Διαγωνισμός Pharm16: Κερδίστε προϊόντα Apivita, αξίας 160€

Σίγουρα έχετε ξεχωρίσει και εσείς κάποια από τα προϊόντα Apivita! Άλλωστε η φυσική τους προέλευση και η υψηλή βιολογική τους αξία είναι κυρίως αυτά που τα έχουν αναδείξει εδώ και χρόνια σε κορυφαία επιλογή όχι μόνο για την γυναίκα αλλά για όλη την οικογένεια.

Το online φαρμακείο Pharm16 αυτόν τον μήνα σας τα κάνει δώρο, μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό!

Όσοι λοιπόν θέλουν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πραγματοποιήσουν

μία αγορά από το Pharm16. Αυτόματα τα στοιχεία τους μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών.

Μάθετε τα δώρα
Οι 2 νικητές που θα αναδειχθούν θα λάβουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 80€ για να την αξιοποιήσουν όπως επιθυμούν μέσα από τον πλήρη κατάλογο της Apivita, στο Pharm16!
Καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, αντιγηραντικές φόρμουλες, περιποίηση μαλλιών, ανδρική φροντίδα, βρεφικά είδη από φυσικές σειρές προϊόντων και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε μόνοι σας!

Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ…
Οι δύο τυχεροί κερδίζουν μαζί με την δωροεπιταγή και 1 set BALU με ενυδατική λοσιόν και βιταμινούχο αφρόλουτρο για κορυφαία ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Τι να κάνετε;
Ξεκινήστε την αγορά σας, άμεσα! Διαλέξτε ένα ή περισσότερα προϊόντα από το Pharm16, οποιουδήποτε Brand, εδώ, μπείτε στην κλήρωση και ΚΕΡΔΙΣΤΕ προϊόντα με την εγγύηση της Apivita!

Καλή επιτυχία σε όλους!

The post Διαγωνισμός Pharm16: Κερδίστε προϊόντα Apivita, αξίας 160€ appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα