό σου για τη διαδρομή και τις σχέσεις σου κάθε τόσο, μπορεί να είναι και δείγμα υγείας.

Το να γίνεσαι όμως τόσο σκληρόςμε τον εαυτό σου ώστε να θεωρείς ότι δεν αξίζεις, ή ότι όλα όσα έχεις κάνει είναι λάθος, ή να σε τρώνε τύψεις, ενοχές γιατί έκανες αυτό κι όχι το άλλο είναι άδικο και τοξικό. Ο Άρης στον Τοξότη είναι ύπουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε περαιτέρω υποτίμηση του εαυτού σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Ο Ερμής στον Ταύρο: Μπορείς να τρέξεις επαγγελματικά θέματα, να δεις χρήσιμους ανθρώπους, να χτυπήσεις πόρτες, να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, να συνεννοηθείς καλά με από πάνω ή πελάτες, να κάνεις απαραίτητες αλλαγές στη δουλειά σου, να βγεις προς τα έξω, να επικοινωνήσεις τη δουλειά σου. Εναλλακτικά μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, να προσκαλέσεις και να προσκληθείς. Με μια λέξη: εξωστρέφεια. 2. Η Αφροδίτη στον Κριό επίσης έχει κινητικότητα, συζητήσεις, επαφές, φίλους, ενώ αν θέλεις μπορείς να τρέξεις θέματα που σχετίζονται με σπουδές, διαφήμιση, ίντερνετ, ταξίδια, δημόσιες σχέσεις, μεταφορικό μέσο.

3. Η δυσκολία της περιόδου, που όμως για σένα είναι έμμεση, ονομάζεται ανάδρομος Άρης στον Τοξότη (17/4 – 29/5), που πιθανόν να δημιουργήσει παρενέργειες με συνεργάτες, συναδέλφους, από πάνω ή από κάτω σου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Μπαίνεις σε ένα επίπονο, δύσκολο, αντίξοο κομμάτι της χρονιάς που πιθανόν να καθορίσει τους επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύονται οι παρορμητικές κινήσεις, οι αντιδράσεις εν θερμώ και οι αποφάσεις που έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα απρόβλεπτο διάστημα που καλό θα ήταν να συνεχίσεις τη ζωή σου κάνοντας ό,τι κάνεις χωρίς προσδοκίες ή συναισθηματικές εξάρσεις.

Οι άνθρωποι δυσκολεύονται στην καθημερινότητα, ο εκνευρισμός ανεβαίνει, η καθημερινότητα θα πέφτει πάνω σε αναβολές, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Κάνε ανασκόπηση της ζωής σου χωρίς να θυμώνεις για τα λάθη σου, δίνοντας τα εύσημα στον εαυτό σου εκεί που τα κατάφερες και σχεδιάζοντας το παρά κάτω της ζωής. Θεώρησε την εποχή σαν ενδιάμεσο διάστημα που σου δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις ή να συνειδητοποιήσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, athens, voice, σημαίνει, sos, επηρεάζει, διδυμοι, λεων, αρης, λύση, κινηση στους δρομους, η ημέρα της γης, φωτια, τελος του κοσμου, η ζωη, ημερομήνια, επιθυμιες, το θεμα, αιχμη, αφροδιτη, γωνιες, δουλεια, θεμα, λεων, πιεση, σουφλε, φιλια, athens voice, αγαπη, αγχος, αδιαφορια, ανθρωπος, αμφιβολιες, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βαβελ, εβδομαδες, βιογραφικα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεσαι, γλωσσα, διαστημα, δημοσιο, δειτε, διδυμοι, δειγμα, εγγραφα, ευκαιρια, εκνευρισμος, εμμεσα, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, εποχες, ερμης, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ιντερνετ, διαφημιση, εικονα, ηρεμα, κινηση, λαθη, λαθος, λύση, λογια, μηκος, μηκος κυματος, μηνες, μπορεις, μυαλο, νευρα, οικογενεια, οσο μπορεις, ουσιαστικα, πορτες, προβληματα, ποναει, ραντεβου, συνεχεια, συντηρηση, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τυψεις, φυση, φυσικα, ψυχραιμια, athens, αδυνατο, βηματα, class, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, κομματι, καρδια, λεξεις, μοιαζει, νιωθεις, σημαίνει, single, sos, τοξοτη, θεματα, υγειας, υπεροχο, υπεροχη, voice
Τυχαία Θέματα