Παρουσίαση Βιβλίου στις Σπέτσες για καλό σκοπό! Ενισχύστε τις φιλανθρωπικές δράσεις της ΡΟΗΣ

Παρουσίαση Βιβλίου “Αναγέννηση”, εκδ. Λιβάνη, από τον Αργύρη Σ. Μάρδα με δύο ενδυναμωτικές ομιλίες. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου ενισχύουν τις βραβευμένες δράσεις της ΡΟΗ ΑμΚΕ.

Ο συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΡΟΗ, σας προσκαλούν στην ιδιαίτερη παρουσίαση του επιτυχημένου

καλοκαιρινού βιβλίου “Ανανέννηση” από τον συγγραφέα Αργύρη Σ. Μάρδα, στην πλατεία του Ποσειδωνίου, δίπλα στον ξακουστό ανδριάντα της Λ. Μπουμπουλίνας, στις 28 και 29 Ιουλίου 2017, ώρα: 21:00-22:00. Η παρουσίαση θα συνοδεύεται από δύο ενδυναμωτικές ομιλίες για όλους, ενώ θα ακολουθήσει υπογραφή βιβλίων από τον συγγραφέα.

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου ενισχύουν τις βραβευμένες δράσεις της ΡΟΗ ΑμΚΕ, για τη συναισθηματική υποστήριξη ατόμων με καρκίνο, σε συνεργασία με την Ελληνική Μαστολογική Εταιρία και τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

Ο Αργύρης Σ. Μάρδας, ο συγγραφέας του βιβλίου “Αναγέννηση, Expansion Chronicles”, από τις εκδόσεις Λιβάνη, είναι ο δημιουργός της καινοτομικής ψυχολογικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, Expansion Method και έχει βραβευτεί από την κα. Βαρδινογιάννη με το μετάλλιο του Υποστηρικτή της ΕΛΠΙΔΑΣ για τη συνεισφορά του στην συναισθηματική αποφόρτιση ατόμων με καρκίνο. Είναι εκπαιδευτής, θεραπευτής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος με πολύχρονη πείρα. Περισσότερα για τον συγγραφέα εδώ.

Στις δύο ομιλίες στις 28 και 29 Ιουλίου, ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Αναγέννηση” και θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Οι ομιλίες έχουν θέμα:
Παρασκευή 28 Ιουλίου: Μικρά μυστικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Σάββατο 29 Ιουλίου: Καλύτερες σχέσεις με το σύντροφο και τα παιδιά μας.

Πληροφορίες: [email protected], 2109841088.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο και να ενισχύσετε τις φιλανθρωπικές δράσεις της ΡΟΗΣ πατώντας εδώ

Διοργάνωση:
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, Σύλλογος Γυναικών Σπετσών, ΡΟΗ ΑμΚΕ, Human Evolution Center, Expansion Method.

Facebook Event

Η είσοδος είναι Ελεύθερη.

The post Παρουσίαση Βιβλίου στις Σπέτσες για καλό σκοπό! Ενισχύστε τις φιλανθρωπικές δράσεις της ΡΟΗΣ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα