Bio Collection Try Me Kit και ομορφαίνουμε βιολογικά!

Είσαι λάτρης των βιολογικών καλλυντικών ή αναζητάς μία ευκαιρία να γνωρίσεις κι εσύ αυτόν τον υπέροχο κόσμο;

Αυτό το Organic Beauty Box θα σε ξετρελάνει!

Τα καλύτερα οργανικά καλλυντικά σε μία μοναδική συλλογή περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και σε μία τιμή… που εκπλήσσει!!!

Αποκτήστε προϊόντα συνολικής αξίας 59.90 €ΜΟΝΟ με 25 €!!!

Το Bio Collection Try Me Kit περιλαμβάνει 5 Προϊόντα για Πρόσωπο, Σώμα και

Μαλλιά!

1) Kae’ Argatherapy – L’Huile de Beaute Αγνό Έλαιο Argan 50ml
2) Balm Balm – Balm Χειλιών με Ροζ Γεράνι 10ml
3) Organic Surge – Αφρόλουτρο με Πορτοκάλι & Κέδρο 250ml
4) Lavera – Σαμπουάν με Βιολογικά Συστατικά 200ml (Επιλογή από Πορτοκάλι ή Λεμόνι)
5) Lavera – Μάσκα Μαλλιών 20ml (Επιλογή από Mango ή Τριαντάφυλλο)
+ Δείγματα από τα καλύτερα Organic Brands Καλλυντικών!

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

1) Kae’ Argatherapy – 100% Αγνό Έλαιο Argan 50ml, αρχικής αξίας 39€


Εμπλουτισμένο με 3 φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από οποιοδήποτε άλλο φυσικό έλαιο!
Το L’ Huile de Beaute Argan Oil είναι υπέροχα αρωματικό, και η σατέν υφή του δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ο πολύτιμος «Χρυσός του Μαρόκο» από το δέντρο Argan αναδομεί και αναζωογονεί την Επιδερμίδα! Είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο έλαιο σε βιταμίνη Ε, καροτένια, σκουαλένιο και έχει 80% ακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά που διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ανανέωση και αναγέννηση της επιδερμίδας & των μαλλιών! Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση και τα οφέλη του δείτε -> ΕΔΩ!

2) Balm Balm – Lip Balm με Άρωμα Ροζ Γερανιού 10ml, αρχικής αξίας 7.5€

Βούτυρο καριτέ, έλαιο ηλίανθου, κερί μέλισσας, έλαιο Jojoba και καλέντουλας συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα υπέροχο balm που καταπραΰνει, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη αλλά και οποιαδήποτε περιοχή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα! Το Ροζ Γεράνι έχει ένα υπέροχο, αναζωογονητικό και θηλυκό άρωμα. Αν και αποκαλείται Lip Balm μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενυδατώσετε και να θρέψετε οποιαδήποτε περιοχή του σώματός σας το έχει ανάγκη!

3) Organic Surge – Βιολογικό Aφρόλουτρο με Γαρύφαλλο, Πορτοκάλι & Γεράνι 250ml, αρχικής αξίας 8.50€

Πλούσια αφρώδη υφή, φυσική σύσταση με αγνά συστατικά και διακριτικό φίνο άρωμα από αιθέρια έλαια πατσουλί και αισθησιακό πικάντικο γαρίφαλο!
Τα μοναδικά αυτά οργανικά αιθέρια έλαια βοηθούν να απαλλαγείτε από το στρες και σας χαλαρώνουν στη στιγμή! Χάρισε στον εαυτό σου πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας και αναζωογόνησης σώμα και ψυχή!

4) Lavera – Σαμπουάν με Οργανικά Εκχυλίσματα Πορτοκαλιού 200ml ή Λεμονιού 200ml, αρχικής αξίας 4,90€

Περιέχει υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα που προστατεύουν το τριχωτό και αναζωογονούν τα μαλλιά σας.
Επιλογή ανάμεσα σε 2 είδη σαμπουάν Lavera
(Κατά την παραγγελία σας σημειώστε στα σχόλια την επιλογή σας, διαφορετικά θα μπαίνει αυτόματα η επιλογή Σαμπουάν με Πορτοκάλι)
– Όγκου, Κανονικά Μαλλιά/ Πορτοκάλι
– Εξισσορόπησης Λιπαρότητας/ Λεμόνι

5) Lavera – Μάσκα Ενυδάτωσης Mαλλιών 20ml

– Αναδόμησης με Tριαντάφυλλο 20ml: Για κατεστραμμένα & ξηρά μαλλιά! Περιέχει εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, έλαια μακαντέμια και αβοκάντο, καθώς επίσης και πρόσθετη κερατίνη και panthenol, τα οποία αναδομούν και μαλακώνουν τα μαλλιά σας.

ή

– Εντατικής Θεραπείας Μαλλιών με Μάνγκο 20ml: Για κανονικά, βαμμένα μαλλιά & συχνό λούσιμο! Η επανορθωτική μάσκα μαλλιών περιέχει μάνγκο, αβοκάντο, εκχυλίσματα μήλου και λεκιθίνης. Μαλακώνει τα μαλλιά, και προστατεύει το χρώμα που επηρεάζεται από εξωτερικές επιρροές.

+ Δείγματα από τα καλύτερα Organic Brands Καλλυντικών!

Σημαντική σημείωση: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ!

Αυτά είναι νέα! Χαρούμενα! Νέα που μας φροντίζουν, νοιάζονται για εμάς και μας ομορφαίνουν βιολογικά! Νέα που μόνο από το WWW.ORGANICBRANDS.GR θα μπορούσαμε να ακούσουμε!!!

The post Bio Collection Try Me Kit και ομορφαίνουμε βιολογικά! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα