Οι γιοι του Πάριου • Ο ράπερ και ο σκηνοθέτης

SHOWBIZΟι γιοι του Πάριου • Ο ράπερ και ο σκηνοθέτης Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2016 - 15:49

Με μπαμπά τραγουδιστή και μητέρα ηθοποιό τα δύο παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μοιράστηκαν τα ταλέντα των διάσημων γονιών τους.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του, κάνοντας μάλιστα τα πρώτα βήματά του και στη σκηνοθεσία, ενώ ο 20χρονος Νικόλας επέλεξε το τραγούδι, έχοντας κυκλοφορήσει τρία CD singles

παρά το νεαρό της ηλικίας του. Και οι δυο «παλεύουν» μόνοι τους, χωρίς βοήθεια από την οικογένειά τους, προσπαθώντας να κάνουν υπερήφανους τους γονείς τους.

Τελευταία είχε γίνει γνωστό ότι ο Μιχαήλ Αγγελος και η Σοφία Αλιμπέρτη συζητούσαν για την παρουσίαση ταξιδιωτικής εκπομπής, ο μεγάλος γιος της ηθοποιού όμως έκανε την έκπληξη! «Ανέβασε» στο διαδίκτυο το πρώτο φιλμάκι που σκηνοθέτησε, με πρωταγωνιστές και βοηθούς την παρέα του! «Θα ήθελα να αγκαλιάσετε σφιχτά την πρώτη μας σκηνοθετική απόπειρα, την ταινία ελάχιστου μήκους με τίτλο “Ρουτίνα”. Ολοι ξέρουμε ότι η ρουτίνα είναι κάτι βαρετό. Το ίδιο ισχύει και για την ταινία μας!» έγραψε με χιούμορ στο facebook.

Ο Nick Vee ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αλλά όχι στην Ελλάδα, αμέσως μετά το τέλος των μουσικών σπουδών του στην Αμερική επέστρεψε και ξεκίνησε καριέρα ράπερ.

Το πρώτο τραγούδι του με τίτλο «See you soon» ανέβηκε στο YouTube το 2014 και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησαν τα singles «Be the one» και «The kid». Ομως, η πρώτη εμφάνισή του μπροστά σε κοινό έγινε ως μέλος χορωδίας στο Μέγαρο Μουσικής, στην παράσταση «Ενα παιδί μετράει τ' άστρα», με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Κώστα Βουτσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα