Εσείς ποιο βιολογικό αντιηλιακό θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι;

Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, για τα βιολογικά τρόφιμα και τη συμβολή τους στην καλή μας υγεία. Πέραν όμως της διατροφής, καλό είναι να γνωρίζουμε, πως εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η φροντίδα του σώματος μας, με βιολογικά καλλυντικά.

Με τις καλοκαιρινές άδειες πλέον να έρχονται όλο και πιο κοντά, τις παραλίες να μας περιμένουν με ανυπομονησία και την ηλιακή ακτινοβολία των ημερών να μας απειλεί, θα ασχοληθούμε με τα βιολογικά αντηλιακά.

Η πρώτη και βασική ερώτηση που μπορεί να σε ταλανίζει είναι γιατί να επιλέξεις βιολογικά αντιηλιακά;

Πολλά συμβατικά αντηλιακά

περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες είτε με τη μορφή τεχνητών αρωμάτων είτε με τη μορφή παραγώγων πετρελαίου (parabens,κλπ.) που χρησιμοποιούνται σαν σταθεροποιητές. Οι ουσίες αυτές απορροφώνται από το δέρμα προκαλώντας δερματοπάθειες ή βλάβες στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τα φυσικά φίλτρα δρουν αντανακλώντας την ηλιακή ακτινοβολία και όχι απορροφώντας την. Τα προϊόντα φυσικής ηλιοπροστασίας είναι 100% βασισμένα σε φίλτρα με ανόργανες ουσίες και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φυτικής προέλευσης από φυτά ή μέρη φυτών.

Είναι απολύτως ασφαλή για το δέρμα, δρουν αμέσως μετά από την εφαρμογή, προστατεύοντας το δέρμα αποτελεσματικά από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες UVA και UVB.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ένα καλό αντηλιακό ξεχωρίζει από την ασπρίλα που αφήνει πάνω στο δέρμα, αν και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που λανθασμένα πιστεύουν πως αυτή η ασπρίλα σημαίνει ότι το προϊόν δεν απορροφάται καλά από το δέρμα.

Η λύση και το μυστικό είναι πριν από την επάλειψη να αναμείξετε το αντηλιακό με μικρή ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα για το πρόσωπο ή το σώμα αντίστοιχα.

Τα βιολογικά αντηλιακά τηρούν πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και παρακάτω θα βρεις 12 λόγους για να τα βάλεις στη ζωή σου!!!
– Είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.
– Δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα.
– Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά.
– Σέβονται το περιβάλλον.
-Υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους.
– Αφυπνίζουν την καταναλωτική συνείδηση.
– Με 100% αγνά φυτικά έλαια, δραστικά φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα.
– Με 100% ήπιους προς το δέρμα γαλακτωματοποιητές
– Χρησιμοποιούν σαν αντηλιακά φίλτρα το οξείδιο του ψευδαργύρου και το διοξείδιο του τιτανίου, τα οποία αντανακλούν την ακτινοβολία, είναι χημικά αδρανή, δεν αποδομούνται με τον χρόνο κι έτσι το δέρμα μένει ανέπαφο από την περαιτέρω ηλιακή βλάβη.
– Δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
– Παράγονται χωρίς τη χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας.
– Δεν περιέχουν παραφινέλαιο, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη , parabens, συνθετικά φίλτρα, συντηρητικά, αρωματικές ουσίες και τεχνητά χρώματα.

Δες παρακάτω αυτά που θα χρειαστείς! Επιλέξτε τα καλύτερα από τις κορυφαίες εταιρείες οργανικών καλλυντικών με πιστοποιημένα βιολογικά!

Eco Cosmetics – Αντηλιακή ελαφρώς χρωματισμένη Κρέμα Προσώπου SPF30 tinted
Περιέχει οργανικά έλαια ιπποφαούς και ελιάς με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, για όσους επιθυμούν αντηλιακή κάλυψη χωρίς λευκά σημάδια! Ιδανική σύνθεση για να παρέχει προστασία στην επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA – UVB χάρη στην 100% φυσική και πιστοποιημένη σύνθεσή του!

EQ Evoa – Βιολογικό Αντηλιακό για Πρόσωπο & Σώμα με Δείκτη Υψηλής Προστασίας SPF50!
Οργανικά πιστοποιημένο κάτω από τα αυστηρά πρότυπα του οργανισμού Ecocert, με διακριτικό άρωμα βανίλιας! Δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας που ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η τέλεια επιλογή σε έντονες συνθήκες ηλιοφάνειας και για επιδερμίδες με προδιάθεση στα ηλιακά εγκαύματα.

Couleur Caramel – Lip Protector SPF30
Προστατεύουν τα χείλη ενάντια στην UVB και UVA ακτινοβολία! Για κάθε ώρα της ημέρας! Περιέχουν οργανικό έλαιο Μακαντάμια και το οργανικό εκχύλισμα Αλόης που θρέφουν και ενυδατώνουν!

Avalon Organics – Αντηλιακή ενυδατική λοσιόν προσώπου SPF15 ”Vitamin C Renewal”
Με βιολογικά έλαια από ηλίανθο, Jojoba και Botage! Παρέχει καθημερινή ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB και βοηθούν στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών της φωτογήρανσης.

Εάν αναζητάς βρεφικά ή παιδικά αντιηλιακά αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο -> ΕΔΩ!

Κάνε κλικ στο www.organicbrands.gr και ένας ολόκληρος κόσμος οργανικών καλλυντικών θα εμφανιστεί μπροστά σου!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Εσείς ποιο βιολογικό αντιηλιακό θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα