Τί προβλέπουν τα άστρα από 17-23.7.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να έχει ένταση για εσένα αλλά ευτυχώς έρχονται και μεγάλες ανάσες. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, πιο συγκεκριμένα στα τέλη του τρίτου δεκαήμερου. Ξαφνικά γεγονότα και καταστάσεις που προκύπτουν στην οικογένειά σου σε κάνουν επιθετικό και αλαζόνα και οι εκρήξεις είναι

προ των πυλών. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα νεύρα σου και εκτονώσεις την ενέργειά σου σε δραστηριότητες για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, ένα άκρως ευνοϊκό ζώδιο για εσένα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ότι σου δίνει χαρά, κέφι και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ δημιουργικός.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, μία όψη που σου βγάζει υπεροψία και επαναστατείς χωρίς αιτία κάτι που κουράζει και εκνευρίζει το οικείο περιβάλλον σου. Βάλε μέτρο στην συμπεριφορά σου, ειδικά ο γεννημένος το 3ο δεκαήμερο, γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Ευτυχώς έρχεται να βοηθήσει και η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα το Σάββατο 22 Ιουλίου, που σε κάνει να χαλαρώσεις, θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την ζωή.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη, δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα σε δημιουργικό αλλά και αισθηματικό επίπεδο. Η επιρροή της θα είναι έντονη την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που ανοίγει μία περίοδο ενασχόλησής σου με την οικογένεια. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στους Δίδυμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σας κάνει να μην έχεις ευθυκρισία και σωστή σκέψη, εμπιστεύεσαι άτομα που δεν θα έπρεπε για να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και μπορεί να έχεις οικονομικές απώλειες. Άσε λίγο χρόνο να περάσει και θα δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Η ένταση που υπάρχει καλό είναι να διοχετευτεί σε δραστηριότητες, διαφορετικά τα έντονα ξεσπάσματα θυμού στον οικογενειακό χώρο θα είναι συχνά.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και βγάζεις μία εσωστρέφεια, προτιμάς να είσαι μακριά από τον πολύ κόσμο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη, εντείνει τα ξεσπάσματα θυμού, εσωστρέφειας και κυκλοθυμίας και αυτή η επιρροή της θα είναι εντονότερη την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Δία στο Ζυγό. Η ανάγκη σου να γοητεύσεις και να γίνεις αποδεκτός σε κάνει να μην βλέπεις ξεκάθαρα και άτομα που δεν είναι ειλικρινή εμφανίζονται στον επαγγελματικό σου χώρο. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι γιατί θα εκτεθείς. Στα αισθηματικά σου, είναι η ώρα για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το επόμενο διάστημα της ζωής σου.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, που σου βγάζει μία υπερένταση, νευρικότητα και σπασμωδικότητα. Πρόσεξε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και η εξωστρέφειά σου είναι εμφανέστατη. Ο κοινωνικός σου περίγυρος είναι μεγάλος και οι επαφές και συναντήσεις συνεχείς. Το έλλειμμα υπομονής που έχεις εντείνεται, γι’ αυτό προσοχή.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη αλλά και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Τοξότη, ξεκινάει έναν νέο κύκλο δράσεων και επικοινωνιών με το κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά και ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν στον αισθηματικό τομέα και επηρεάσουν έντονα την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δίνει αρκετές εντάσεις γι’ αυτό συνιστάται προσοχή και ψυχραιμία. Ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και, ειδικά ο γεννημένος του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αφού ξαφνικές καταστάσεις που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα σε κάνουν να είσαι ευέξαπτος, νευρικός και να συμπεριφέρεσαι απότομα. Δείξε σύνεση και προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δραστηριοποιηθείς για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να καλύψεις τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Προσοχή στις υπερβολές. Μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα που να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και οι εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και η διάθεσή σου για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη, σε κάνει να αφιερωθείς στο πως θα πετύχεις αυτά που θέλεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και αυτό θα καθοριστεί την επόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για εσένα αφού Άρης και Ήλιος περνούν στο ζώδιό σου. Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου από τις 20 Ιουλίου και η ένταση, το πάθος και η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Αυτό μπορεί να έχει και δύσκολες πτυχές γιατί η νευρικότητα και ο απότομος τρόπος σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις, ιδιαίτερα με σχέσεις και συνεργάτες. Οι έντονες πρωτοβουλίες και η έντονη κινητικότητά σου είναι εμφανέστατα και σε κάνουν πρωταγωνιστή, κάποιες φορές όχι τόσο θετικά.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει και αυτός στο ζώδιό σου. Είναι η καλύτερή του θέση. Η επιβλητική σου παρουσία δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Τραβάς τα βλέμματα και εντυπωσιάζεις τους πάντες. Δρας γρήγορα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται και λάθη. Δώσε την προσοχή στο στην σχέση σου και στις συνεργασίες σου και θα φωτίσεις ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σου.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη, εντείνει ακόμα περισσότερο την ένταση αφού το συναίσθημά σου είναι πληθωρικό και η επίδρασή της θα είναι έντονη την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σε βάζει σε περίεργη διάθεση αφού η μετακίνηση Άρη και Ήλιου στον Λέοντα βγάζει μεγάλη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση που πολλές φορές δεν είναι ελέγξιμη. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κάτι που σε επηρεάζει στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, αφού η συναισθηματικότητα και η υπερευαισθησία σου δεν σου δίνουν καθαρή κρίση και υπάρχει κίνδυνος να εμπιστευτείς άτομα που δεν θα είναι αυτό που πιστεύεις.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, μία δύσκολη θέση για εσένα, αφού φόβοι, ανασφάλειες, άγχος και απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και σε κατακλύζουν. Βάλε την φαντασία και την διαίσθησή σου να δουλέψει και θα εκτονώσεις αυτή την ενέργεια.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και ενισχύει αυτή την τάση σου να γίνεσαι εσωστρέφεια.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη αλλά και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη, σε κάνει να απομονωθείς περισσότερο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, να μπεις σε ξεκαθαρίσματα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, που θα επηρεάσουν την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα για εσένα του 3ου δεκαημέρου, όμως σιγά σιγά μειώνεται, λόγω της μετακίνησης του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα. Ο Άρης στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και, ειδικά ο γεννημένος του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να αντιμετωπίσεις ξαφνικά θέματα στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς αφού γίνεσαι απότομος, οξύθυμος και εριστικός και δημιουργούνται συγκρουσιακές καταστάσεις.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, ένα άκρως φιλικό ζώδιο για εσένα, που σου δίνει την ενέργεια να ασχοληθείς με ομαδικές, συλλογικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες και να βοηθήσεις στην επίτευξη των κοινών στόχων σας με αυτούς που συμμετέχεις μαζί.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και δίνει συνέχεια στην ένταση που υπάρχει στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και σε κάνει να λάμψεις σαν προσωπικότητα μέσα από τους συλλογικούς χώρους που συμμετέχεις.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη, σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ψυχική και συναισθηματική να ασχοληθείς με τους στόχους που έχεις βάλει. Αυτή η νέα Σελήνη θα επηρεάσει την επόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου αφού η μετακίνηση του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα στρέφει την ενέργειά σου προς αυτή την κατεύθυνση. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μία όψη που σε επηρεάζει πολύ αφού τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να νιώθεις για τον σύντροφο ή μία νέα γνωριμία, δείχνουν να μην σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα ότι τα άτομα αυτά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου και μπορεί να σε εξαπατήσουν.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και η ενέργειά σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα. Η θέλησή σου για αναγνώριση του έργου σου σε κάνει να εργάζεσαι σκληρά και ακούραστα, μέχρι να επιτύχεις τον σκοπό σου.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα όπου σε κάνει να ξεχωρίζεις στον επαγγελματικό σου χώρο, αφού για να καταξιωθείς επαγγελματικά και κοινωνικά κάνεις τα πάντα. Πρόσεχε μην εγκλωβίζεσαι σε μία κοινωνική εικόνα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματά σου.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει την τάση σου για την ενασχόλησή σου μόνο με τα επαγγελματικά, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή, κάτι που θα γίνει πιο ξεκάθαρο την επόμενη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ ευχάριστη για εσένα αφού οι μετακινήσεις του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα σε κάνουν να αναζωογονείσαι και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε επιμορφωτικό και φιλοσοφικό επίπεδο αλλά και σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σε κάνει υπερευαίσθητο και πολύ συναισθηματικό με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, αλλά και με τις προσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή στην εξαπάτηση γιατί άτομα που μπορεί να θεωρήσεις ότι είναι κατάλληλα για εσένα, να αποδειχθούν αφερέγγυα και να απογοητευτείς.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και η δράση σου συντονίζεται στην πνευματική σου καλλιέργεια, που μπορείς να αποκτήσεις μέσω διδασκαλίας ή ταξιδιών.

Αυτό ενισχύεται αφού το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει και ο Ήλιος στον Λέοντα και η προσωπικότητά σου διακρίνεται για την φιλοσοφική της προσέγγιση. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το μέτρο.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη αλλά και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, εντείνει με όλη της την ψυχική δύναμη την φιλοσοφική σου δράση αλλά και μπαίνεις σε διαδικασία οριστικών ξεκαθαρισμάτων σε θέματα συνεργασιών αλλά και αισθηματικών σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα αφού η μετακίνηση του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα σου βγάζει έντονα συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Ο Άρης στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και, ειδικά ο γεννημένος του 3ουδεκαημέρου, ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σου και στα επαγγελματικά σου, σου βγάζουν έντονη αντίδραση, δημιουργείς θέματα που εμπλέκεις τρίτους και αυτό θα αποβεί εις βάρος σου. Κράτα την ψυχραιμία σου και συγκρατήσου.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό που θέλεις είναι να εκφράσεις έντονα τα θέλω και τους πόθους σου.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό φουντώνει τις εντάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα που σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου, εξωτερικεύεσαι δύσκολα και εκφράζεσαι πολύ μετρημένα.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη σε φορτίζει πολύ ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά και η καχυποψία και οι φόβοι σου πρωτοστατούν. Η ένταση αυτή της νέας Σελήνης θα φανεί την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα προβλέπεται να ανοίξει έναν κύκλο εντάσεων και δράσεων που θα αφορούν τις συναισθηματικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου αφού ο Άρης και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, το πολικό σου αντίθετο. Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Δίδυμους με τον Δία στο Ζυγό που δίνει κέφι για διασκέδαση και μεγάλο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σχέσεις.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, μία θέση που σου δίνει ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα και δημιουργεί εντάσεις με τις σχέσεις και τους συνεργάτες σου. Θέλεις την αποδοχή τους και αν δεν την έχεις δεν μπορείς να δράσεις.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα που εντείνει το αίσθημα της εξάρτησης από την άποψη των άλλων και την αδυναμία αποφασιστικότητας.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη ανοίγει ένα νέο κύκλο ψυχικής, συναισθηματικής και σωματικής δράσης σε σχέση με την συναισθηματική σου σχέση και τους συνεργάτες σου και η επιρροή της θα φανείς την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα δίνει το έναυσμα για μία χρονική περίοδο που θα ασχοληθείς έντονα με την εργασία και την καθημερινότητά σου, αφού η είσοδος του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα στρέφει την δράση και το ενδιαφέρον σου σε αυτό τον τομέα της ζωή σου. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί λάθος εντυπώσεις για άτομα του επαγγελματικού σου χώρου που η συναισθηματικότητά σου δεν σε αφήνει να δεις το ότι δεν είναι πραγματικά αυτό που δείχνουν.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, που σε κάνει να ασχοληθείς με τα θέματα εργασίας και καθημερινότητας με προγραμματισμό, διαφορετικά αν δεν υπάρξει θα αισθανθείς χαοτικά. Πρόσεξε την τάση σου να γίνεσαι επικριτικός τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους γιατί θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα που σε κάνει να ασχολείσαι με απόλυτη λεπτομέρεια με την εργασία σου, σε σημείο που το άγχος σου μπορεί σε επιβαρύνει.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σε σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη ανοίγει ένα νέο κύκλο που ασχολείσαι μανιωδώς με τα συγκεκριμένα θέματα και η επιρροή της θα είναι εντονότερη την επόμενη εβδομάδα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 17-23.7.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα