Φέτος, τα Χριστούγεννα είναι Sweete!

Όλη η γλύκα των φετινών γιορτών βρίσκεται στις λαχταριστές συνταγές για κουραμπιέδες και μελομακάρονα, της Sweete! Χωρίς την προσθήκη ζάχαρης – αλλά με όλη την γλύκα – φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα γλυκά με τον πιο φυσικό τρόπο και χωρίς περιττές θερμίδες!
Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό Cook Book της Sweete και μπείτε στην κουζίνα

για να δημιουργήσετε απολαυστικά Μελομακάρονα και ξεχωριστούς Κουραμπιέδες που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!


Επισκεφθείτε το site της www.swetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook και ανακαλύψτε έναν κόσμο…σκέτη γλύκα: διατροφικά tips με έξυπνους τρόπους αντικατάστασης της ζάχαρης, μοναδικές συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας ξετρελάνουν και φυσικά, όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού!
Η Sweete διατίθεται:

σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.

σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η Sweete στην κρυσταλλική της μορφή περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% με ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα.

Sweete Stevia
H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες. Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης. Η SWEETE διατίθεται στα σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος, Κρητικός και Θανόπουλος καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία, από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ.

The post Φέτος, τα Χριστούγεννα είναι Sweete! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα