Κερδίστε 20 θεραπείες προσώπου και σώματος στα Vivify

Τα Όμορφα Μυστικά σε συνεργασία με τα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος Vivify σας κάνουμε δώρο 10 θεραπείες RF Body, λιποδιάλυσης και σύσφιξης μαζί και 10 θεραπείες Catiovital για πρόσωπο όλο φρεσκάδα!

Γιατί η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα επιλογής!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Κάντε like στη σελίδας μας Omorfamystika / Όμορφα Μυστικά και στη Vivify στο Facebook.

2) Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού,

επιλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε και αναρτήστε το link του αγαπημένου σας θέματος που έχει δημοσιευτεί στα omorfamystika.gr

3) Κοινοποιήστε δημόσια στον τοίχο σας το διαγωνισμό

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις θεραπείες!

RF Body – Πετύχετε λιποδιάλυση και σύσφιξη, ταυτόχρονα!

Η RF είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που επιτυγχάνει ολικό αδυνάτισμα. Εφαρμόζεται από ειδικό γιατρό, με αποτέλεσμα την καύση του λίπους γύρω από τους μύες, την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, τη θεαματική αύξηση του μεταβολισμού σας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Αισθανθείτε το σώμα σας πιοελαφρύ και σφριγηλό!

Catiovital – Επιδερμίδα όλο φρεσκάδα!

Αποκτήστε λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα, τώρα! Η Catiovital είναι μια επαναστατική θεραπεία για σύσφιξη προσώπου που εφαρμόζεται από ειδικούς επαγγελματίες αισθητικούς, σε συνεργασία με τη Mary Cohr. Με τη μέθοδο του ιονισμού, η Catiovital επιτρέπει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και οξέα φρούτων στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σας, σε αντίθεση με τις περισσότερες θεραπείες, που λειτουργούν επιφανειακά. Στη συνέχεια, ενεργοποιούμε τους μύες του προσώπου, οι οποίοι ανακτούν τον χαμένο τους όγκο και την τόνωσή τους. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ανορθώνονται θεαματικά, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται και το περίγραμμα ανασχηματίζεται. Ιδανική θεραπεία για μαύρους κύκλους, βαριά βλέφαρα και σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών.

Xορηγοί επικοινωνίας

diagonismos.grsaveandwin.grkerdise-to.grnethall.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα