Ελαστικά, λαμπερά και νεανικά μαλλιά με ένα προϊόν!

Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά στο φυσικό κύκλο ανάπτυξής τους χάνουν την ελαστικότητα, τον όγκο, την νεανικότητα και την λάμψη τους. Αναζητήσαμε το καλύτερο προϊόν που θα παρέχει στα μαλλιά μας εκείνα τα θρεπτικά συστατικά και τις πρωτεϊνες που θα τα αναζωογονήσουν και θα τα αναδομήσουν χαρίζοντας τους την ελαστικότητα, τη λάμψη και τη νεανικότητα των περασμένων χρόνων.

Καταλήξαμε στο KATIVA NATURAL COLAGENO ANTI-AGE!

Το κολλαγόνο είναι μια αλυσίδα βασικών πρωτεϊνών στο σώμα μας, που παρέχουν αντοχή και ευελιξία στους ιστούς μας. Το κολλαγόνο και οι πρωτεΐνες δρουν στη ρίζα της

τρίχας, προσφέροντας αναζωογόνηση και αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, επιτρέποντας την φυσική αναπλήρωσή τους.


Η νέα γραμμή KATIVA NATURAL COLAGENO ANTI-AGE είναι μια φόρμουλα, πλούσια σε πρωτεΐνες που ενισχύει τους φυσικούς πόρους, αναζωογονεί και αναδομεί τα μαλλιά φυσικά και ανακτά τις χαμένες πρωτεΐνες και τα λιπίδια. Επιτυγχάνει ένα υγιές, λαμπερό γεμάτο όγκο μαλλί, που φαίνεται αμέσως μετά τη χρήση του.

Η τακτική χρήση KATIVA COLAGENO ANTI-AGE επιτρέπει την ανάκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του όγκου και της λάμψης των μαλλιών.

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-Shop Χονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece
Blog: www.la-rou-hair-cosmetics.blogspot.gr
Pinterest: LaRouHair
Twitter: LaRouHair
Instangram: la_rou_hair_cosmetics
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.
Google Plus: La Rou Hair Cosmetics

The post Ελαστικά, λαμπερά και νεανικά μαλλιά με ένα προϊόν! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα