Λαιμός – H περιοχή που προδίδει την ηλικία μας

Ενώ το πρόσωπο το περιποιούμαστε προσεκτικά, συνήθως παραμελούμε το λαιμό και το ντεκολτέ μας, με αποτέλεσμα να εμφανίζει πρόωρα σημάδια γήρανσης. Μία παράληψη η οποία αφήνει εκτεθειμένο το δέρμα στις επιθέσεις του περιβάλλοντος με άμεσες συνέπειες.

Οι ειδικοί συστήνουν να εφαρμόζουμε καθημερινά στο λαιμό και το ντεκολτέ ό,τι χρησιμοποιούμε για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας… το καθαριστικό μας, η τονωτική λοσιόν, η μάσκα και φυσικά η ενυδατική μας κρέμα.

Η περιοχή του λαιμού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και το αποτέλεσμα της παραμελημένης φροντίδας είναι να δέχεται σε όλη

τη διάρκεια της ζωής, τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη αυτής της περιοχής με την τόσο λεπτή επιδερμίδα.

Για το λόγο αυτό βρήκαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες εξειδικευμένες φυσικές φόρμουλες αντιγήρανσης του λαιμού για άμεση ανόρθωση και σύσφιξη!

Matarrania Neckline Firming Moisturiser

Ένα 100% οργανικό βοτανικό βάλσαμο με έλαια φασκόμηλου, γερανιού και λεμονόχορτου, το οποίο συμβάλλει δραστικά στη σύσφιξη και τη λείανση της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού!

Antipodes Joyous Night Replenish Serum 30ml

Μεταξένιο αναπλαστικό serum νυκτός με βιολογικά εκχυλίσματα Himalayan Goji, βατόμουρα και φραγκοστάφυλλο που βοηθά την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα προσώπου και λαιμού! Αποκαθιστά τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου και αποτελεί μία καθημερινή τελετουργία ομορφιάς & ενυδάτωσης!

Dr.Alkaitis Organic Nourishing Treatment Oil 120ml

Θεωρείται από τους ειδικούς του κλάδου ως «το θαύμα της φύσης»! Ειδική φόρμουλα βασισμένη στη βιολογική jojoba, το βαλσαμόχορτο,τον λευκό αιγυπτιακό λωτό και τα έλαια Andean Mountain Rose, που παρέχει στο λαιμό και το ντεκολτέ την ”τροφή” βιταμινών που χρειάζεται και μια ώθηση ενυδάτωσης και ανόρθωσης.

Δείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα για την περιοχή του λαιμού -> ΕΔΩ!

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η πιο σημαντική φροντίδα είναι η πρόληψη με αντιηλιακά προϊόντα. Βάλτε αντιηλιακό στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ το πρωί, πριν ακόμη ντυθείτε και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πλάγια του λαιμού.

Βιολογικά αντιηλιακά ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας θα βρείτε στο μοναδικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με βιολογικά & φυσικά καλλυντικά WWW.ORGANICBRANDS.GR.

The post Λαιμός – H περιοχή που προδίδει την ηλικία μας appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
φιλιππος λαιμος ηλικια
Τυχαία Θέματα