Σας «χάλασε » το φαγητό; Να πως θα αισθανθείτε καλύτερα!

Αν νιώθετε κάπως μετά από την κατανάλωση ποπ κορν ή μίας μεγάλης πάστας μάθετε τα μυστικά για το πως μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα!

Νιώθετε πρήξιμο στο στομάχι

Ένοχος: Φάγατε πολύ αλάτι

Τι θα χρειαστείτε: κάλιο. Θα το βρείτε στις μπανάνες, στις πατάτες, στο χυμό πορτοκάλι και τις ντομάτες. Το κάλιο γαντζώνεται στο νάτριο και βοηθά να αποβληθεί στα ούρα. Αυτό μειώνει το φούσκωμα.

Νιώθετε κάπως αδιάθετοι

Ένοχος: Καταναλώσατε πολλή ζάχαρη (σοκολάτα, μπισκότα…)

Τι θα χρειαστείτε:

Πρωτεΐνη με φυτικές ίνες. Δοκιμάστε να φάτε ένα γιαούρτι 2& με σταφίδες, ανάλατα αμύγδαλα και φρούτο ή λίγο τυρί με ψωμί ολικής αλέσεως. Η ζάχαρη ανεβάζει τα επίπεδα σακχάρου στα ύψη ενώ η πρωτεΐνη και οι φυτικές ίνες απελευθερώνονται πιο αργά στο αίμα. Ετσι ο συνδυασμός μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου αν συνδυάσετε.

Νιώθετε ότι τρέμετε

Ένοχος: Ήπιατε πολλή καφεΐνη

Τι θα χρειαστείτε: Να καταναλώσετε ένα σνακ με πολλούς υδατάνθρακες πριν πέσετε για ύπνο. Φάτε ένα μπολ κορν φλέικς με γάλα ή ψωμί με μέλι. Περιέχουν τρυπτοφάνη, ένα αμινοξύ που βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης. Η σεροτονίνη είναι ο νευροδιαβιβαστής που μπορεί να σας ηρεμήσει.

Το μυστικό

Νιώθετε κουρασμένοι; Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι μειώνουν πάρα πολύ τις θερμίδες που καταναλώνουν πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στο να αρχίσει ο οργανισμός να κρατάει λίπος για να το χρησιμοποιήσει όταν δε θα του δίνετε φαγητό. Αυτό σας αφαιρεί πολύ ενέργεια!

The post Σας «χάλασε » το φαγητό; Να πως θα αισθανθείτε καλύτερα! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα