Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 11/01/2016 – 17/01/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 04/01 –10/01.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχουν μελανιές στις συντροφικές/διαπροσωπικές/ συντροφικές/επαγγελματικές σου σχέσεις ή προσπαθείς καταναλώνοντας μεγάλη ενέργεια για να βρεις άκρη σε κάποιον τομέα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθάει να βρεις λύσεις ή να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου από απόσταση και αντικειμενικά, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σού βάζει πιθανόν λάθος

λέξεις στο στόμα ή σε κάνει να λες το σωστό τη λάθος στιγμή ή στο λάθος άνθρωπο.

Έχουμε δηλαδή μια εποχή προσδοκιών και επιθυμίας να προχωρήσεις παρά κάτω σε οποιονδήποτε τομέα σε ενδιαφέρει και από την άλλη ένα βήμα σημειωτόν στις εξελίξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος που ο κόσμος είναι το τερέν που μπορείς να παίξεις μπάλα. Μπορείς να βγεις προς τα έξω με φόρα – ναι, αλλά έχοντας υπόψη σου ωστόσο ότι ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να σου βάλει τη λάθος φράση στο στόμα, να σε κάνει να εκτεθείς με μια λάθος αντίδραση ή να παραβλέψεις την παγίδα που βρίσκεται στην πρόταση κάποιου.

Είναι εποχή που οι διαπροσωπικές σχέσεις, συναισθηματικές, συντροφικές ή επαγγελματικές, μπορούν να δοκιμαστούν και να τρανταχθούν ή μπορούν να εξελιχθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ, περισσότερο από όλους,ξέρεις ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις τουλάχιστον. Έτσι με την Αφροδίτη στον Τοξότη η δημόσια εικόνα σου, οι διαπροσωπικές και οι κοινωνικές σου επαφές σού χαρίζουν ένα μεγάλο βαθμό ορατότητας, σε βγάζουν στον κόσμο, σε φέρνουν κοντά σε αυτούς που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν φιλικά ή επαγγελματικά, σου προσφέρουν ευκαιρίες για συνεργασίες ή για από κοινού προσπάθειες, ευνοούν τις συντροφικές/ερωτικές σου σχέσεις.

Με λίγα λόγια πλέεις ανάμεσα στους ανθρώπους σε ήρεμα νερά. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερο, σε βάζει σε μια αμυντική θέση ως προς τις σχέσεις αναζωπυρώνοντας αισθήματα και ένστικτα με τα οποία δεν τα πας καλά και που ούτως ή άλλως σε βραχυκυκλώνουν, όπως ζήλια, κτητικότητα, απληστία, υπόγειες μάχες εξουσίας, ανεξέλεγκτες επιθυμίες και συναισθηματικές και σεξουαλικές ανάγκες που ζητάνε άτσαλα την ικανοποίησή τους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια χαρά και μια παγίδα.Ο Άρης στον Σκορπιό σε αναζωογονεί με μια πλημμυρίδα αισθήματος, ή μάλλον με μια έντονη διάθεση να χαρείς τη ζωή σου – να διασκεδάσεις, να παίξεις, να φλερτάρεις, να βάλεις στο κέντρο τον έρωτα και τις χαρές του. Μπορείς να κάνεις όνειρα, να φύγεις ένα μικρό ταξίδι, να ξενυχτίσεις, να κάνεις σεξ, να δημιουργήσεις, να αφεθείς. Σε τέτοιες εποχές που η καρδιά είναι ανοιχτή μπορείς να ξαναβρείς το παλιό πάθος, να απολαύσεις την υγρασία των φιλιών και να εμπιστευτείς τη θερμότητα μιας αγκαλιάς. Και η παγίδα; Δεν είναι ακριβώς παγίδα ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερo.

Είναι παρανοήσεις, είναι παράπονα που βγαίνουν προς τα έξω πιθανόν άτσαλα, είναι παρεξηγήσεις, είναι ευθιξία και ανάγκες που δεν ικανοποιούνται. Είναι παρελθόν που επιστρέφει, δεν έχει κλείσει ή που σε απασχολεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Γρήγορα και απλά έχεις να αντιμετωπίσεις τις εξής επιρροές: 1. Την πίεση να είσαι παραγωγικός/ή. Όπως και περισσότερη δουλειά και πρακτικές εκνευριστικές εκκρεμότητες της καθημερινότητας. 2. Τη διάθεση να διασκεδάσεις, να το ρίξεις έξω: μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε κ.λπ. Επίσης ερωτική αναζωπύρωση, επιθυμία να ζήσεις έντονα, να κάνεις σεξ, να γοητεύσεις και να γοητευτείς είτε είσαι σε σχέση είτε μόνος/η.

3. Την πεποίθηση ότι έχεις την αποκλειστική ευθύνη για οτιδήποτε δεν σου πάει καλά, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 4. Ένα εσωτερικό διάολο που σε τρώει και σου λέει ότι δεν σε αγαπάνε όσο θα ’θελες, δεν πηγαίνεις επαγγελματικά καλά, ότι η ζωή σου είναι λιγότερο ωραία από ό,τι την έχεις ονειρευτείς και σκεφτεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη για πολλούς Παρθένουςείναι μονόπλευρο σκληρό μεροκάματο: δίνουν έχοντας ξεχάσει να δηλώσουν με οποιοδήποτε τρόπο από την αρχή της σχέσης ότι θέλουν κι αυτοί να πάρουν κάτι πίσω, έστω κάτι. Άλλους η εξιδανίκευση της αγάπης τούς κάνει να περιμένουν πάααρα πολύ μέχρι κάποιος/α να διαθέτει τα υψηλά στάνταρνς που αναζητούν. Και κάποιοι επιμένουν να μένουν σε τελειωμένες σχέσεις μόνο και μόνο για να είναι με κάποιον/α που τους έχει ανάγκη.

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω εάν έχεις σχέση είναι πιθανόν ο/η σύντροφος να φέρει στην επιφάνεια με οποιαδήποτε αφορμή παλιά τραύματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση η έλλειψή της διογκώνεται με αποτέλεσμα αυτομαστίγωμα, ενοχές ή τύψεις – αυτή η περίπτωση αποτελεί ακραία σπατάλη ενέργειας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Όσο πληγωμένος/η ή θυμωμένος/η κι αν αισθάνεσαι πάντα είσαι διατεθειμένος/η όταν εμφανίζεσαι δημόσια να φορέσεις ένα μεγάλο χαμόγελο. Κανείς δεν μαθαίνει ποτέ αν δεν θέλεις τι σκέφτεσαι, πώς νιώθεις, τι περνάς. Κάτι αντίστοιχο πιθανόν να συμβαίνει και τώρα. Ακόμα κι αν σε έχει πειράξει κάποιος, ακόμα κι αν χώρισες ή τρέμεις για τη δουλειά σου ή για την επόμενη μέρα σου, ή ακόμα και για την οικονομική σου κατάσταση, αν αγωνιάς για μια σχέση ή γιατί αργεί να ’ρθει κάποιος στη ζωή σου, ακόμα και τότε κρύβεσαι πίσω από ευγένεια, καλούς τρόπους και ομορφιά.

Μερικοί θα πουν ότι η στάση σου αποτελεί άρνηση της πραγματικότητας. Μπα… απλώς ενδιαφέρεσαι να μη χαλάσεις τη διάθεση των άλλων τις περισσότερες φορές.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Mε τον Άρη στο ζώδιό σου, που αποτελεί και τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου, διανύεις μια έντονη περίοδο στην οποία πιθανόν να αντιμετωπίζεις εργασιακά ζόρια, συντροφικές αντιπαραθέσεις, παράπονα, προβλήματα ή οικογενειακά βάρη. Βεβαίως δεν είναι μια εποχή μόνο προβλημάτων (αν και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω επιβαρύνει τη διάθεση και την επικοινωνία) αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να οργανώσεις και να δρομολογήσεις το πάρα κάτω της ζωής σου ενεργητικά.

Ακραία και χονδρικά δεν υπάρχει μόνο η πιθανότητα να συγκρουστείς σε μια σχέση ή να τελειώσει μια σχέση, αλλά μπορεί και να ξεκινήσει ή να εξελιχθεί. Δεν υπάρχουν μόνο επαγγελματικά εμπόδια αλλά και επαγγελματικές προοπτικές και συνεργασίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει περιζήτητο/η, επικοινωνιακό και ευφυή όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, μπορεί να τονίζει το σεξ απίλ σου και να σε κάνει αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντας, αλλά αν σε ρωτήσει κάποιος σε μια στιγμή αφηρημάδας ή αδυναμίας πώς νιώθεις αυτή την περίοδο ίσως σου πάρει μερικά δευτερόλεπτα πριν απαντήσεις «χμμμ… κάπως…».

Αυτό το κάπως ίσως οφείλεται στο βάρος που προσδίδει ο Κρόνος, αλλά είναι επίσης πολύ πιθανόν να οφείλεται και στον Άρη που διελαύνει στον Σκορπιό και σε κουράζει, τρελαίνει, αποσυντονίζει με υπαρξιακά τύπου: είμαι συνεπής με τον εαυτό μου, τα θέλω, τα όνειρά μου και τους στόχους μου; Μήπως πληρώνω κάποιες ηλίθιες ή εντελώς λανθασμένες επιλογές μου; Είμαι με αυτόν ή αυτή που θα ’θελα δίπλα μου κι αν όχι γιατί συνεχίζω να μένω;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα (26/1) ο Ερμής διασχίζει το ζώδιό σου φαινομενικά ανάποδα – είναι δηλαδή ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι εκεί που προχωρούσες σε ευθεία τώρα προχωράς προς τα πίσω. Τι σημαίνει αυτό; Ότι γυρίζεις πίσω στο παρελθόν ώστε να ξαναδείς τις πράξεις σου, τη συμπεριφορά σου, τις αποφάσεις σου, τις λύσεις που έδωσες, τις κινήσεις που έκανες, την πρόοδο και την εξέλιξή σου ή τη στασιμότητα και το βάλτωμα όπου υπάρχουν, για να έχεις μια συνολική εικόνα της ζωής σου των τελευταίων τεσσάρων μηνών για να καταλάβεις, να διορθώσεις, να συμμαζέψεις, να επανεκτιμήσεις, να ξαναδείς, να επαναπροσδιορίσεις ανθρώπους, στόχους και μέσα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι εντυπωσιακό μερικές φορέςνα ξέρει κάποιος ότι ζορίζεσαι, να σε βλέπει καθισμένο/η πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα κι εσύ να δείχνεις σαν να κάνεις πέρα δώθε με χάρη σε μια αιώρα. Mε τον Άρη στον Σκορπιό ενώ αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με ένα σημαντικό θέμα κάποιου βασικού τομέα της ζωής σου –οικογενειακό πρόβλημα, συναισθηματικό κόμπο, επαγγελματικό άγχος– φαίνεται ότι πιέζεσαι σε σχέση με κάποιον από τον οποίο εξαρτάσαι ή ενώ πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα γόρδιο δεσμό προς τα έξω συνεχίζεις να προβάλλεις, όπως πάντα, έναν κοινωνικό εαυτό που είναι μέσα σε όλα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Αν παραβλέψουμε για λίγο –λέμε, αν– τον Κρόνο που προχωράει επηρεάζοντας τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η Αφροδίτη στον Τοξότη και ο Άρης στον Σκορπιό σε πριμοδοτούν με ενέργεια, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, μια σταγόνα αισιοδοξίας και τη σκέψη ότι έχεις παρόν και μέλλον – αναζωογονητική σκέψη που σε βάζει στην πρίζα για να τα δημιουργήσεις όπως επιθυμείς.

Ξανά: Εάν ξεπεράσεις τις μαύρες σκέψεις και την πίεση που ασκεί ο Κρόνος σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου –σχέσεις, δουλειά, οικογένεια– και καταφέρεις να έχεις μερικές στιγμές διαύγειας βλέποντας την εικόνα της ζωής σου από απόσταση, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος σημαντικός/ή ήρθε ή έρχεται για να μείνει, ότι η δουλειά μπορεί να πάρει μπρος με μια ευκαιρία, ότι η οικογένεια θα αυξηθεί, ότι η ευκαιρία βρίσκεται μακριά από το σπίτι σου ή ότι μια συνεργασία θα ανθίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, διδυμοι, αρης, λεων, εκκρεμότητες, ευγένεια, οφείλεται, σημαίνει, αιώρα, διαυγεια, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, οφειλετες δημοσιου, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, ητανε μια φορα, η ζωη, τι σημαινει, βγαινουν, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, δουλεια, ζηλια, θεμα, λεων, ομορφια, ονειρα, περιοδος, πιεση, αγαπη, αιώρα, απληστια, απλα, αφορμη, βομβα, βρισκεται, δευτερο, δυνατοτητα, δειτε, διδυμοι, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελλειψη, ενεργεια, εξελιξη, εξωστρεφεια, εποχη, εποχες, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ευθυνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγρασια, εικονα, ηρεμα, κρονος, λαθος, λογια, μακρια, μικρο, μπορεις, παντα, οικογενεια, οφείλεται, παθος, προβληματα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, στομα, τυψεις, φορα, χαμογελο, χαρα, class, ευθεια, ευγένεια, καρδια, λεξεις, μεινει, νιωθεις, οψεις, σημαίνει, single, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, τρωει, βεβαιως
Τυχαία Θέματα