Η Μαλού επιλέγει femfresh για την περιποίησή της. Εσύ;

Τη Μαλού τη γνωρίζουμε όλες! Είναι νέα και εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κάνει την εμφάνισή της στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να ξεχωρίσει!

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, όμως για εκείνη είναι η σχέση που έχει με το femfresh, που αποτελεί την 1η της επιλογή για την περιποίηση που της προσφέρει, ενώ δεν παραλείπει να το χρησιμοποιεί καθημερινά.

Η ίδια αναφέρει: “Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντική

για την γυναικεία υγιεινή.

Πολλές φορές οι γυναίκες το ξεχνάμε λόγω των πολλών υποχρεώσεων και βάζουμε την προσωπική μας φροντίδα σε δεύτερη προτεραιότητα. Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα που μπορεί να έχει κανείς είναι βασικό να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα προιόντα.

Το femfresh είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μου υγιεινής καθώς μου προσφέρει τη φρεσκάδα και την φροντίδα που χρειάζομαι και κατά τη διάρκεια του μπάνιου με τα υγρά καθαρισμού αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας με τα μαντηλάκια!’’

Η σειρά femfresh αποτελείται από 4 εξαιρετικά προϊόντα, τα femfresh Freshening and Soothing Cloths, το femfresh Active Fresh Wash, το femfresh Soothing Wash και το femfresh Daily Intimate Wash. Μάθετε περισσότερα για το femfresh ΕΔΩ.

Αναζητήστε το προϊόν femfresh που θα σας κάνει να ξενοιάσετε για την υγεία και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Hondos Center stores!

Ακολουθήστε το femfresh στο Instagram: @femfreshgreece

The post Η Μαλού επιλέγει femfresh για την περιποίησή της. Εσύ; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα