Frankincense Oil ή αλλιώς λιβάνι το αντιγηραντικό!

Το λιβάνι (Frankincense oil, Boswellia carterii† ) είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές ιδιότητες που έχει στην επιδερμίδα.

Γνωρίζετε, όμως, ότι το λιβάνι επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνεύσει σε βάθος και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία;

Η καλή μικροκυκλοφορία αντανακλά μια όμορφη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα! Και για το λόγο αυτό αξίζει να το προσθέσεις στην καθημερινή σου περιποίηση!

Θέλεις ορατή αντιμετώπιση των ρυτίδων και άμεση σύσφιξη προσώπου & λαιμού; Σου βρήκαμε τα καλύτερα για εγγυημένη άμεση αντιγήρανση

και εντελώς φυσικά προϊόντα!

Η βραβευμένη αντιγηραντική σειρά Frankincense της Balm Balm μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα σας ενώ καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου.

Το πολυτελές Frankincense Light Facial Oil, ένα 100% οργανικό έλαιο με λιβάνι, εκχύλισμα πυρήνων ροδάκινου, νυχτολούλουδο, Jojoba και άγριου τριαντάφυλλου θρέφει, φροντίζει και προστατεύει την επιδερμίδα. Κάνετε απαλό μασάζ πρωί & βράδυ και δώστε στην επιδερμίδα σας με έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο πνοή νεανικότητας & ζωντάνιας!

Και για να μην αμελείς τον καθημερινό σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου σου η Balm Balm δημιούργησε το Frankincense Deep Cleansing Balm, ένα πολυτελές αγνό βάλσαμο για βαθύ απαλό καθαρισμό και την Frankincense Hydrosol Soothing Facial Tonic, μία αναζωογονητική τονωτική λοσιόν με λιβάνι, ιδανική για άμεση τόνωση και διαλογισμό, καθώς το πολυτελές ανατολίτικο άρωμα του ηρεμεί και εξυψώνει τις αισθήσεις!

Ανακάλυψε κι εσύ τα οφέλη της αντιγηραντικής σειράς με λιβάνι και δες όλα τα βιολογικά προϊόντα Balm Balm στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

The post Frankincense Oil ή αλλιώς λιβάνι το αντιγηραντικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα