Δείτε το σώμα σας να αλλάζει με το Winfit Body Shaping System

Yπάρχει κανείς που ΔΕΝ θα ήθελε να βοηθήσει το σώμα του να αποκτήσει μυϊκή δύναμη, αντί να μετατρέπεται η τροφή σε λίπος;

Από μικρή ηλικία έχουμε μάθει ότι για να χάσουμε λίπος θα πρέπει να τρώμε λιγότερο, να μετράμε θερμίδες και να γυμναζόμαστε περισσότερο. Σωστά;

Πως θα σας φαινόταν εάν σας λέγαμε ότι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ είναι το σωστό; Πρόκειται για μία ακόμα εφεύρεση του David Schmidt, του δημιουργού της ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ των επιθεμάτων LIFEWAVE.

Ελάτε να γνωρίσουμε το

WINFIT body Shaping System

Με το Winfit Body Shaping System, ο οργανισμός βρίσκεται σε σταθερή ΑΝΑΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Γιατί;

Ενεργοποιείται ο μηχανισμός της ΒΗΤΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ για το κάψιμο του λίπουςΚαταστέλλεται η δράση της ΜΥΩΣΤΑΤΙΝΗΣ, η υπεύθυνη πρωτεΐνη για την ΜΗ ανάπτυξη των μυώνΑγγίζονται μηχανισμοί που ενεργοποιούν την παραγωγή της φυσικής ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΟΡΜΟΝΗΣ του οργανισμού.

Το αποτέλεσμα είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα όταν μετρηθείτε με την μεζούρα, γιατί θα υπάρχει μείωση λίπους και αύξηση της μυϊκής μάζας από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα αυτό ενισχύεται με την πάροδο της θεραπείας.

Το Winfit System, δεν είναι ένα πρόγραμμα διατροφής, ούτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, πρόκειται για ένα σύστημα που μπορεί κανείς να προσαρμόσει εύκολα και απλά στο δικό του πρόγραμμα, ανεξαρτήτου ηλικίας με ελάχιστη άσκηση και χωρίς δίαιτα.

Η άσκηση που προτείνεται είναι 2 φορές την εβδομάδα από 10 λεπτά και για τους παχύσαρκους ένα απλό βάδισμα. Η διατροφή ελεύθερη μέσα σε ένα παράθυρο των «8 ωρών».

Το Winfit System, περιλαμβάνει:
– Το Winfit patch για κάψιμο λίπους και αύξηση της μυϊκής μάζας. Το φοράμε το πρωί μετά την πρωινή άσκηση.
– Το Carnosine patch, για αντοχή, δύναμη και ανάπλαση. Το φοράμε το βράδυ πριν τον ύπνο.
– Tο Τheta One, θρεπτικό ρόφημα, για παραγωγή της αυξητικής ορμόνης. Τον πρώτο μήνα, πίνουμε 2 σακίδια σε 500 ml νερού, κάθε βράδυ, νηστικοί μισή ώρα πριν πάμε για ύπνο. Tον δεύτερο μήνα, πίνουμε 1 σακίδιο σε 500 ml νερού, νηστικοί μισή ώρα πριν πάμε για ύπνο.
– To Αctivate για την ΑΜΕΣΗ απορρόφηση των θρεπτικών. Για κάθε σακίδιο Theta One, ρίχνουμε 23 σταγόνες.
– Πρόγραμμα Γυμναστικής με ασκήσεις σε DVD: Iσoμμετρικές, HIIT, Τabata kai Αντίστασης
BONUS Lifewave: Exclusive WINFIT webinars. Διαθέσιμα webinars κάθε Τρίτη με την αγορά του Winfit για την επίτευξη του στόχου της φυσικής κατάστασης. Για δήλωση συμμετοχής, χρησιμοποιείστε το link που θα σας σταλεί με email αμέσως μετά την παραγγελία του Winfit (θέμα: Exclusive Winfit webinars)
BONUS B.: Aslanis Training Team: Συμμετοχή σε κλειστό F/Β group για την επίτευξη του στόχου της φυσικής κατάστασης. Για δήλωση συμμετοχής, επικοινωνείτε στο www.bettyaslanis.gr

Αποκτήστε το Winfit System: www.lifewave.com/yourwellbeing
κλικ “PRODUCTS” & κλικ Winfit
Πρώτος Μήνας: WinFit Body Shaping System $299.95
Mηνιαία Συντήρηση: WinFit Monthly Maintenance Kit $149.95

Η αποστολή των προϊόντων 3-5 εργάσιμες μέρες.
*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και η courier

Επικοινωνία: www.bettyaslanis.gr

The post Δείτε το σώμα σας να αλλάζει με το Winfit Body Shaping System appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα