Beach waves – Τα κυματιστά μαλλιά παραλίας που όλες θέλουμε

Τα κυματιστά μαλλιά παραλίας ή αλλιώς Beach Waves Effect είναι το must του καλοκαιριού!

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε κυματιστά μαλλιά ακολουθώντας απλά τα παρακάτω βήματα:

– Ξεκινήστε με απλό λούσιμο για καθαρισμό από το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας. Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν L’Oréal Professionnel Solar Sublime για απαλό καθαρισμό και λάμψη! Ξεβγάλετε πολύ καλά με χλιαρό προς κρύο νερό και ταμπονάρετε

απαλά με μια πετσέτα. Συνεχίστε με ενυδάτωση και ‘κλειδώστε’ την υγρασία της τρίχας με τη μάσκα L’Oréal Professionnel Solar Sublime Masque για αναδόμηση και βαθιά θρέψη! Εφαρμόστε στα μήκη και τις άκρες. Περιμένετε για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

– Χτενίστε τα μαλλιά με χτένα που έχει αραιά δόντια, για να μειώσετε τον κίνδυνο του σπασίματος της τρίχας, ξεκινώντας πάντα από τις άκρες των μαλλιών! Σκουπίσετε απαλά με την πετσέτα!

– Χρησιμοποιήστε το Spray Beach Waves για να προσθέσετε υφή και ένα salty αποτέλεσμα. Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες από απόσταση 10-15 εκ. ή εναλλακτικά το χρησιμοποιείστε το gel διαμόρφωσης για ατημέλητη εμφάνιση L’Oréal Professionnel Wild Stylers Scruff Me!

– Στη συνέχεια τσαλακώστε τα μαλλιά με κίνηση προς τα πάνω. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και φυσούνα σε μεσαία θερμοκρασία με το κεφάλι στραμμένο προς τα κάτω ή αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

– Δημιουργήστε 3-5 κότσους στριφογυρίζοντας -όχι σφιχτά- φαρδιές τούφες και ασφαλίστε με κλιπς ή τσιμπιδάκια. Στεγνώστε κατά μήκος με το πιστολάκι ή εφαρμόστε ηλεκτρικό εργαλείο με πλάκες!

– Λύστε τα μαλλιά σας και ξεμπλέξτε τα με τα χέρια σας. Για ακόμη πιο ατημέλητο αποτέλεσμα στα κυματιστά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ξανά το spray Beach Waves ψεκάζοντας επιφανειακά.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε το καλοκαίρι σας με υπέροχα, ανάλαφρα και κυματιστά μαλλιά!

The post Beach waves – Τα κυματιστά μαλλιά παραλίας που όλες θέλουμε appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα