Βρήκαμε τις πιτζάμες που θα κάνετε δώρο, και στον εαυτό σας!

Για να νιώθετε άνετα τις γιοτές το μυστικό ξεκινάει από μέσα μας!

Η γιορτινή περίοδος επιτέλους έφτασε και μαζί της και τα νέα trends και τα Χριστούγεννα είναι ιδανική εποχή για cozy βραδιές και χουχούλιασμα στο σπίτι! Γι’ αυτό και πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας δώρο ένα σετ πιτζάμες ή εσώρουχα που θα αγαπήσετε και θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα στο σπίτι!

Αυτά τα Χριστούγεννα,

φορέστε άνετα και σοφιστικέ κομμάτια με ευχάριστα υφάσματα και νέα σχέδια. Ξεχωρίζουν οι πιτζάμες σε φαρδιές εφαρμογές, με πουά σχέδια, ακολουθώντας τις τελευταίες επιταγές της μόδας. Μια μοναδική συλλογή «έκπληξη», με παιχνιδιάρικα αξεσουάρ όπως κουβέρτες, φουλάρια, μάσκες προσώπου, γεμάτα με… το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Για γιορτινές νύχτες

Από μέσα φορέστε:

Για cozy νύχτες

Τους ταιριάζουν

Τα κομμάτια θα τα βρείτε στα καταστήματα Women’s secretΕμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών, Κόρινθος
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126 Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου ΓεωργίουFacebook: @womensecretgreece, Instagram: @womensecretofficial

The post Βρήκαμε τις πιτζάμες που θα κάνετε δώρο, και στον εαυτό σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα