Τάσεις: Ποια χρώματα θα φορεθούν την Άνοιξη;

Αυτά είναι τα τρία χρώματα της Άνοιξης που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας!

1 Ροζ

Φέτος το ροζ είναι μόδα και στη διακόσμηση και σε όλες του τις παραλλαγές έχει την τιμητική του. Ξεκινώντας από τις απαλές και παστέλ αποχρώσεις του και φτάνοντας μέχρι και τις πιο έντονες, το ροζ είναι φέτος πρώτο στις επιλογές μας. Για τις γυναίκες που δεν είναι πολύ του ροζ, μια μικρή ροζ

λεπτομέρεια στο ντύσιμο τους θα δώσει αυτή τη νότα γλυκύτητας. Και για τις fun του ροζ, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και το total pink look.

2 Μint green

Μία εξαιρετική απόχρωση που συνδυάζεται υπέροχα με κίτρινο! Το χρώμα της μέντας – ή αλλιώς mint green – είναι μια εξαιρετική απόχρωση του τιρκουάζ, του βεραμάν και του πράσινου ενώ αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για τα ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ. Εξάλλου όσο πιο παστέλ είναι οι αποχρώσεις, τόσο πιο πολυτελή φαίνονται τα ρούχα.

3 Mustard Yellow

Οι αποχρώσεις του κίτρινου πρωταγωνιστούν και δίνουν λάμψη στα σύνολα της νέας σεζόν. Έρχεται από τα 70s δίνοντας vintage αέρα στις εμφανίσεις μας. Είναι αρκετά θερμός τόνος που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Φορώντας το με μαύρο αναδεικνύεται καλύτερα. Επιλέξτε total yellow looks σε mini ή midi γραμμές, με κύρια υφάσματα την οργάντζα, το σατέν και το δέρμα.

The post Τάσεις: Ποια χρώματα θα φορεθούν την Άνοιξη; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα